Maximekko - Siiri 17 v

10.7.2014

Ihanaa kun kesä on vihdoin koittanut! Lomakin kolkuttelee ihan nurkan takana eli tänä vuonna näyttäisi  säitten osalta siltä, että kannatti odottaa näinkin pitkään. Vaikka mistäpä sitä koskaan tietää.. Kukaan ei voi varmuudella enää tietää, etteikö huomenna sataisi vaikka lunta. Mutta siis toivoahan aina sopii. 

Koiranpentukin lähestyy jo luovutusikää eli sunnuntaina käymme hakemassa meille uuden perheenjäsenen:) Varustelukin alkaa olla sitä hetkeä varten kunnossa. Pieni koiranpeti odottelee nukkujaansa, karstat ja harjat on hankittuna, ruokakupit, samoin pentuöljyä ja mitä kaikkea. Rattaita emme sentään hankkineet, vaikka (härregyyd) niitäkin oli tarjolla.

Siskontytär Siiri tuli yllätysvisiitille meille viime viikonloppuna. Tai no, ei hän meille tullut, vaan itseasiassa Summer up -festivaaleille Lahteen. Oulusta. Siirillä on tapana tutkia meikäläisen vaatekaapit aika tarkkaan ja valita sieltä sitten mieluista lomapuettavaa. Eikä minulla ole tietenkään mitään sitä vastaan. Ja tämmöistä hän sieltä löysi.

Mitäs tykkäätte Vero Modan kesäisestä kukkamaximekosta? 


Maxidress: Vero Moda

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja niin herttaisen kaunis malli! <3

  VastaaPoista
 2. Nuori neito on kaunis ja kukkamekko myös ❤️ Ihania kesäpäiviä !

  VastaaPoista
 3. Onko alaikäinen raskaana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka vartalonmyötäisyys päättyy rintojen alaosaan, ei tämä mekko kuitenkaan ole raskausmekko. BTW: käyttäisitkö seuraavalla kerralla ihan oikeaa nimeäsi tai bloggerin tiliä! Tämmöiset anonyymit, snadisti erikoisen sävyiset viestit ovat vähintäänkin outoja! Sen tähden jätän ne yleensä julkaisematta, mutta olkoon tämä poikkeus. Halusin tuoda esiin omat mietteeni siitä, miksi jätän toisinaan kommentteja julkaisematta eli olkoon tämä vastaus siihen.

   Mukavaa päivän jatkoa:)

   Poista
  2. Voi näitä anonyymejä. Tosi törkeää kommentointia, vielä nuoren kauniin neidon kuvista. Vähän harkintaa anonyymit.

   Poista
 4. Kaunis neitonen ja mekko!
  Voi ihanuus pieni koiranpentu:) Onneksi ette hankkineet niitä rattaita, sillä on aika "kummaa" pukata koiraa kärryissä.Naapurin mummolla on sellaset ja tunnen jonkinlaista myötähäpeää siitä lykkimisestä.Kärryt kuuluu vauvoille, ei koirille.Ja mummoille ostos/kauppakärryt.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.