Kesä ja loma ja koiranpentu

12.7.2014

Aika monet on jo palailleet lomiltaan, kun minä vasta aloittelen. Itse asiassa loman piti alunperin alkaa tänään, mutta tekniikka päätti toisin. Olin nimittäin sähköpostipimennossa kolme päivää viime viikolla ja kun viimein sain sen (yhdessä insinöörien avustuksella) perjantaina iltapäivällä toimimaan, totesin suosiolla, että lykätäänpä lomaa vielä yhdellä päivällä. Maanantai tulee olemaan taas vähän erilainen työpäivä ja sen verran houkutteleva, että koen loman lykkäämisen maanantainkin tähden pelkästään etuoikeudeksi.

Maanantaina aamulla on siis superjännää luvassa ja yritän saada taas ammattilaisen apua ehostuksen teossa. Katsotaan, suostuuko kukaan ottamaan minut vastaan aamulla anivarhain. Lounasta nautiskelen tanskalaisessa seurassa, parannamme maailmaa ja edistämme samalla omaa projektityötämme taas piirun verran eteenpäin. Sen jälkeen pari tärkeää, keskeneräistä työjuttua ja sitten voikin jo loma alkaa. Työtietokone kiinni, salasanat jonnekin (virtuaali)paperin nurkkaan ylös ja lomalle lomps!

Tänään lauantaina agendalla on sen samaisen projektityön edistämistä, vieraita ja valmistautumista huomiseen koiranpennun noutoreissuun. Huomenna sunnuntaina on siis vihdoinkin se päivä, kun Leo Leijonanpentu muuttaa meille asumaan:) Loma ei voisi Leonkaan kannalta osua parempaan saumaan!

Sain kasvattajalta taas uunituoreita kuvia söpöläisestä eli tässä niistä muutama <3. Ikää on aika tarkalleen 8 viikkoa.


Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen työpäivän vuoksi onkin kiva lomaa siirtää - varsinkin, kun vain yhdestä päivästä on kyse;)
  Ja voi tuota teidän Leo-pentua - edelleenkin olen ihan in love♥

  VastaaPoista
 2. Nauttikaa pentuajasta, se on niin lyhyt :)
  Oikein mukavaa lomaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen vasta lomaani aloittelemassa. Tänä kesänä nyt näin. Oih ja voih, täällä toinen, joka on aivan myyty teidän uudesta perheenjäsenestä.

  VastaaPoista
 4. Voi että mitä ihania suloisuuksia! Ja kyllä sitä lomaa voi yhden päivän lykätä, ellei tietysti ole reissussa jo silloin :)

  VastaaPoista
 5. Ihania palleroita, näytin juuri miehelle kuvia, että jos otamme toisen koiran niin se olisi joku taskupainos.
  Kiva, että pentu tuleelomalla niin on aikaa sen kanssa touhuta ja tutustua rauhassa.
  Hyvää lomaa tiistaista alkaen :)

  VastaaPoista
 6. syötävän suloinen pikkuinen Leo!

  No eihän se haittaa se loman lykkääminen yhdellä päivällä, kunhan ei viikkoa tarvitse lykätä. Silloin voisi vähän hymy hyytyä. Itselläni on ensimmäinen viikko kohta lopuillaan, kolme vielä edessä. Tosin eilen tein jonkin verran kotosalla hommia, joten ihan irti ei työasioista taida koskaan päästä.

  Ihanaa lomaa!!

  VastaaPoista
 7. Eih, mä en kestä , supersöpöjä koiravauvoja <3

  VastaaPoista
 8. Ihania palleroita!!!!!!!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.