Punaisessa mekossa

10.6.2014

Punainen Tara Jarmonin mekko pääsi tänään ensimmäistä kertaa päälle töihin. Piti nimittäin pukeutua parhaisiin ja ajattelin, että ollaan nyt sitten punaisissa. Jäänpä ainakin kuulijakunnalle mieleen, jos ei muuta, kun kerran esiintymäänkin mennään. Ennen h-hetkeä poikkesin päivämeikissä ja laitoin siitä tuoretta kuvaa Instagramin puolelle, klik.

Silloin kun meikki on tip top, hiukset saa olla hiukan huolettomammin. Se on meikäläisen filosofia. Ettei vaan tule liian sellainen kammattu fiilis. Mitä pidempään meikin teko kestää, sen vähemmän aikaa saa mennä kampaukseen. Päässä siis tunnin meikki ja hiuksissa kahden minuutin kampaus.  

Mekko taitaa olla tällä areenalla jo kolmatta kertaa, mutta onhan se kyllä varmasti sen arvoinen. 

Dress: Tara Jarmon
Heels: Peter Kaiser
Makeup by Inglot

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Upea mekko! Sopii sinulle kaikin puolin mahtavan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen taitaa olla meikäläisen voimaväri:) Ja just tämmöinen lämpimään oranssiin taittava. Sopii muuten Dahlia Sinullekin:)

   Poista
 2. Mekko on kaunis ja väri upea. Minkä väriset hiuksesi muuten aidosti ovat? Oletko ajatellut koskaan vaihtaa 'oman väriseksi'? Minulla on nyt takana kahden vuoden projekti kasvattaa hiukseni alkuperäisen värisiksi (tukkani on pitkä), ja en kyllä voisi olla tyytyväisempi. Kampaaja tätä alun perin ehdotti. Nyt on ihanaá, kun tyvikasvun vuoksi ei tarvitse käydä kuuden viikon välein kampaajalla, vaan leikkaamassa latvat ja 'huvikseen' laittamassa vähän raitoja välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan! Projekti kuulostaa hyvältä ja toivottavalta! Siitä, että hiuksissa olisi oma väri, on pelkästään hyötyä: ei kampaajakäyntejä, ei hiusten rasittamista väriaineilla (jotka ei taatusti ole hyväksi ihmiselle muutenkaan), ei rahanmenoa jne. Onnittelut rohkeasta päätöksestä!!

   Oma värini on sellainen suomalainen tyypillinen vaaleahko väri, lähinnä maantien värinen. Ihan hirveä! En ole juurikaan ajatellut paluuta takaisin luontaiseen väriin, vaikka luonnollista väriä hiuksiini tavoittelenkin. Koskaan ei tietysti voi sanoa "ei koskaan", mutta tällä hetkellä vierastan ajatusta..

   Poista
 3. Upea mekko ja upea on koko nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, kiitos vaan Maiju:) Mekko on kyllä oikein ihana!

   Poista
 4. Oletpa upea ilmestys upeassa mekossasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Amanda ja kiitos:) Oli mukava olla tärkeässä tapahtumassa, jossa olo oli jo pukeutumisenkin tähden hyvin itsevarma:)

   Poista
 5. Tara Jarmon on yksi lempimerkeistäni. Punainen väri sopii sinulle hyvin ja loistava valinta esiintymistilanteisiin.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.