Nahkahame

27.6.2014

Perjantaitervehdys! Viikko vierähti taas ihan hujauksessa, ei voi muuta sanoa. Enää pari viikkoa kesäloman alkuun ja sehän ei ole kuin yksi hujaus. Mukava fiilistellä kesälomalle lähtijöiden kanssa sitä mahtavaa tunnelmaa, mitä kesäloman alkuun liittyy. Ihan niinkuin aloittaisi itsekin loman heidän mukanaan. Sen tähden tykkään pitää lomat vähän jälkijättöisesti.

Ensi viikollakin on taas edessä yhtä ja toista mukavaa, eikä vähiten se, että tapaan keskiviikkona erästä sisustussuunnittelijaa. Hän on käynyt jo kuvaamassa täällä meidän kotona ja vähän mittoilemassa etäisyyksiä. Nyt olisi vuorossa jo toteutuksen ideaa eli sehän tarkoittaa sitä, että tuskin maltan odottaa, mitä jännää hän onkaan kehitellyt:) Nämä seinät, lattia ja olevat / tulevat huonekalut pitää jollain tapaa saada sidottua toisiinsa ja puhumaan samaa kieltä sekä tietysti ymmärtämään meitä asukkaita. Ja näyttämään kauniilta, harmoniselta kokonaisuudelta. 

Sunnuntaina vasta jännä päivä onkin, kun menemme tutustumaan meidän tulevaan perheenjäseneemme, Leo "leijonanpentuun". Pennulla on nyt ikää hitusen vajaa kuusi viikkoa eli luovutukseen on aikaa reilut kaksi viikkoa. Kun perjantaina aloitan loman, pennulle tulee saman viikon sunnuntaina luovutusikä täyteen, eli siinäpä kesälomasuunnitelmat hyvin pitkälle ovat. 

Meidän perhekuntamme on kiertänyt tänä vuonna maailmaa urakalla ristiin rastiin, koti-ikävää on podettu milloin mistäkin suunnasta eli rehellisesti sanottuna - matkustaminen jonnekin lomalle ei nyt kyllä kiinnosta juurikaan. Ihana ajatus olla vaan kotona, sisustaa, siivota, kierrellä vähän Suomea sukulaisissa, käydä ehkä laivaristeilyllä Tukholmassa - siinä olisi jo aika hyvä agenda kesälomalle.

Perjantain kunniaksi otin kuvaa myös tämän viikon työasusta. Valkoinen pitkähihainen pitsipaita ja nahkahame -yhdistelmä oli aika mieluinen asu. Vihreä army -henkinen takki on minusta oikein loistava  kontrasti asuun. Tykkään vaatetuksessa sopivan sovinnaisesta vastakkainasettelusta, jollaista vaikkapa nahkahameen ja kyseisenlaisen takin yhdistelmä tuo asuun. Ei voi mitään, mutta tykkään yksittäisistä nahkavaatteista osana asua ihan mahdottoman paljon. Kaapissa käyttöönottoa odotteleva nahkamekkokin on vielä testaamatta tyystin, mutta eiköhän sen aika vielä tule.

Pidemmittä puheitta, toivotaan aurinkoisempaa ja lämpimämpää viikonloppua meille kaikille ja tietysti mahdottoman leppoisaa lomaa lomalaisille! Perästä tullaan.
Pitsipaita: nelly.com
Nahkahame: Eny (Stockmannilta)
Takki: H&M
Kengät: Unisa

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja kiva kokonaisuus! Sopivasti herkkyyttä ja rokkia samassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nahkahame on yksi meikäläisen vaatekaapin "essentials":)

      Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.