Häälahja ystävälle

4.6.2014

Kesän juhlakausi starttasi jo viime viikonloppuna, kun ylioppilasjuhlia juhlittiin monessa kodissa. Rippijuhlia tulee eteen pitkin kesää, on häitä ja syntymäpäiviä, valmistujaisia, kesän grillijuhlia ja mitä kaikkea. Asuntojakin ihmiset vaihtavat kesän aikana, kun pihat on asunnoissa kauneimmillaan. Ja asunnonvaihdokset tietävät tietysti tupaantuliaisia. Juhlia siis juhlien perään eli mikäs sen mukavampaa. 

Juhlat tarkoittavat monella tapaa myös päänvaivaa eli naisille ne kaikkein tyypillisimmät kaksi suurinta kysymysmerkkiä on tietysti: Mitä laittaa päälle ja mitä viedä lahjaksi.

Eräs ystävä viettää viikonloppuna hääjuhliaan ja pitkällisen ideoinnin tuloksena päädyin hankkimaan tällä hetkellä niin kovin muodikkasta Arne Jacobsenin Desingn Letter -mallistoa. Kuppien osalta valitut kirjaimet symboloivat tietysti hääparia itseään. Kuppien lisäksi pakettiin sujahti puiset kannet niihin ja sarjaa täydentää vielä astiapyyhkeet. Pakkauksessa on muuten kaksi, tässä tapauksessa turkoosia pyyhettä mustilla kirjaimilla.

Ihana sarja ja ihana lahja, josta minä saajana ainakin ilahtuisin! Sellainen lahjahan on kiva antaa.

Hyviä lahjaideoita otetaan vastaan, koska tämä samainen ongelma on edessä varsin usein! 
Mitä siis suosittelisit tai siis mitä Sinun antamaan kesän juhlien lahjapakettiin sujahtaa?

4 kommenttia:

 1. Olen saanut tanskalaisilta ystäviltäni näitä ihania kirjainastioita. Pelkistetty muoto miellyttää. Uskon, että sinullakin lahjansaaja ilahtuu paketista.

  VastaaPoista
 2. Lahjahankinnat ovat varmasti usein "hankalia". Oma tapani on kysyä suoraan (jos mahdollista) tai katslen vähän sillä silmällä mikä lahjottavalle sopii. Onneksi useimmat käyttävät lahjalistoja!
  Hankalinta on varmaan pyöreitä vuosia täyttävälle hankkia, kun heillä tuppaa olemaan jo kaikenlaista.Taulua en veisi missään nimessä, sillä se on vaativin hankinta.
  Omia pyöreitä juhlin 3 vuoden kuluttua ja painajainen olisi että tulee jotain todella tarpeetonta.Taulun voin ottaa mutta vain jos saan itse päättää:)

  VastaaPoista
 3. En tiedä tarjoaako Suomen Starbucks tätä, mutta meillä on mahdollista tilata kahvilahja niin että se toimitetaan vuoden ajan kerran kuukaudessa. Sopisi moneen muuhunkin juttuun esim. hedelmiin, suklaaseen tai viiniin vaikka puoleksi vuodeksi. Tarjoaakohan kukaan.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.