Lähes sankari siis itsekin eli lentäjän tyyliin

24.5.2014

Aurinkoista lauantaita! Helsinkiä on hellitty oikein urakalla kun säitten säätäjä pistää parastaan. Hyvä tuuri, kun näin kesäinen päivä sattui myös viikonlopulle! Jotenkin nämä kesäkelit ja helteet tuntuvat vielä kovin haurailta ja muutokset mihin tahansa suuntaan ovat enemmän kuin todennäköisiä. Voihan olla, että vielä saadaan jopa lunta ennen juhannusta - tuntuu että mikään ei ole enää poikkeuksellista.

Minun loma on muuten vasta heinäkuun puolesta välistä eteenpäin eli monen monta viikkoa olisi vielä odotettavana. Ja tiedättekö mitä, me saamme sen koiranpennun juuri loman alkajaisiksi!! Se syntyi viime maanantaina eli 19.5 ja odottelee nyt meitä siellä emän hellässä huomassa. Meidän piti saada pieni pomeranianpentu pari viikkoa aikaisemmin syntyneestä poikueesta, mutta luonto näytti oman mahtinsa ja pentu syntyi valitettavasti kuolleena..

Mutta, täällä esittäytyy eräs kalkkunakoipi, joka on tänään (kyllä vaan) ensimmäistä kertaa ulkosalla ilman sukkiksia. Jotenkin tämmöinen ulkona käveleskely ja ilmoista nauttiminen on niin outoa pitkän ja rankankin alkuvuoden jäljiltä. Kaikki vapaat illat ja viikonloput on menneet koko alkuvuoden ajan valmistautuessa joko Sveitsin tai Kööpenhaminan reissuihin. Ja uusi koti on ollut kaiken rinnalla oma projektinsa. Tämä viikonloppu on rehellisesti sanottuna ensimmäinen miesmuistiin, kun ulkona kävely on pelkkää fiilistelyä.

Kuvausrekvisiittana oleva hauska lentäjänhattu muuten löytyi sattumalta meidän kotoa, tänään:) Sinne se oli kulkeutunut ja tottahan minä halusin sitä kokeilla. Se sattui vieläpä sopimaan oikein mainiosti tämänpäiväiseen rennohkoon hammaslääkärissäkäynti -asuun, somistamaan sitä näihin kuviin.

Minä kuulkaas jatkan kotoilua ja kasvien istuttamista huikeaan kolmen neliön puutarhaan. Lisäsin kuvan tapahtumasta Instagramiin, eli kurkkaappa se hetki tästä, klik.

Nähdään taas eli ihanaa viikonlopun jatkoa! 



Shirt: Zara
Belt: H&M
Shorts: KappAhl
Shoes: Roberto Festa
Nail Polish: Lumene, Natural Code, 6 Stand out

12 kommenttia:

 1. Oolalaa...tulee jotenkin ihan pinup-tyyli mieleen :) Näyttää tosi kivalta, leikkisältä ja punaiset korkkarit kruunaa asun!

  Nautitaan täysillä nyt helteistä, jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Mapsi:) Olet ihan oikeassa.. Jännä, miten on pienestä kiinni! Meikäläinen tavoittelee pilottityyliä ja lopputulos on pin-uppia:)

   Poista
 2. Mapsi, hauska juttu, sama tyyli tuli ensimmäiseksi mieleen täälläkin.
  Piristävää hassuttelua ja ai niin ihastuttava "kalkkunakoipi" puutarhurina. (kuva instassa)

  VastaaPoista
 3. Kapteeni, teille olisi haaste blogissani!
  http://fabfortysomething.blogspot.fi/2014/05/kysymyksia-faktoja-ja-ihania-blogeja.html

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Mapsin kanssa - ei muuta kuin kalenterin tekoon;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..hattukin on jo valmiina:) Lähetkö mukaan?

   Poista
 5. Onko sinun miehesi lentäjä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uniformut on kieltämättä supertyylikkäitä:) Minulla ei ole valitettavasti lupa puhua hänestä mitään, vaikka niin mielelläni sen tekisin..

   Poista
 6. Jep, täällä kannatetaan kalenteria myös! Hauskat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on Dahlia jo mota kasassa, eli ei kun kalenterin tekoon:) Sait juuri kutsun:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.