Kylpyhuoneen peilit

29.5.2014

Meillä on kotona kaksi kylpyhuonetta. Toinen on saunan yhteydessä ylimmässä kerroksessa ja toinen on vähän alempana toisessa kerroksessa. Alemmassa kylpyhuoneessa on suihku omassa kopissaan ja se on tietysti vähän pienempi kuin yläkerrassa. Vaikka ei yläkerrankaan kylppäri todellakaan mikään spa ole. 

Ylimmän kerroksen kylppäri valmistui jo hyvissä ajoin ennen muuttoa, mutta tämä alemman kerroksen vastaava sai kaapistonsa vasta pari viikkoa sitten. Pitkällisen saamattomuuden harkinnan jälkeen päädyimme alakerrankin kalusteiden osalta tismalleen samanlaiseen kaapistoon kuin ylhäällä. Molemmat teetätettiin Virossa puusepällä, Kaisa Blomstedtin piirustusten pohjalta.

En ollut valvomassa, kun yläkerran kaapistot asennettiin paikalleen ja siellä peilien ovet eivät menneet niinkuin olimme Kaisan kanssa ajatelleet. Piiruksissa kun ei ollut saranoitten paikkaa merkattuna. Ne tietysti ruuvattiin vääriin kohtiin, koska ne on kaikissa kolmessa peiliovessa oven vasemmalla puolella. Näin kaikki kaapit avautuvat samaan suuntaan. Miesten logiikkaa, hih:)

Alakerran peiliovien osalta olin jo kokemusta rikkaampi ja osasin vaatia saranoitten asentamista peilioviin niin, että ovet avautuvat peilin asennot optimoiden. Pitäähän kylppärissä päästä peilaamaan itseään joka suunnalta! Siinä oli kuulkaa Viron mies ihmeissään, eikä meinannut millään ymmärtää tätä ovien avautumista hänen mielestään epäloogisiin suuntiin. Olkoon se sitten sitä naisten logiikkaa:)

Kas näin, kuvat puhukoon puolestaan. 11 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä! Onko teillä pohjoisen reissua kesällä? Meidät löytää pian taas Oulusta! Tavataan, jos ootte sinne päin tulossa? Odottelemme samun pääsykoetuloksia... Jos hän päätyy Helsinkiin, tulemme tietty sinne sitten käymään kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka M-K! Eiköhän me yksi pohjosen keikka tehdä kesän aikana! Pistä vaikka FB:n kautta viestiä, kunhan olette täälläpäin niin voitaisiin treffata!

   Poista
 2. Ei ne miehet aina ihan kaikkea tajua ajatella ;) Hienolta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä se tarinan opetus lyhyesti tiivistettynä on:)

   Poista
 3. Mahtava oivallus toi peilikaappi, ja supertyylikäs kylppäri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Harmittaa hiukan se yläkerran ovien (epä)loogisuus.. Vaikka mikään ei estäkään vaihtamasta saranoitten paikkaa tai kääntämästä peilejä ylösalaisin, jolloin pääsisin ideaalilopputulokseen:) Tekemättömiä asioita on vaan vielä niin paljon, eikä tämä peiliprobleema ylety prioriteettilistalla kovin korkealle.. Eli voi olla, että näin se tulee olemaan "until the end of the day":)

   Poista
 4. Miehet - mitäs ne nyt ymmärtäisi käytännöllisyydestä;)
  Upea kylppäri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kun ei paljoa nutturoita peilaile:) Eikä niitä kiinnosta, miltä ne takaa näyttää - outoa sakkia:)

   Poista
 5. Niin miehet, miehet:)
  Upealta kylppäri vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi me naiset olemme niin paljon fiksumpia näissä kylppärin peiliasioissa:)

   Poista
 6. Juuri noin peiliovien pitääkin avautua, hyvä että sait tahtosi läpi :D upea kylppäri!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.