Viikon officiaalit - valkoista ja sinistä

12.4.2014

Ne lauantait, kun agendalla ei ole mitään suunniteltua, on ihan parhaita. Aamulla kun herää, olo on hurjan energinen ja tuntuu, että edessä on päivä, jolle ei loppua näy. Tänäänkin suunnittelin maalaavani pari seinää, hakevani kehyksiä tauluille, laittavani (tai siis laitattavani) ne seinälle, siivoavani, laittavani ruokaa, leipovani, käyväni Hulluilla Päivillä, lenkkeileväni ja tietysti myös lukevani enemmän kuin viikon aikana yhteensä. 

Niinpä niin. 

Päivää on tietysti vielä jäljellä, mutta niin on suunniteltua listaakin.. Pääasia agendattomissa lauantaissa on, että silloin saa tehdä mitä huvittaa. 

Nyt minä kuulkaas suljen koneen, toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa viikonlopun jatkoa ja lähden ehkä lenkille. Tai sitten en.

Dress: Banana Republic (vastaava täältä)
Cardigan: H&M (vastaava täältä)
High heels: Zinda (vastaavat täältä)
Watch: Michael Kors (täältä)
Bracelets: Banana Republic and Cailap
(linkit ovat mainoslinkkejä)

6 kommenttia:

 1. Mahtava kuulla sinusta pitkästä aikaa!

  Siniset kengät antavat asuun kyllä kivän säväyksen. Kun oppisi joskus itsekin käyttämään muunkin värisiä asusteita kuin ainaista mustaa ja konjakkia! Mutta sain sentään edes sovitettua Stockalla viime kuun kantistarjouksessa olleita Unisoita. :-D

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sara! Muutama viikko mennään vielä "puolivaloilla" blogin kanssa, koska tulevan Sveitsin reissun valmistelut varastaa melkeinpä kaikki vapaat hetket.. Sen jälkeen saan vihdoin palata tänne ja panostaa myös määrään:)

   Rohkeasti vaan väriä käyttämään! Punaiset ja siniset - niistä on hyvä aloittaa:) Tai joku räyhäkkä väri kesään mentäessä!

   Poista
 2. Mulla onkin ollut hakusessa valkoinen mekko. Ajattelin yhdistää sen lähes graafisesti mustaan, mutta tummansininen olisikin pehmeämpi ja myös nyt niin trendikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansininen on minustakin vähän pehmeämpi väri, tosin tämä mekko ei ole ihan puhtaanvalkoinen.. Tummansininen tai astetta vaaleampikin sininen on oikein hyvä! Vaikka ei se mustakaan huono ole!! Neuletakkiahan voi sopivissa tilanteissa pitää vaikka muodikkaasti harteilla, niin että kädet jää kivasti paljaiksi!

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus, siniset kengät ovat ihana herkku klassisessa mustavalkoisesa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen, että Sinullakin on Dahlia tämmöiset melkein samanlaiset:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.