Uutta kotona - Woodnotesin matto

13.4.2014

Vaikka olen tietysti kiinnostunut Hulluista Päivistä, välttelen sinne menemistä ainakin ruuhka-aikoihin. Mieluummin olen ilman kyseisiä tarjoustuotteita, kuin lähden paikan päälle jonottamaan. Mieluummin tilaan verkon kautta ja haen tavarat noutopisteestä, tai sitten suostuttelen jonkun vapaaehtoisen asialle. 

Tällä kertaa löytyi vapaaehtoisia, jotka varasivat minulle keskiviikkona myyntiin tulleen Woodnotesin paperinarumaton. Se tuo minusta kivasti väriä keittiöön ja saanpa siitä napattua kivan keltaisen jonkinmoiseksi tehosteväriksi muuallekin keittiön sisustukseen. 

Tänään sunnuntaina Hulluilta Päiviltä löytyy vielä jokunen kappale näitä samaisia Woodnotesin paperimattoja, eli jos olet kiinnostunut, niin tässäpä linkki tähän kohteeseen. Matto löytyy Hullujen Päivien kuvaston sivulta 64. Oman mattoni koko on 80 x 200 cm.

Artekin jakkaroita meillä on muuten ollut niin kauan kuin muistia riittää. Niitä on pinottuna ollut milloin varastossa milloin käytössä. Ne on ihan mahdottoman käteviä vaikkapa yläkaappeihin kiikkuessa tai ihan vaan täydennystuoleina ruokapöydän ympärille runsaslukuisalle kahviporukalle.

Artekista tulee mieleeni lapsuudenajan muistot, kun 8 tai 10 -vuotiaana sain omaan huoneeseeni uuden sisustuksen. Vanhemmat ostivat sinne kaksi Artekin sänkyä ja Artekin ihan mahdottoman ison koulupöydän. Ja ne näyttää edelleen todella hyviltä! Siinä on merkki, jonka muotokieli on kohdillaan.
9 kommenttia:

 1. matto (ja koko keittiö) on kyllä hienon näköinen!! mutta se jakkara ... vie takaisin varastoon! sry :)

  _Kaia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaia! Kyseinen jakkara on sekä minulle arvokas, että sen verran hyödyllinen kapistus, ettei sitä voi oikein poiskaan viedä. Käytännöllisyydellekin on annettava sijansa:)

   Poista
 2. Upeasti raikastaa keittiön! Keltainen on kyllä pirteä säästeliäästi käytettynä. Tykkään muutenkin kovasti tuosta Woodnotesin raidasta, kun ei ole "tasaraita".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Karkki! Minäkin ihastuin juurikin tasaraidattomuuteen:) Ja tietysti hyvä väricoctail myös.

   Poista
 3. Kaunis matto ja upea on uusi keittiönne!
  Kyllä klassikot kuuluvat muualle kuin varastoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. less is more :)

   _Kaia

   Poista
  2. Hei Lennu ja mukava, kun olet tehnyt comebackit:) Keittiö on oikein kiva ja se tulee vielä jonkin verran muuttumaan, kunhan saan sitä vähän "asustettua". Matto oli eka action ja seuraavaksi pitäisi saada ruokapöydän tuolit.. Vepsäläisellä on hyvät tarjoukset just nyt mun suosikkituoleista:) Niin ja juu, klassikoihin se taitaa jo lukeutua:)

   Poista
 4. Matto on todella tyylikäs ja väritys sopii upeasti keittiöönne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Kerttu Sinunkin mielipiteesi sisustusbloggaajana:) Se merkitsee minulle paljon!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.