Musta cross body Fendiltä

27.4.2014

Minulla on oikeastaan aina mukanani jonkinlainen cross body -laukku. Siis sellainen, että sen sen saa heitettyä olan yli ja se kulkee ikäänkuin itsestään mukana, ilman minkäänlaista ylimääräistä vaivaa. Sinne pitää mahtua lompakko, kännykkä, huulipuna, pieni peili, avaimet, HSL:n matkakortti ja jotain muuta pientä välttämättömyyttä.

Louis Vuittonoin Eva on ollut ihan mahdottoman hyvä ostos. Se on kooltaan ja malliltaan ollut juuri minun tarpeisiin sopiva. Se on kantohihnaa vaihtamalla mukautunut niin arkeen kuin juhlaan ja onhan se todellakin ollut mukana ihan kaikkialla.  

Ruskean Evan rinnalle olen kuitenkin kaivannut mustaa vastaavaa ja vaihtoehtoja googlettelemalla löysin Fendin mallistosta sopivan hienostuneen, mutta kuitenkin käytännöllisen Mini Pouchin. Ei muuta kuin katsomaan, josko Helsingin uudistuneesta Luxbag -liikkeestä sellainen löytyy. Ja siellähän niitä oli, ja väriskaalakin oli varsin kattava! 

Minusta cross body -laukku kuuluu naisen vaatekaapin asusteosaston välttämättömyyksiin ja sellainen kannattaa ehdottomasti hankkia, jos ei vielä sellaista omista. 

Tässä siis minun ratkaisuni mustan cross body -laukun tarpeisiin. Siinä hän nyt on:)

Nyt kuitenkin kiireen vilkkaa pakkaushommiin ja ilman muuta tämä kaunokainen lähtee itseoikeutetusti matkalle mukaan! 


16 kommenttia:

 1. Niinhän se kuuluu! Itselläni on pieni dkny:n laukku, mutta siinä on arkikäyttöön liikaa ketjua ja koristetta, eli pitäisi löytää sellainen arkisempaan käyttöön sopiva jutska. Mulla on vain usein se "ongelma", että tuo pikkulaukku ei riitä ja mukana tarvitsis olla sitten vielä isompi laukkua...miten sä olet raitkaissut tämän, vai riittääkö sulle arkena tuo pikkulaukku? Vai onko sulla samaan sarjaan sitten isompi?
  Tuntuu, että lauku on helposti aina joko liian suuri tai liian pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mapsi! Joo eihän se arkinen cross body saa olla mikään juhlalaukkukaan:) Minusta tämä on just sopivasti siltä väliltä - ei liian arkinen, mutta sopii myös parempaan menoon vähän hihnaa lyhentämällä tai jopa se irrottamalla.

   Työssä minulla on kahden laukun taktiikka eli myös sellainen, johon mahtuu kannettavat ja kaikenmaailman vihkot ja lippulappuset. Tällä sitten tallustellaan ruokatunnit. Mutta arkena vaikkapa kaupungilla tai muuten en käytä muuta laukkua eli ihan tämmöisellä varustuksella mennään. Kyllä pieneen laukkuun täytyy mahtua kaikki tarpeellinen, koska muu on ylimääräistä, usko vaan Mapsi:)

   Poista
 2. Kaunis laukku ♥ minulta tuo corss body puuttuu ja pitkälti samoista syistä kuin Mapsilla. Kahden laukun taktiikkaa voisi yrittää ... aurinkoista sunnuntaita ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki:) Yksi cross body -laukun hyvä puoli on myös se, että kädet on sen myötä vapaana. Vapauttava tunne!

   Poista
 3. Heh, sitähän tulee helposti raahattua kaikkea ylimääräistä mukana! Minkä kokoinen tuo sinun laukkusi on? Siinä onkin just sopivasti luksusta arkeen ja ketju on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliskohan tämä suunnilleen Mulberryn Lilyn kokoinen mutta enemmän pussukkamainen. Silmälasikotelokin mahtuu hienosti mukaan, tai aurinkolasikotelo. Ja muut essentiaalit:) Lukisin tosiaan tämän laukkutyypin niihin välttämättömyyksiin, joita pitäisi jokaisella naisella olla kaapissaan:) Ja tosiaan, ketju ja hieno logo on kyllä kivat!

   Poista
 4. Ihana laukku - ja kyllä pienempäänkin laukkuun saa mahtumaan aika lailla tavaraa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Varsinkin tämmöinen vähän pussukkamainen:)

   Poista
 5. Kivan pikkulaukun löysit! :) Mukavaa opintomatkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu:) Ja reissukin lopulta Hujahti vaan ohi!!

   Poista
 6. Kauinis laukku! Sama täällä, kyllä cross body vaan on kätevin laukku malli minustakin. PIenempiinkin mahtuu kyllä riittävät määrät tavaraa.

  Hyvää reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia:) Oli mukava palata taas kotiin!!

   Poista
 7. Cross body laukku on kyllä ihan ehdoton. Itselläni on kummatkin tavallisesti käytössä olevat laukut sellaisia, että löytyy olkahihna joko pelkältään tai lyhyempien kahvojen lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, parhaillaan pieni laukku on hyvinkin monikäyttöinen ja sopii juurikin muunneltavuutensa ansiosta sekä juhlaan että arkeen. Sen tähden LV:n Evakin on niin hyvä:)

   Poista
 8. Miksi ihmeessä laukusta käytetään sanaa hän? Minä olen aina luullut, että sitä käytetään ainoastaan ihmisistä.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.