Julistehankintoja Bellapuodista

30.3.2014

Olen etsinyt sisustusjulisteita uuteen kotiin, mutta jostain syystä en ole löytänyt mieleisiä - en sitten millään. Monissa sisustusblogeissa on esitelty toinen toistaan upeampia julistetauluja, mutta itse pähkäilen valintojen edessä loputtoman pitkiä aikoja. Jokaisesta löytyy jotain, mikä saa minut epäilemään valintaani. Allposters.fi -sivustolla on tullut vietetty tovi jos toinenkin.. Ehkä kyseisessä osoitteessa on vaan yksinkertaisesti liikaa kaikkea ja sekös saa tämmöisen amatöörisisustajan vähintäänkin hämilleen.

Tänään sitten eksyin lopulta, muutaman googletteluyrityksen jälkeen Bellapuotiin ja yhtäkkiä edessäni oli juuri mieleisiä mustavalkoisia sisustusjuliste -vaihtoehtoja - ei liikaa ja vieläpä sopivan yksinkertaisia. Ja kaikenlisäksi annoin tukeni omalla tilauksellani pienille kotimaisille yrittäjille. Tuntuu hyvältä kantaa kortensa kekoon näin taloudellisesti haasteellisina aikoina.

Bellapuoti on siis varsin uusi ja mielenkiintoinen verkossa toimiva yhteisö, joka on koonnut saman virtuaalikaton alle jo 190 kauneuden ja sisustuksen tuotteiden yrittäjää ympäri Suomen. Vaikka olenkin lukenut Bellapuodin yritysideologiasta talouslehtienkin sivuilta, en ollut juurikaan uhrannut ajatustani yhteisön toimintaideologialle. Sehän on ihan loistava, kun asiaa tarkemmin miettii. Bellapuoti on eräänlainen virtuaalitavaratalo, joka siis kokoaa yhteen kotimaisia pieniä yrittäjiä, joilla ei ehkä kaikilla ole yksinään välttämättä osaamista tai resursseja verkkokaupan ylläpidolle ja sen markkinoinnille. Bellapuodin takaa löytyy paikallismediana tunnettu Hämeen Sanomat ja taitaapa sieltä löytyä samoja tahoja kuin Bellablogienkin takaa. Synergiahyödyt ja -mahdollisuudethan on suorastaan kadehdittavat. 

Jos olisin itse pieni käsityöyrittäjä, harkitsisin liittymistä Bellapuodin riveihin, juurikin synergiaetujen tähden. Jos puolestani olisin Bellapuodin omistaja, käyttäisin media-asetta hyväkseni laajemminkin.

Ai niin, ne julisteet:)

Pöllöjuliste oli minusta niin supersöpö ja aika trendikäskin se lienee. Pöllöjulisteen löydät tästä osoitteesta (klik).

Halusin pöllöjulisteen vierelle jonkin kivan sanonta -julisteen ja tässähän se kaikkein tärkein on sanottuna. Tämän julisteen löydät tästä linkistä.


Pinkki tausta sopii ihan täydellisesti pienen tytöntyllerön huoneeseen. Musta banbi puolestaan on sekä sopivan lapsellinen että väriltään täydellinen kodin muuhun sisustukseen. Söpön bambijulisteen löydät tästä näin, klik.

Julisteet ajattelin kehystää ihan itse (sellaisilla mustilla hennoilla kehyksillä) eli siinäpä minulle ihan sopiva käsityöprojekti. Nyt vaan täytyy malttaa odottaa tilauksen saapumista!

Ja hei, kesäaikakin koitti ihan virallisesti, vaikka yksi kadotettu tunti aiheuttanee pienen, kotimaisen jetlagin, ainakin maanantaiaamuna.. Mukavaa alkavaa viikkoa - siitäkin huolimatta!


6 kommenttia:

 1. Romantic Lady30.3.2014 22.42

  Hieno juttu, että nostit tuon Bellapuodin esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Romantic Lady! Mukava nostaa, kun löytää jotain tosi kivaa! Ja jolla on jokin suureellisempi merkitys! Businessidea on hyvä ja perustuu osallistamiseen!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä - olen tuosta Bellapuodista lukenutkin, mutta en vielä siellä vieraillut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppä ihmeessä penkomassa sen virtuaalihyllyjä:)

   Poista
 3. Hei, miten olisi joitain upeita grafiikanlehtiä seinillenne?

  VastaaPoista
 4. Mulal on niiin kämppäkuume, tuollaiset julisteet sopisivat sinne oikein hyvin:)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.