Black faux leather with blue jeans

23.3.2014

Tämmöisissä vähän ohjelmaa sisältävissä viikonlopuissa on parasta se, että voi vain touhuilla mitä mieleen juolahtaa. Minun tapauksessani ne yllätys yllätys liittyvät jollain tapaa kotiin.

Meillä täällä uudessa kodissa on pääsääntöisesti vanhaan kotiin aikoinaan ostetut huonekalut ja valitettavasti ne eivät sovi enää yhtään uusiin tiloihin. Vanhassa kodissa meillä oli kaksi oleskelutilaa ja niissä molemmissa tietysti sohvat. Nyt kun ne on kannettu tänne uuteen olkkariin, niin ensinnäkin a) ne sohvat ei sovi ollenkaan keskenään yhteen ja b) kokokin niissä on ihan väärä c) väristä puhumattakaan. Noh, kaikki aikanaan.. Luvassa on siis pitkä matka ennenkuin voin sanoa, että kaikki on kohdillaan.. Voisin tehdä ihan oman postauksen ideoista, joita Kaisa Blomstedt esitti huonekalujen osalta. Hän on aika raflaava, totta totisesti!

Paljon on taas tullut tehtyä viikonlopun aikana ja voi että miten ihanaa on keskittyä kaikessa rauhassa ihan vaan kotiasioihin. Kuten varmaan arvaatte, olen vieläkin ihan fiiliksissä ja olo on niinkuin vastarakastuneella:)

Tänään sunnuntaina oli vähän ohjelmaakin almanakassa, kun kävimme sukulaispojan 10-vuotis syntymäpäivillä Paloheinässä. Söimme ihan mielettömän mahtavaa poronkäristystä puikulaperunamuussin ja puolukoiden kera ja tietysti kakkukahvit jälkkäriksi. Nam nam! Asukuvat liittyvät tietysti noihin synttäreihin. 

Ensi viikolla on taas kaikkea kivaa luvassa työpäivien päätteeksi. Maanantaina asennutan jälleen muutamat räpsyttimet silmäosastolle, tiistaina saan rakkaita vieraita tänne kotiin, keskiviikkona näen ihanaa ystävääni, jonka kanssa meillä on vaihdettavana taas monen viikon kuulumiset, torstaina illallistan Saslikissa venäläiseen tapaan jne. Instagramissa (klik) on luvassa vähän tunnelmapaloja viikon varrelta, eli poiketkaa ihmeessä sielläkin.

Viettäkäähän tekin oikein mukava ja sopivan rento sunnuntai ennen alkavan viikon koitoksia. See you next week!
8 kommenttia:

 1. Ihana pusero! Onko kovinkin lämpöinen, joskus tekonahka tuppaa lämmittämään vähän turhankin paljon ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusero on tosiaan Zaran mallistosta ja tekonahkaa edestä ja ohutta neulosta hihoista ja selän puolelta. Kesähelteillä varmasti lämmin, ellei peräti kuuma, mutta näillä keleillä oikein mainio!

   Poista
 2. Onpa kiva, kun ehdit tänne blogistaniaankin ehkä useammin? Ja homma alkaa olla voiton puolella. Ihanaa, kun tulee kevät, on varmasti fiilistä olla upouudessa kodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Täytyy vielä fiilistellä oikein urakalla, kun kaikki paikat hohkaa uutuuttaan. Toivottavasti sama, ihana fiilistely jatkuisi vuosia ja vuosia:)

   Poista
 3. Kiva kokonaisuus, sopii kaikki ihan mahtavasti yhteen :)

  se on tuo uuteen kotiin muutto ja huonekalujen sovittaminen aika urakka. Hissuksiin sitten oikealaisia ostelemaan vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kiire ei ole minnekään:) Toivottavasti tästä ei ihan heti lähdetä mihinkään..

   Poista
 4. Sinulla on ollut myös muutto.. :) Meillä on edessä muutto ja karsimista riittää... Osa vanhoista huonekaluista menee myyntiin ja kiertoon, koska eivät mahdu tai sovi tyyliin. Ihanaa vaikkakin työlästä, mutta uuden sisustaminen on hauskaa puuhaa. :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni on tosiaan muuttanut hiljattain! Muuttoon liittyy niin paljon tunteita ja raakaa työtä, että ei sitä kyllä kovin usein jaksa tehdä. Ja onhan se aika kallistakin huomata, että vanhat kalusteet ei sovi uusiin tiloihin mitenkään:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.