This and that

1.2.2014

Voi että miten nopeasti viikot vaan vierähtää ohi! Nyt on jo helmikuu ja minun lähtö opintoreissulle Sveitsiin lähestyy lähes pelottavaa vauhtia. Sain viime viikolla tietää kaikki etukäteistehtävät ja huh, kylläpä ne työllistää nämä muutamat helmikuun viikot. Lähden muuten kahden viikon reissun päälle tismalleen samaan aikaan muuton kanssa eli ihan vielä en tiedä, miten nämä kaksi asiaa yhdistäisi toisiinsa.

Tekemättömiä postauksiakin on vaikka kuinka paljon, mutta kaikki ajallaan.. Onneksi täällä Blogistania -maailmassa ei ole mitään dead lineja eikä aika lopu kesken:)

Haluaisin tehdä juttua myös uudesta kamerakokonaisuudestani, johon ostin rungon ihanaiselta kuvausmestarilta Monalta. Kyllä kunnon kamera vaan on ihan mieletön apuväline! Olen viime syksyiseltä valokuvauskurssilta lähtien "salaa" haaveillut täyskennokamerasta, aikaisemman puolikennoisen sijaan ja nyt minulla vihdoin on sellainen! Irtosalaman kanssa sisäkuvatkin näyttävät ihan eritavalla valovoimaisilta kuin aikaisemmin. Hyvästi keltaiset sisäkuvat! Uudessa kodissa on muuten sisäkuvamahdollisuudet kutakuinkin potenssiin tuhat verrattuna tähän keskusta-asuntoon.

Mutta nyt, oikein mukavaa lauantaita ja viikonlopun jatkoa! I´ll be back:)
Oh lord how quickly these weeks just passes by! It´s already February and my study journey to Switzerland is approaching almost frightening pace. Last week I got to know all the pre work and they are certainly going to keep me busy for these few weeks of February. Btw, my two-week journey begins exactly the same time with the move to our new home and I still don´t know how to combine these two things together..
I even have quite many postings in my "to do -list".. Fortunately here in Blogistania is not any dead lines and the time is not going to run out:)
I would also like to do a posting about my new camera which I bought from lovely photo master Mona. Now when I have been practising it for a few times I really need to say how awesome tool the decent camera is! Since my photography course last autumn I´ve been dreaming of a full sensor camera and now I have it! Even the interior photos seems like full of light when combining camera with extra flash. Goodbye yellow interior photos! Our new home btw offers so much better (read: something like to the power of a thousand) circumstances for interior photos compared to this downtown apartment.
 But now, I wish you all a nice Saturday and happy weekend! I´ll be back:)


Poncho: Repeat
Striped shirt: Race Marina

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti asiat lutviutuvat, niinhän niillä on yleensä tapana. Tsemppiä helmikuun kiireisiin. :-)

  Tuo poncho näyttää kivalta. Kuinka monikäyttöinen se on? Pidätkö sitä esim. keväällä tai syksyllä lämmikkeenä? Taisin bongata juuri samanlaisen Stockalla jokin päivä tällä viikolla.

  t. Sara

  PS. Kävin sovittamassa Mikonkadulla sitä punaista Tara Jarmon -mekkoa, mutta se oli minulle vähän liian lyhyt. Kiitos kuitenkin vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sara! Tämä kyseinen poncho on ostettu Nectarinesta ja on kyllä todellakin monikäyttöinen! Minulla on kaksi näitä Repeatin ponchoja, toinen on sellainen keskiharmaa. Tätä voi käyttää niin töissä kuin vapaalla ja kesällähän tämä menee takin korvikkeena. On kyllä todellakin haukkunut hintansa:)

   No voi, kyllä se oma punainen mekko vielä löytyy:) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Sulla sitä riittää ruutia vaikka mihin! Onneksi me nähdään vielä ennen reissuasi ja päästään päivittämään kuulumiset ihanan Mapsimme kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, odotan sitä ihan älyttömästi! Avauduin Dahlian blogin kommenttiboxissa semmoisista "arjen kainalosauvoista" eli asioista, joita miettimällä ja joita kohden menemällä kaikenmaailman velvoitteet saavat ansaitsemansa mittasuhteet. Minulle se meidän tapaaminen on yksi sellainen!
   Olette mun lemppariladyt:)

   Poista
 3. Vitsit, sielläkin paljon kaikkea menossa. Ymmärrän hyvin (taisi selvitä tuolta omastakin blogista). Kyllä tästä nyt vaan mennään läpi, kumpainenkin, kyllä se kesä sieltä vielä tulee :)

  Rentouttavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan vaan pitää huolen siitä, että aina on niitä ihania asioita, mitä kohden mennä, niin arkikin maistuu taas paljon kirkkaammalle:) Sinullakin uusi koti ja loma ja vaikka mitä!! Ja totta totisesti, myös se kesä ja loma:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.