Panosta tai pihistä hiusten muotoilussa eli omat muotoilurautani

9.2.2014

Käytän hiustenlaitossa kahta eri muotoilurautaa. Hankin jo pari vuotta sitten uuden raudan tarpeeseen suoristusrautojen aatelistoonkin ristityksi kuuluvan GHD-raudan. Se on ollut ihan loistava valinta ja kunhan alussa rautaan sai tuntuman, niin voin sanoa, että en antaisi sitä pois.


Kun pari vuotta sitten käytin GHD-rautaa ensimmäisen kerran, olin ihan hirvittävän pettynyt, koska sen silkkimäisyys tuntui olevan vähän liikaa. Hiukset vaan sujahti läpi ilman, että niistä sai mitään otetta. Onneksi olin vain uuden rautani varassa, koska paluu vanhaan olisi ollut varsin helppoa ja unohtaa koko "rautojen aatelinen". No, mutama kerta täytyi harjoitella ja sen jälkeen se sitten sujui ihan moitteetta ja raudan parhaat puoletkin pääsi esiin. Hiukset todellakin saa kevyen kiillon käsittelyssä, kiharat syntyy vaivattomasti ja nopeasti ja suoristus jättää todella silkkimäisen lopputuloksen.  


Sain puolisen vuotta sitten blogin kautta Remingtonilta käyttööni sen uuden Silk -sarjan Ultimate Stylerin, jonka nimiin Mariela Sarkima vannoi vuolain sanankääntein. Hän on sentään kauneudenhoidon ammattilainen eli voisihan sen paremmuudessa olla jotain perää. Muistan kuinka Mariela kertoi, että hänen raudassaan pitää olla sekä tehoa että silkkimäisyyttä. Pieninkin kitka johtaa siihen, että laite lentäköön roskikseen. 
Puolen vuoden käytön jälkeen voin ihan vilpittömästi sanoa, että kyllä tämä Remingtonin vaihtoehto antaa todellisen vastuksen GHD:lle! Ei voi mitään. Remingtonin rautahan on lähes kolme kertaa GHD:tä edullisempi eli mitäköhän tuosta hinnasta ja laadusta nyt taas sanoisi.. (Verkkokauppa.com sivustolla nimittäin GHD maksoi 149,90 eur ja Gigantin verkkokaupassa kyseinen Remingtonin Silk Ultimate Styler 54,90 eur) 


Jos olette bonganneet hiuksissani isoja aaltomaisia kiharoita, niin ne on tehty juurikin tällä Remingtonin raudalla. Jujuna on vaan se, että kiharaa ei tehdä ihan latvaan saakka. Remingtonin rauta on minunlaisten liukkaiden hiusten kiharrukseen ihan loistava apuväline. Rauta kuumenee jopa 230 asteeseen ja kiharoista tulee kestäviä ja vahvoja. Hiukset liukuu raudan välissä kuin sveitsi voissa. 


4 kommenttia:

 1. Hyvältä on sun hiukset näyttäneet. Mulla on ollut pitkään hakusessa näille mun lyhyilleni joku väännin... Noi suoritusraudat ei vaan ole omiaan näin lyhyille... Nyt taisin löytää OBH Nordicalta sellaisen, joka vääntyisi näihin ;) Ei ole helppoa ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivan raudan löytäminen on aikamoinen homma! Kannattaa varmaankin kysyä vaikkapa kampaajilta vinkkejä, eli niiltä jotka ammatikseen laittavat hiuksia. Vääränlainen rauta, oli se edullinen tai kallis, on aina harmillinen hukkainvestointi.

   Poista
 2. Kiharat näyttävät aina todella hyvältä sinulla! En ole vielä tähän uuteen lyhyempään hiustyyliini tehyt kiharoita, täytyypä kokeilla ;) Vaikka oma kiharrin tekee hieman liian pientä kiharaa mielestäni, täytyy ehkäpä kokeilla tuota! Tsemppiä muuttoon ja Sveitsiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessica:) Tämä Remingtonin rauta on just sinunmittaisille hiuksille parhaimmillaan! Ja kun rauta lämpenee tosiaan 230 asteiseksi niin se jaksaa kihartaa pidemmänkin hiuksen! Kannattaa kokeilla! Remingtonilla on muuten Silk-sarjassa myös puikkomallisia kihartimia, jotka vois olla Sinulle myös aika sopivat!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.