Kuolleista palanneet

13.2.2014

Kuulin tänään aamulla radiosta ihan loistavan vinkin. Siellä kerrottiin, että Yle Areenalla on alkanut ehkä koukuttavin sarja vähään aikaan. 
Miten sitä reagoisi, jos eteen astuisi yhtäkkiä läheinen, joka on kuollut vuosia sitten? Mitä tunteita nousisi ensimmäisenä pintaan? Tätä pitää tosissaan miettiä, kun ryhtyy katsomaan ranskalaissarjaan Kuolleista palanneet.
Katsoin ensimmäisen osan kyseisestä 8-osaisesta sarjasta, enkä millään malttaisi jatkaa pahasti kesken olevaa lukuprojektia. Olisin halunnut katsoa koko tarinan yhteen putkeen, koska en edes muista, milloin olisin koukuttunut niin nopeasti yhteenkään televisio-ohjelmaan. Ei auta. Katsokaa te, jotka voitte! Minä tulen perässä.

Sarja on katsottavissa siis vain Yle Areenalla ja tässä linkki kaikkiin kahdeksaan jaksoon


3 kommenttia:

 1. Heippis! Nyt päätin ryhdistäytyä kommentoimaan. Heh, lienen maailman laiskin blogien seuraaja - ainakin kommentointien suhteen. :/
  Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta tuo sarja. Täytyy käydä kurkkaamassa. Mä en koskaan ehdi/pysty istuutumaan tietyllä kellonlyömällä tv:n ääreen. Areenan kautta tulee siis seurailtua sarjoja ja dokkareita itselle sopivana ajankohtana. Tällä hetkellä seurannassa on mm. Mr. Selfridges. Se ei tosin ainakaan vielä tunnu yhtä koukuttavalta kuin samaa aihepiiriä käsitellyt Naisten Paratiisi.
  Downtown Abbey alkoi pari viikkoa sitten uusintakierroksen ja sitä on tarkoitus alkaa nyt seurata, koska ko. sarjaa on niin kovin kehuttu. :) Valitettavasti missasin kaksi ensimmäistä jaksoa, eikä areenalla ole ko.sarjan nettikatseluoikeuksia, pöh! Täytyy metsästää nuo jaksot jostakin muualta. Jotenkin nuo menneeseen maailmaan sijoittuvat sarjat kiehtoo erityisesti.
  Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti ehdit jossain välissä rentoutuakin, vaikka sinulla onkin hurjan monta rautaa tulessa. :)
  Terkuin Minnie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minnie pitkästä aikaa! Kannatan ehdottomasti tähän sarjaan tutustumista! Hitto kun kuulin tästä ohjelmasta, oli pakko tutustua ekaan jaksoon. Niinhän siinä sitten kävi, että kahden yön (siis todellakin yön) verran meni aikaa, että kaikki jaksot tuli kahlattua läpi! Tätä ei voi vaan kesken jättää ja jaksoja oli se 8 kappaletta. Huh, nyt se on tehty:) Ne on Areenassa katsottavissa muistaakseni maaliskuun loppuun.
   Ollaan Minnie yhteydessä ja nähdään Instagramissa nyt lähitulevaisuudessa. Muutaman viikon kuluttua taas täällä bloginkin puolella:)

   Poista
 2. Hei, Jenkeissä (ja Kanadassa) alkaa ensi sunnuntaina ko. sarjan jenkkiversio, Resurrection. Se perustuu kirjaan the Returned (suosittelen). Ja kirjan kirjoittaja on kuulemma saanut inspiraationsa juuri tuosta ranskalaisesta Les Revenants sarjasta. Resurrection -sarjan yksi tuottajista on Brad Pitt. Sunnuntaita odotellessa! Hyvää Sveitsin reissua ja onnea muuttoon! t. Blogisi seuraaja Torontosta :) (harmi, etten saa näkyviin Yle Areenalta tuota sarjaa täällä Kanadassa, täytyy etsiä se muualta)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.