Haaste Tiinalta, vähän kuulumisia ja tunnustuksia ihanille blogeille

7.2.2014

Sain ihanaiselta blogiystävältäni Tiinalta haasteen, joka ei onnekseni ole kovin monimutkainen toteuttaa. Siispä tartun siihen oitis. Eli kiitos haasteesta! Käykäähän kurkkaamassa Tiinan Follow your dreams -blogia, joka edustaa meitä aikuisen naisen -kategorian yhä vaan kasvavaa blogistijoukkuetta! Mahtavaa, kun täällä alkaa olla aikamoinen kattaus eri elämänvaiheessa olevia ihmisiä, koska mikä sen mahtavampaa kuin tutustua uusiin ihmisiin. Tunnen Tiinan kanssa monella tavalla samankaltaisuutta ja voisinpa kuvitella, että meidän elämänkatsomuksemme ovat aikalailla samansuuntaiset! Jos sallit Tiina, niin tässä pieni toive: Tule vaan rohkeasti kuviin mukaan:)

No mutta. Ihanaa kun on taas perjantai ja minullakin on täydellisen vapaa ilta, koska olen itse itselleni sellaisen suonut. Olen nimittäin tehnyt itseni kanssa diilin, että uhraan joka arki-ilta vähintään yhden tunnin opiskelulle ja Sveitsin reissuun liittyvien etukäteistehtävien valmistelulle. Viikonloppuisin sitten vähän enemmän.. Reissuun on enää muutama viikko aikaa, kääk. Ai niin, ennen Sveitsin pari viikkoa kestävää reissua poikkean vielä yhden matkan Kööpenhaminassakin. Sitäkin matkaa varten on pitänyt valmistella kaikenmaailman juttuja, ja nekin alkaa olla jo voiton puolella.

Paljon kaikkea kivaa, joskin aika työllistävää asiaa on edessä, mutta tiedättekö mitä! Odotan näitä reissuja ihan mielettömän suurella mielenkiinnolla. Olen tehnyt kotiläksyni niin hyvin, että tämän paremmin en juurikaan voi oman arkeni sivussa valmistautua. The more you put in the more you get out, näinhän se yleensä menee. Aika hyvä fiilis lähteä oppimaan uutta, haastamaan itseään ja ennenkaikkea olemaan niin täydellisen kaukana omalta mukavuusalueelta kuin vaan olla voi! Semmoisiin haasteisiin on aika hurjan jännittävää tarttua! Jännittävää siis nimenomaan positiivisella tavalla.

Rakennuskin etenee siihen malliin, että ehkä siellä on aika valmista, kunhan muuttopäivä koittaa. Kylppärin kalusteet on paikalleen asennettu (paitsi toisen kylppärin kalusteet, jotka saa nyt valitettavasti jäädä odottamaan muuton jälkeistä säätöä), sauna on valmis, keittiön tasot asennettuna jne.  Lattialistojenkin paikoilleen laitto alkaa nyt viikonlopun aikana, kuten myös led-valot pääsevät kukin omille paikoilleen. Kiintokalusteiden eli käytännössä vaatekomeroiden piti tulla tänään perjantaina, mutta syystä äks, yy tai tset, ne eivät ehtineet valmistua.. Ne kun tehdään puusepäntyönä merten takana eteläisessä naapurissa ja käsityöt ei aina vaan etene lukujärjestyksen mukaan. Se pitää vaan hyväksyä.

Maailma näyttää siis niin paljon valoisemmalta paikalta näin perjantaisilmälasien läpi katsottuna, mutta eipä se mitään:) Ihanaa viikonloppua enihau!

Voi ei, meinasipa unohtua. Haasteen sijaan jaan eteenpäin tunnustuksia seuraaville blogeille ja niiden upeille blogisteille. Hyvät ja insiproivat blogit ansaitsevat aina tulla huomioiduiksi!

1. Ensimmäisen tunnustuksen annan Bohemian Chic Lifestylen ihanaiselle Sissille, joka muuten juuri parasta aikaa harjoittelee pitkän tauon jälkeen Suomessa elämistä. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan hänen elämänmakuiseen blogiinsa, jos ette ole jo niin tehneet:) 

2. Toinen tunnustukseni menee teille varmaankin vähän vieraampaan osoitteeseen eli Becoming Glitterati -blogin upealle upealle blogille ja blogistille. Hän on muuten kunnostautunut myös meikkipainotteisten videoblogien tekoon. Siinäpä nainen, joka uskoo omiin unelmiin ja inspiroi siihen lukijoitaan ihanan aurinkoisella tavalla. Me like!

^Ain laulain työtäs tee, lalallalllaaallaa. Siivouspäivät on niin paljon mukavampia, kun vastuut on oikein jaettu. Tai ainakin jaettu:) 

4 kommenttia:

 1. On kyllä hyvä olo silloin, kun on tehnyt kaiken voitavansa asian eteen. Opiskellessa mun oli aina pakko ylioppia niin, että tiesin että jos joku keskellä yötä herättää ja kysyy niin osaan luritella oikean vastauksen.

  Hei, teidän taloprojektihan on tosi hyvällä mallilla! Jo paljon paremmissa kantimissa kuin Shotsin hotellit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Johanna! Ehkä se on sitä suomalaista periksiantamattomuutta.. Me kun ollaan niin yybertunnollisia, joka lähentelee välillä jopa tiukkapipoisuutta.
   Taloprojekti on kieltämättä just nyt ihan hyvällä mallilla, mutta tietty varauma on aina olemassa. Jos vaikkapa kaappien toimitus viivästyy vieläkin tai sähkärin migreeni yltyy ihan mahdottomaksi tai timpurille sattuu jotain.. Nyt ei kestä tulla mitään takapakkia, koska muuten me ollaan vaikeuksissa..

   Terveiset sinne teille ja mukavaa viikonlopun jatkoa! Täällä Helsingissä on vielä vähän lunta, joka eilisen sateen jäljiltä voi olla kohta historiaa..

   Poista
 2. Kiitos kivasta blogista. En muista, miten tänne aikoinaan päädyin, mutta kiitos sinun olen löytänyt muitakin kivoja aikuisten naisten blogeja, jollainen omanikin on http://mylife-thesecond.blogspot.fi/. Tsemppiä kotiprojektiin ja aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tutustua Satu! Poikkesin tietysti heti blogissasi ja näytti oikein mukavalta!! Ihanaa sunnuntain jatkoa myös Sinulle ja tullaan tutuiksi!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.