Cuties for spring

2.2.2014

Kävelin eilen Aleksanterinkatua pitkin ja huomasin Zio -kenkäliikkeen SuperAle -ilmoituksen. Oli ihan pakko kurkata sisään, vaikka kengille ei nyt niin suurta tarvetta olekaan. 

Kai minussakin elää sisäinen pienenpieni harakka, jonka silmät nauliintuvat aina kun jotain kiiltävää osuu eteen. Minun silmäni nauliintuivat näihin söpöläisten kullanväriseen korkoon. Ja juuri oikeaan ruskeaan värisävyyn. Kyllähän kaapeissa on aina kauniiden loafereiden mentävä aukko.

Ainakin minulle italialainen Roberto Festa on ihan uusi tuttavuus ja nopea googlaus yleisimpien nettikauppojen sivuille osoitti, että eipä niitä juurikaan ole tarjolla.. Paitsi Zion omassa nettikaupassa.

Ziossa oli muuten hurjasti upeita kenkiä puoleen hintaan ja jopa -70%. Mm. Huntereiden kumisaappaita. Kannattaa poiketa, jos vaikka Zio osuu teidänkin matkanne varrelle.

Mitäs tykkäätte minun uusista kaunokaisista?
Yesterday I was walking along Aleksanderstreet when I noticed the SuperSale -announcement in Zio -shoe store´s window. I just needed to stop by and peek in even though I didn´t have any need for shoes.
I believe that there is a tiny little magpie inside me due to the fact that my eyes always catch the bling-bling items. Like this time these golden heels. Combined with the perfect brown tone. That means that in my wardrobe there is always a free place for beautiful loafers.
 At least for me, the italian brand Roberto Festa is a new acquaintance and a quick googling of the most common online stores revealed that they are not (or seldom) available in online stores. Except in Zio´s own online store.
Btw, in Zio there was plenty of fabulous shoes at half price or even -70%. Hunter rubber boots among other things. You definitely should stop by there if you happens to walk along the Aleksanderstreet!  
What do you think of my new beauties? 

16 kommenttia:

 1. Ihanat kengät. Jokaisessa meistä asuu pieni harakka.

  VastaaPoista
 2. Söpöset! Täytyypä poiketa siellä. Tarvetta olisi kumppareistakin, loskaakin taitaa olla kohta tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän ne loskakelit sitten saapuivat tänne Helsinkiinkin. Nyt on kyllä niin kumisaapaskeli että nahkakengät saa heittää kohta talviteloilleen.. Kannattaa ehdottomasti mennä katsastamaan ja voihan olla että parhaat on jo menneet.. Hunterit oli kyllä ihanat ja edulliset!

   Poista
 3. Upeat kengät! Täällä on sitten kolmas harakka.....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän taitaa olla kasassa jo kohta varsinainen harakkaparvi:)

   Poista
 4. Södet! Oikein ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä näitä pääsee vielä joku päivä käyttämään. Siinä uskossa:)

   Poista
 5. Onpahan suloiset , kelpaa odotella kevätkelejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumet sulaa silmissä täällä Helsingissä ja ilmassa on selvästi jo kevään tuntua:) Että kyllä se kohta tänne saapuu, vai mitä Anneaulikki!

   Poista
 6. Kivat loaferit, joissa on sitä jotain, jujua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kultakanta ei jättänyt minua rauhaan.. Se on varmaankin se juju:)

   Poista
 7. Tosi mageet kengät!
  Heh, tämä harakka oli eilen kaakeleita katsomassa ja eläköön-huudot menivät ihanalle mustalle kivelle, missä oli kultahippuja, isoja, sellaisia jotka kimalsivat kiiltävästä kivestä metrien päähän...melkein jo näin itseni suihkutilassa, kimaltavien hippujen keskellä...nooh, sitten isäntä tuli ja palautti maanpinnalle...; D Mutta kyllä me luksusta tarvitaan ihan arkeenkin sanon minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mapsi, ei tuommoisissa asioissa kannata kuunnella järjen ääntä!! Olisko se laatta seinään vai lattiaan? Kuulostaa aika mielettämältä ja kuule Mapsi -> Sulla on oikeus Sun omiin tunteisiin näissä asioissa!:)

   Poista
 8. Jo vain ovat muikeat! Blogissani on sinulle tunnustus : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina!! Odotan jo tosi innolla viikonloppua, jotta voin taas keskittyä tähän omaan harrastukseeni eli olehan kuulolla koska otan haasteesta kopin:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.