Business Woman on Instagram ja vähän kuulumisia

16.2.2014

Nyt on kyllä pakko nostaa tassut pystyyn bloggailun osalta joksikin aikaa. Vaikka tämä täällä olo on niin mahtavaa vastapainoa tuhdin puoleiselle arjelle, niin minun täytyy tunnustaa myös itselleni, että  aika ei vaan yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Esimerkiksi eilen lauantaina aamulla aloitin työt jo vähän ennen kuutta, jotta ehtisin saada kaiken valmiiksi aikatauluissa. Kävin jopa raksallakin jo vähän siivoilemassa.

Raksalla oli muuten tupa täynnä ihmisiä ja huiske oli melkoista. Yksi mies asenteli jääkaappia ja pyykkitornia paikoilleen, toinen maalasi ja laittoi ovenkarmeja ja heidän lisäkseen paikalla oli muistaakseni neljä ronskia miestä asentamassa kiintokalusteita paikoilleen. Siellä on oikeasti todellakin valmista jo parin viikon päästä, jolloin meillä on muutto edessä! Ja se tuntuu niin oudolta!

Eilen meillä kävi myös muuttofirman edustaja katsomassa tämän toisen pään tavarat ja jos me pääsemme heidän kanssaan järkevään diiliin, niin muuttolaatikot tulee jo tulevana keskiviikkona. Silloin pakkailu täällä toisessa päässä voi jo hiljalleen alkaa. Varsinainen muuttopäivä olisi vajaan parin viikon kuluttua torstaina tai perjantaina.

Minäkin ehdin siis asua uudessa osoitteessa muutaman yön ajan, kunnes sunnuntaina 2.3 häippäsen pariksi viikoksi Sveitsiin. Jota ennen odottaa ihan mahdottomalta tuntuva valmistautumisen osuus, mm. noin 500 sivun valmistautumispaketti plus muutama essee..

Mutta. En minä ihan tyystin häippäse täältä sosiaalisen median maailmasta, vaan siirryn nyt sitten vähäksi aikaa päivittämään vain Instagramia. Olen sitä kaikessa hiljaisuudessa opetellut käyttämään, vaikka eipä tuo nyt kyllä todellakaan ole monimutkaista.

Eli löydät minut Instagramista käyttäjätunnuksella bwonig joka muuten on lyhenne sanoista Business Woman on Instagram. Linkki sinne löytyy joko tuosta tekstin alta tai blogin oikeasta yläkulmasta.

Jos sinulla on siis älypuhelin, niin lataat vaan sovelluskaupasta maksuttoman Instagramin sovelluksen ja siitä se lähtee:)

Eli nähdään siellä puolella! Palaan tänne blogin puolelle, kunhan siltä tuntuu, tai viimeistään muutaman viikon kuluttua.

Oikein leppoisaa sunnuntain jatkoa teille kaikille!


Instagram

13 kommenttia:

 1. Joskus on vain hyvä tunnustaa, että ihan kaikkeen ei aika riitä - ja hyvällä omallatunnolla luopua vähäksi aikaa jostakin. Instagram-tili löydetty juuri;)
  Tsemppiä muutto- ja opiskeluhommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady of The Mess:) Pari viikkoa menee vaikka päällään seisten, eiksjee! Sitten taas pari viikkoa opiskelua, joka on ohjelmoitu joka päivä (myös lauantai ja sunnunta) klo 8-20. Sen jälkeen palaan takaisin tänne omaan arkiseen maailmaani ja taas muutaman viikon kuluttua pariksi viikoksi Sveitsiin.. Siinäpä se kevät sitten olikin:)

   Poista
 2. Välillä on pakko vaan miettiä, että mikä on elämässä tärkeintä. Sulla on niin paljon isoja asioita elämässä. Älä stressaa blogista. Kyllä me täällä odotellaan, Bloggaat kun sulla on aikaa. Tulen seuraamaan sua Instagramiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdään Maiju Instagramin puolella! Kaikki asiat on hurjan tärkeitä, myös tämä bloggailu minulle. Ihana henkireikä, jossa käydessä ei tarvi ajatella yhtään ainoaa velvollisuutta, pelkkiä oikeuksia vaan:)

   Poista
 3. A woman's gotta do what a woman's gotta do! Jokainen pistää asiat tärkeysjärjestykseen oman elämänsä pohjalta.
  Tsemppiä sekä opintoihin että muuttoon. Kumpikin vaatii paljon :)
  Ja insta löydetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Annu että löysit, nähdään siis siellä! Onneksi Insta on vähän armollisempi ajankäytön osalta kuin tämä bloggailu:) Jossa vaatimustaso edistymisen myötä vaan kasvaa ja kasvaa..

   Poista
 4. Instagram on mukava paikka jakaa aina edes jotain silloin kun blogia ei ehdi päivittää. Tykkään katsella instagramista muiden lisäyksiä ja aika ahkeraan tulee itsekin kuvia lisäiltyä. Kiva kuulla myös sinun konkarin sanovan tuota että bloggailussa vaatimustaso nousee edistymisen myötä. Bloggailu on tosi aikaa vievää jos siihen oikein haluaa panostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ansku! Instagram on tosiaan ihan toisentyyppinen paikka kuin tämä blogi ja tietysti ne tukee toinen toistaan parhaimmillaan. Tunnelma on siellä hurjan paljon rennompi kuin blogeissa ja onhan se mukava, kun pääsee seuraamaan niin tavallisten- kuin maailmantähtöstenkin elämää jollain tapaa ihan läheltä. Se on sellainen "sekunti ja sivu" -tyyppinen snapshot paikka:)

   Poista
 5. Mun elämäni ei ole lähestulkoonkaan niin hektistä kuin sulla nyt ja silti tuntuu, ettei oma aikani ja energiani mitenkään riittäisi bloggaamiseen. Työ ja lapsiperheen arki vie toki leijonanosan minunkin ajastani, mutta taatusti minun aikani ei ole yhtä kortilla kuin sinulla. Elämäntilanteesi huomioiden olet jaksanut pitää blogiakin kiitettävästi yllä,huh..(mie oisin jo romahtanu). Bloggaustauko tulee taatusti tarpeeseen. Jatkat sitten, kun siltä tuntuu.
  Hienoa, että pääsette pian muuttamaan. Kuvien perusteella uusi kotinne on upea.
  Ollaan yhteyksissä! Tsemppiä!
  T. Minnie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnie kannustuksesta:) Jos vuorokauteen saisi vaikka muutaman tunnin lisää tai viikkoon yhden päivän, niin oi että olis kova juttu! Näillä mennään! Sveitsissä ajattelin antaa aistien avautua ja imeä itseeni niin paljon henkistä pääomaa ettei mitään rajaa:) Mukavaa kevään odotusta Sinulle Minnie!!

   Poista
 6. Onnea kaikkiin koitoksiin! Vauhdikasta aikaa elämässänne. Mutta sitten jo kesäksi helpottaa ja voitte nauttia elämästä ja suvesta! Tule pian takas. Tiedät että täällä kaipaillaan :)

  VastaaPoista
 7. Nyt blogin lopettamisen jälkeen on ollut "helpompaa" ja stressittömämpää aikaa. Yksinkertaisesti ei repeä joka paikkaan.Opinnot vievät suuren osan elämästä, valmistumisen paineet koululta.Ja kun on tätä muutakin elämää:)
  Syksyllä mieki häippäsen 3 kuukaudeksi Kiinaan, Pekingiin opintojen puitteissa.Joten kaikki ajatukset ovat siellä.
  Mutta sitä ennen lomaillaan Israelissa hiihtolomalla.Kiirettä pitää lomarintamallakin, kesälomat suunnittelematta jne.....
  Minun pitäs perehtyä sihhen Instagarimiin kun saan jonkun sauma aikataulutukseen:)
  Oiken kovasti tsemppiä sinulle ja mukavaa alkvaa kevättä!
  Halauksin <3

  VastaaPoista
 8. Täällä yksi instagram-addikti, pitääpä laittaa seurantaan tilisi. :) Bloggaaminen on kyllä sellaista että aika ei aina tahdo revetä joka suuntaan.. joku tässä silti koukuttaa!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.