Weekend made by birthday party and sporting

12.1.2014

Viikonloppu Vierumällä on takana ja paluu taas arkeen edessä. Blogiani seuranneet taitavatkin jo tietää, että tapaan viettää toisinaan viikonloppuja Vierumäellä. Tällä kertaa ohjelmaan kuului runsaan urheilun lisäksi myös erään läheisen sukulaisen 40 -vuotis syntymäpäiväjuhlallisuudet. Pääpaino taisi olla kuitenkin urheilun puolella, koska koko runsaspäinen ystäväjoukko on enemmän tai vähemmän urheilijoita, nykyisiä tai entisiä.

Hauskaa oli ja paikatkin on sopivasti kipeytyneet! 

Ai niin, pakko kertoa vielä tämä.. Syntymäpäivälahja oli nimittäin minusta oikein kiva, vaikka itse sanonkin - lahjakortti, joka oikeuttaa hänet itseleivottuun suklaakakkuun ja lisäksi vielä lastenhoitoon, tässä lähekkäin kun asustamme.

Katsoitteko muuten lauantaina Putousta? Minä ainakin olin ruudun äärellä ja kaikki juhliin liittyvä piti ajoittaa niin, ettei ne häirinneet tätä kyseistä hetkeä. Ja kukapa oli teidän suosikkihahmo? Minusta Imatran Anskupansku oli kyllä hahmona nerokas keksintö! Turun, Tampereen ja Lapin murteet on jo niin puhkikuluttuja sketsinaiheita, ja niinpä Imatran hassunhauska murre on niiden varjossa saanut olla tähänsaakka kaikessa rauhassa. Vaan eipä saa enää, hihhih:) Ja kun samaan pakettiin lisätään vielä hiukan naisparodiaa, jota vaan nainen voi ymmärtää, niin lopputulos on ihan mieletön. Minä ainakin sytyin kerrasta.

Punavuoren hipsteri oli myös hurjan hauska idea, ei kuitenkaan ehkä niin aito ja luonnollinen kuin Ansku. Pakko sanoa, että kyllähän kyseisestä Jäbäleissönnistä tuli mieleen eräs suosittu kotimainen bloggaajakin, ainakin minulle:)

Näihin syntymäpäiväjuhlien mekkokuviin - bye bye!
Weekend in Vierumäki sport centre is behind and return back to daily life at the front. My followers might know that I sometimes spent weekends at Vierumäki. This time, the program consisted of a large amount of sport but also a close relative´s 40-year birthday celebrations. The main focus, however, was on the side of the sporting things, because all the friends involved were more or less (past or present) athletes.
We had a lot of fun and all my muscles are beginning to be quite ache, auts!
Oh, I have to tell you this .. Our birthday gift for him was in fact a very nice, even if I say so myself . We made a gift card for him which entitles to a homemade chocolate cake and to child care:)
Did you watch (tv program called) Putous on saturday evening, by the way? At least I did. All the party elements was scheduled so that it didn´t interfere with this particular moment. And who was your favorite character? Mine was Lady from Imatra - Anskupansku. It was certainly genious invention! Turku, Tampere and Lapland dialects are so old sketch subjects, and Imatra´s funny dialect has been so far in peace and quiet. But not anymore, hihhih:) Funny dialect garnished by a parody of women - result was pretty insane. At least I was impressed. 
Hipster from Punavuori was also funny idea, except not so genuine and natural as Ansku. I have to say that it reminded me one of the most popular domestic blogger:)
With these pictures of my birthday party look I wish you all an energetic new week! Bye bye:)  

Mekko / Dress: H&M
Sukkikset / Tights: H&M
Huivi / Scarf: Banana Republic
Kengät / Shoes: Clarks

4 kommenttia:

 1. Iiihanat Clarksit.. :) Karlan kenkiä olen kuolannut jo tovin..ehkä klikkailen itselleni samat vihdoin ja viimein! Oisko raksajuttuja tulossa lähipäivinä? Innokkaana odottelen... :) -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karlalla tosiaan taitaa olla samaiset nilkkurit:) Ne tosin on viimevuotista Clarksin mallistoa ja näinköhän niitä vielä nettikaupoista löytyy.. Mutta siis aivan ihanat! Hyvä ostos on ollut!
   Pyörähdin tänään paluumatkalla raksalla ja kas, siellä oli parkettia jo mukavasti paikallaan. Kunpa vaan valoa riittäisi niin, että saisin edes jotain kuvantynkää otettua.. Valon roolia näyttelee siellä sellaiset "raksavalot" eli niistä ei saa apua kuvausolosuhteita parantamaan.. Toiveissa on siis minullakin!

   Poista
 2. Kaunis asu ja ennen kaikkea aivan ihanat kengät! <3

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.