Wearing red at the basement

25.1.2014

Olen koko Helsingissä asumisen ajan ajatellut kuvaamista tässä nimenomaisessa kellarikerroksessa. Ympäristö on jotenkin kiehtova. Alkaa olla viimeiset hetket käsillä, nimittäin muuttopäivä uuteen kotiin on aika lähellä.

No, hämärässä kuvaamista on syytä vielä harjoitella.
Since we moved to Helsinki I´ve been thinking of photographing in this particular basement. The environment is somehow so fascinating. It was high time to act because the removal day to our new home is pretty close.
Well, at least I need to practise to photograph in low light circumstances.

Dress: Tara Jarmon
High heels: Michael Kors

21 kommenttia:

 1. Ihana on kuvauspaikka ja ihana on myös rouva ja rouvan asu. Upea väri, joka sopii sulle kyllä taas niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa, että nyt menee pojot kyllä hyvän kameran ja loistavan kuvaajan nimiin:) Tosin, punainen mekko on kieltämättä i h a n a!

   Poista
 2. Ihan mieletön mekko! Käsirengas näyttää myös kivalta. Ja hiukset, tykkään. Siis miksi en vain kirjoittanut upea sinä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Tiina kauniista sanoistasi! Mistäköhän tuo käsikoru onkaan peräisin, en muista..

   Poista
 3. Aivan u p e a mekko! Tuo miljöö tuo kivaa kontrastia mekolle ja sen kantajalle. :-) Saako vielä udella, onko mekko kevään uutta mallistoa vai jotain aiempaa? Tässä tulee hirveä hinku hankkia itsekin punainen mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sara! Ympäristö tosiaan tarvitsi vähän värikkäämpää asua ja sen tähden tämä punainen. Se on muuten Tara Jarmonin alesta eli oliskohan syksyn 2013 mallistoa.. Minusta punainen mekko kuuluu naisen vaatekaappiin:)

   Poista
  2. Oi, mistä löysit tämän ihanuuden? Olen ihan samaa mieltä, punainen mekko on nyt listallani. :-) Nuo kengät sopivat tosiaan loistavasti punaisenkin värin kanssa.

   Poista
 4. Toi punainen on NIIN sun väri! Tykkään Jarmonin ihanan naisellisista malleista, mitoitus ei vaan passaa omalle kropalleni. Harmi! Ja nudet lengät tekee kokonaisuudesta tosi rauhallisen. Ihanaa, ettei aina ole tavallista mustaa yhdistettynä, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on varmastikin se the punainen mekko, jota olen etsinyt ja etsinyt:) Ihan hitunen oranssiin taittava punainen on juurikin se syksyn ihmiselle sopiva punaisen sävy:)

   Poista
 5. Oijoi, kaunis sinä! Tara Jarmon on kyllä huippunaisellinen merkki. Alempi kuva on ihanan tyttömäinen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tara Jarmon on kyllä niiin supernaisellinen merkki, että voin kyllä todellakin suositella! Mallistossa oli vaikka mitä kivoja yksilöitä, vaikka tämä onkin viime syksyn satoa. Minulle tosin aika uusi:)
   Loistava kamera + inspiroiva kuvaaja = hyvät kuvat:)
   Hauskoja ja romantiikan täyteisiä hetkiä teille viikonlopun viettoon <3

   Poista
 6. Voi mikä ihanuus tuo mekko on - ja vielä punainen. Sopii sinulle! Ja harmitus - Tara Jarmonin mekot ovat minulle ihan liian lyhyitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi! Jos Marimekon lisäksi nämäkin on liian lyhyitä.. Olet kyllä melkoisen pitkä eli näyttävä nainen!

   Poista
 7. Lumikuningatar26.1.2014 10.27

  Mahtavat kaksi kuvaa ja niin erilaisia tunnelmaltaan! Aivan ihanan naisellista! Ompas teidän raksaprojekti edennytkin vauhdikkaasti. Toivottavasti meidänkin lähtee nyt kun vihdoin alkuun päästy ja perustukset tehty. Alkusyksyä + valmistumista innokkaasti odotellessa. Toivottavasti näemme kuvia ja päivityksiä vielä työn tuloksista. Muuttamisen iloa uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lumikuningatar! Huh, eli teillä on koko urakka lähes vielä edessä! Paljon hikeä, hankalia hetkiä, ongelmanratkaisuja ja loputon suo erilaisia valintoja.. Vannoin taas pyhästi, että tämä sai olla sitten viimeinen kerta, kun tähän projektiin ryhdytään. Aika tuppaa jotenkin vaan kultaamaan muistot eli ei passaa vannoa ikuisuuden nimiin:)

   Poista
 8. Upea mekko jossa on niin väri kuin mallikin vallan kohdallaan! Ympäristö tuo kauniin kontrastin upealle mekolle, kertakaikkisen kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Dahlia:) Olen ihaillut tämmöistä alaspäin levenevää (muistaakseni) punaista mekkoa nimittäin myös Sinun päälläsi nähtynä!

   Poista
 9. IN the basement. Ihan peruskielioppia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia runsaasta palautteestasi, mitä olet minulle jättänyt:) Jos minä kykenen elämään oman englannin kielioppiin liittyvän vajavaisuuteni kanssa, niin ihan varmasti sinäkin kykenet siihen:) Älä turhia murehdi!
   Olen kertonut, että kyseessä on oma harjoitteluni englannin ilmaisun kanssa ja täytyy kyllä tunnustaa että nämä prepositioasiat ei todellakaan ole vahvuuteni! Kiitos korjauksesta ja siitä, että autat! I really appreciate it!

   Poista
 10. Hei, sulla on hassun mallinen nenä. Kun pyrit muuten täydellisyyteen, niin mikä on suhteesi kauneusleikkauksiin?
  t, Semmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaahaa:) Ihmiset kiinnittävät yleensä huomiota niihin yksityiskohtiin, joitten kanssa he eivät ole sinut itsensä kanssa tai joissa he kokevat olevansa vajavaisia. Muistan, kun eräs ystävä kiinnitti huomiota vain ja ainoastaan muiden kulmakarvoihin, koska koki että omat olivat niin onnettomat. Jos näin on, niin ilman muuta kannattaa tehdä mitä vaan on tehtävissä! Tämä ystävä kävi tatuoimassa kulmakarvansa ja sai itsetuntonsa kerrasta takaisin. Jos oma nenä vaivaa, niin ilman muuta kauneusleikkauksiin, jos se vaan on muuten mahdollista. Eli olen sitä mieltä, että nämä kauneusleikkausasiat ovat jokaisen oma henkilökohtainen valinta. Jokainen ihminen ansaitsee itsekunnioituksen ja jos sen saavuttaa kauneusleikkauksen avulla, niin ilman muuta! Ne muuten kallistuu hurjasti kesäkuun alusta, koska ne tulevat alv:n (24%) alaisiksi eli jos oma nenä vaivaa, niin ei muuta kuin aikaa varaamaan! Minua oma nenä ei vaivaa ollenkaan enkä sen tähden kiinnitä juurikaan huomiota muidenkaan neniin:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.