Ted Baker meets Marimekko

23.1.2014

Laitan jakoon myös nämä takkikuvat, koska ihanainen Ted Bakerin tekoturkki on jäänyt täällä blogin puolella mielestäni ihan liian vähälle huomiolle:) Kunhan säät tästä hiukan lauhtuu, niin sen huoleton käyttö voi alkaa.

Niitä päiviä siis odotellessa. Ihanaa, kun valoisa aikakin alkaa olla jo hurjan paljon pidempi kuin synkimpinä joulukuun hetkinä! 

Pakkasterveisin:)

Let me share with you also these pictures about my new fake fur. It´s from Ted Baker´s collection and it has gotten far too little attention here in my blog:) If only our freezing cold weather turns a little more tolerable, I could really start to use it.
So waiting for those days to come. Btw, I just love to realize that the (day) light moments are longer and longer every day! Especially when comparing this amount of daylight to the darkest moments of December..
Greetings you all:)


Takki / Fake fur: Ted Baker
Mekko / Dress: Marimekko
Laukku / Bag: Longchamp
Korkkarit / High heels: Unisa

9 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun Ted Bakerin takkisi. Hyvältä näyttää myös kokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Tässä on nyt sellaista 50- ja 60-luvun henkeä. Vähän kuin Tippi Hedren elokuvassa Linnut. Siis kerrassaan tyylikäs ja naisellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin! Juuri siihen aikakauden henkeen minä tässä yhteydessä ihastuin:) Se taisi muuten olla naisten pukeutumisen tyylikkäintä aikaa!

   Poista
  2. Vanhoja elokuvia ja valokuvia katseltuani - ehdottomasti! Mulla on muuten jokin outo viehtymys banaaninutturaan. Ja voi kuinka kauniita käsilaukut olivatkaan! Kengistä puhumattakaan...

   Poista
 3. Upea takki ja kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole oikein pääsyt vielä käyttään tätä takkia, mutta odotappas kunhan säät tästä vähän lämpenee, niin turkkikin pääsee ulkoileen:)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää, mutta kylmä tuli, kun katseli tuota jään peittämää lasiseinää...hrrr.
  http://satutalo.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei, mulla on 15 denierin sukkahousut sentään jalassa:) Vois alkaa palella, jos ei olis..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.