Dining table and chairs - by BoConcept and DSR

3.1.2014

Nyt kun kerran otettiin nämä pöytäasiat esiin, niin jatketaan samalla aiheella. Otin Oulun reissulla kuvia siskoni uudehkosta pöytä-tuoli -kombinaatiosta eli ei meidän maut niin kaukana toisistaan ole näissäkään asioissa. Pöytä on BoConseptin käsialaa ja jatkopalan kanssa se venyy 10 -henkisen pöytäseurueen tilavaksi ajanviettopaikaksi.

Minusta ruokapöytäkokonaisuus on syytä valita huolella, koska ainakin tähänastisen kokemuksen perusteella se on juurikin se paikka kodissa, jossa aikaa vietetään ja iltoja istuskellaan. Siinä missä ennen televisio määritteli kodin seurustelupaikan..
Speaking about dining -things, please don´t mind if we still continue at the same motif.. During my trip to Oulu I took some pictures of my sister´s fairly new table-chair -combination. Maybe you can realize that our tastes are not so far from each other even in these matters. The table is BoConsept´s handwriting and with extension it stretches even for 10 person´s spacious place to hangout.
I think the dining table -system should be chosen with care, because at least on the basis of past experience, it is exactly the place where we will  spent our evenings with friends and beloved. The television is not anymore the socializing -thing..


^ Multi tasking:)


8 kommenttia:

 1. Meillä on Ikeasta jatkopalalla oleva pöytä, jonka ympärille mahtuu 14, aivan ehdoton ostos. Tuolit ovat myös Ikeasta, pöytään sopivat. Peli-illoissa tuo jatkopala on enemmän kuin tarpeen, samoin jos vieraita on vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hienolta ja toimivalta! Tässäkään kodissa meillä ei ole paikkaa noin isolle pöydälle.. Me saadaan just ja just 10 mahtumaan, mutta kuudelle se tullaan pääasiassa pitämään. Vaikka ei meitä tosin niin paljoa ole:)

   Poista
 2. Onko teillä isokin ikäero siskosi kanssa? Hän näyttää niin tosi nuorelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän todellakin näyttää nuorelta, vaikka on jo nelikymppinen ihan näillä näppäimillä:) Oliskohan ollut noin 5 vuotta sitten, kun hän meni tyttärensä ja (meidän yhteisen) äidin kanssa bussiin, ja hänelle tarjottiin lastenlippua!! Eli äiti ja kaksi lastenlippua:)

   Poista
 3. Heips! Ihan hieno tuo on, mutta omaan makuuni kaikki tuo "hässäkkä" tuolla pöydän ja tuolin jaloissa on vähän liikaa. Tykkään niin yksinkertaisesta ja suoralinjaisesta tyylistä. Tuolit näyttävät kyllä kovin mukavilta istua ja pöytä on väriltään tosi kaunis. Jatkettavuudesta plussaa! Yksi asia, mikä kannattaa kyllä myös tuon jatkettavuuden lisäksi huomioida, on pöydän leveys. Meillä on itsellä extraleveä pöytä, eikä ole siis hankaluuksia sijoitella isoja lautasia ja väliin viinilaseja. Lisäksi pöydän keskelle jää silti tilaa tarjoiluastioille ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pöytä-tuoli -kombinaatio jotenkin vaan toimii heidän tiloissaan ja istuu siihen kuin sveitsi voihin.

   Kaikkein mieluiten ottaisin pyöreän pöydän ja sen keskelle lisäisin sellainen pyörivän tarjoilualustan, josta olisi helppo ottaa antimia mistä tahansa kohtaa pöytää. Vaan en laita, koska tila on ihan liian pieni sellaiseen.. Mutta siis, pöydän leveys on tärkeä juttu ja haluankin niin leveän version kuin tilaan vaan kokonsa puolesta sallii.

   Poista
 4. Ruokapöytä tuoleineen tosiaan kannattaa valita huolella ja mielellään siihen yhteen tiettyyn tilaan sopivana ilmavana kokonaisuutena. Tällä hetkellä ruokapöydän tuolit on SE juttu joten niitä löytyy nyt lähes kaikilta merkeiltä monta erillaista versiota, valinnanvaraa siis löytyy. Olen kokeillut samoja tuoleja kuin sisarellasi, viimeksi kokeilussa oli Hayn tuolit joita näköjään löytyy Suomessa myös Stockalta mutta käytössä ne eivät olleet sellasiet kuin mielikuvissani joten palautimme ne melko nopeasti. Nyt näyttää siltä että "vahinko"-ostoksemme eli Tapiovaaran pinnatuolit miellyttävät eniten niin omaa kuin vierailevien illastajien silmiä jopa sen verran etten ole ihan varma haluanko niistä luopua nyt tässä muutossa vaikka pitäisi kyllä.

  Millainen tila teillä on ruokailuryhmää varten tulossa?

  VastaaPoista
 5. Such a beautiful table setting! Happy 2014! I hope it is an unforgettable year! xo

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.