VINKKI: Bubbleroomilla 50% alennus vain tänään!

13.12.2013

Tänään ja huomenna Bubbleroomin nettikaupassa on ihan huipputarjouksia! Tänään kaikki Object -tuotemerkin naisten mallisto on 50% alennuksessa. 
Alennus toimii koodilla XMAS13 ja se on voimassa vain tänään perjantaina 13.12.

Jos en olisi löytänyt itselleni mitään mielenkiintoista, en olisi vinkannut teillekään tästä superpäivästä! Nimittäin nämä Brisha leather -nahkalegginssit kannattaa kyllä kotiuttaa asap, jos niitä tämän postauksen ilmestymishetkellä on enää jäljellä. Samoin tämä, hieman erikoisempi mutta ah, niin näyttävä Liva Coat -takki:Käykää ihmeessä katsomassa koko Objectin naisten mallisto, joka on siis vain tänään 50% alennuksessa koodilla XMAS13.

Palaan taas linjoille, kunhan kiireet hiukan helpottaa..

4 kommenttia:

 1. Great blog!!
  Can we follow each other via gfc bloglovin and g+?

  http://asweetwoorld.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou Sabina! I´am very delighted that you find my blog and left this comment! Without it I would maybe ever got chance to get familiarize with you and your nepalian style and culture!! Happy to get read on you!

   Poista
 2. Kiitos vinkista. Nahkahousut tilattu, vaikka olenkin raskaana :) toivottavasti ovat sopivat parin kuukauden kuluttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä:) Oli sen verran loistava vinkki, koska harvoin nahkapöksyjä saa puoleen hintaan! Jos itselläni ei olisi jo ollu, niin olisin ehdottomasti tilannut. Minä tosin maksoin täyden hinnan..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.