VINKKI: Bubbleroomilla 50% alennus vain tänään!

13.12.2013

Tänään ja huomenna Bubbleroomin nettikaupassa on ihan huipputarjouksia! Tänään kaikki Object -tuotemerkin naisten mallisto on 50% alennuksessa. 
Alennus toimii koodilla XMAS13 ja se on voimassa vain tänään perjantaina 13.12.

Jos en olisi löytänyt itselleni mitään mielenkiintoista, en olisi vinkannut teillekään tästä superpäivästä! Nimittäin nämä Brisha leather -nahkalegginssit kannattaa kyllä kotiuttaa asap, jos niitä tämän postauksen ilmestymishetkellä on enää jäljellä. Samoin tämä, hieman erikoisempi mutta ah, niin näyttävä Liva Coat -takki:Käykää ihmeessä katsomassa koko Objectin naisten mallisto, joka on siis vain tänään 50% alennuksessa koodilla XMAS13.

Palaan taas linjoille, kunhan kiireet hiukan helpottaa..

3 kommenttia:

 1. Kiitos vinkista. Nahkahousut tilattu, vaikka olenkin raskaana :) toivottavasti ovat sopivat parin kuukauden kuluttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä:) Oli sen verran loistava vinkki, koska harvoin nahkapöksyjä saa puoleen hintaan! Jos itselläni ei olisi jo ollu, niin olisin ehdottomasti tilannut. Minä tosin maksoin täyden hinnan..

   Poista
 2. Helou Sabina! I´am very delighted that you find my blog and left this comment! Without it I would maybe ever got chance to get familiarize with you and your nepalian style and culture!! Happy to get read on you!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.