Uudet kengät eli ruskeaa ja sinistä

21.12.2013

Bubbleroomin tilaus tuli supernopeasti muutama päivä sitten. Kun tilasin kengät, kolmantena päivänä tuli tekstarilla ilmoitus, että paketti on noudettavissa Itellan itsepalvelupisteeltä Kluuvista. Ihanan helppoa ja nopeaa ja koko prosessi ilman postissa jonottamista! My style of sörviis.

Kehtaankohan muuten tunnustaa, että minun joululahjaostokset on kutakuinkin vielä tekemättä.. Huomenna olisi tarkoitus saada se asia jotenkin eteenpäin, mutta stressiä en ajatellut ottaa siitäkään. Eniten stressaa lähinnä se, että joka paikka on täynnä ihmisiä ja pakollinen Tatu ja Patu -kirjan hakeminen voi olla hidas prosessi. Sen jälkeen nimittäin lähdemme ajelemaan kohti Itä-Suomea.

Joko teillä on jouluvalmistelut tehtynä ja lahjat hankittuna? Vai olenkohan ainoa, joka jätti taas tänäkin vuonna nämä asiat siihen viimeisimpään tippaan?

Kengät: Tiger of Sweden
Laukku: Tory Burch
Huivi: Banana Republic
Farkut: Tiger of Sweden
Pitsitoppi: Zara
Neule: H&M

8 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus! Ja erityisesti huomasin tuon todella ihana kynsilakan :) Sopii täydellisesti tuohon neuleeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Herttarouva! Kyllä vaan, hyasintinsininen Essien lakka on käytössä aina, kun vaan asu sen sallii:) Ja mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 2. Jouluhommat ovat ollet hanskassa jo viime viikolla:) Jouluruoat on hankkimatta ja siinäpä se onkin.
  Toivotankin teille rauhaisaa ja antoisaa joulua sekä onnea uuteen vuoteen 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu sitä samaa myös teille sinne napapiirin suuntaan:) Arvasin, että olet taas liikkeellä hyvissä ajoin:) Toivottavasti jonain päivänä minäkin:)

   Poista
 3. Lahjat on hankittu jo. Ja tervetuloa Itä-Suomeen - meillä päin tulee nytkin vettä kuin aisaa. Pistä poron rekeen renkaat alle, niin ei tie kipinöi jalasten alla :) Lumi tuli ja meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Romantic Lady! Kiitos kiitos, täällähän sitä jo ollaan:) Eiköhän pukkikin kohta ymmärrä, että nettiin täytyy hänenkin siirtyä! Mieti, miten helpolla hänkin pääsis, jos se tulis ihan vaan virtuaalisesti ja jakais lahjansa vaikkapa lahjakortteina eri nettikauppoihin!

   Poista
 4. Todella kivan näköinen asukokonaisuus! Tykästyin kovasti neuletakkiin ja suureksi yllätykseksi huomasin, että se oli Henkka & Maukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina! Se on kyllä yllätyksiä täynnä oleva kauppa! Mukavaa joulua myös Sinulle Tiina:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.