Testausryhmän mietteitä uudesta ihonhoitosarjasta

2.12.2013

Muistatteko, kun esittelin teille testausryhmän, jolla olemme testanneet No7 -sarjan tänä syksynä myyntiin tullutta uutukaista Lift&Luminate -ihonhoitosarjaa? Tässä vielä linkki kyseiseen postaukseen (klik).

No7 Lift&Luminate -ihonhoitosarja on suunniteltu toimimaan ikääntymisen kolmea yleisintä merkkiä vastaan ja nehän ovat:
1. Epätasainen ihonsävy ja pigmenttihäiriöt
2. Juonteet ja rypyt
3. Ihon veltostuminen.

No7 -meikkisarjasta sen verran, että kyseessä on Ison-Britannian myydyin ihonhoitobrändi ja varmastikin sen hyvän hinta-laatusuhteen tähden suomalaiset naiset ovat pitkään tuoneet sitä enkkureissuiltaan tuliaisina omiin meikkipusseihinsa. 

90-luvulla meikkisarja oli ensimmäisen kerran Suomessa Sokoksen valikoimissa, mutta katosi sittemmin takaisin kotimaahansa. No7 teki uuden tulemisen takaisin tänne meille vuosi sitten syksyllä.

Oorait.

Olemme kaikki testausryhmän kolme jäsentä käyttäneet sarjaa kuukauden ajan ja nyt pitäisi olla jo ihan hyvää kokemusta sen käytöstä.

Näin tuumaa käyttökokemuksiaan ystäväni P:


No niin. Sarja toi mieleen nuoruuden Englannin reissut eli ensimmäinen mielleyhtymä oli oikein myönteinen. Muistan jonkun purkin joskus käyttäneenikin. Muistini mukaan hinta-laatusuhde oli hyvä, enkä haluaisi mitään ylettömän hintaista kulta-kaviaarivoidetta käyttääkään. Joku tolkku pitää olla.
Tähän asti olen lätännyt Apobasea naamaan ja se siitä. Silmänympärysvoide minulla kyllä on, jossain. Onhan tässä vähän totuttelemista, kun on kylppärin kaapissa viisi eri purnukkaa. Laitetaanko seerumia silmänympärysvoiteenkin alle? Nenäni ei ole ryppyinen, tarvitseeko sekin sekä seerumin että voiteen? Tällaisia suuria kysymyksiä pohdin - hyvä että ei tullut lisää ryppyjä kulmien väliin. Alussa laitoin ihan liian paksuja kerroksia päällekkäin, mutta aikani kiilleltyäni opin keventämään sopiviin määriin. Paljoa ei tarvita - riittoisia purkkeja taitavat olla.
Pakko myöntää, että päivä- ja yövoidepurnukat ovat varsin hienoja muotoilultaan. Painavia kyllä, eli ei ihan joka matkalle mukaan, mutta kotikäytössä mukavaa ylellisyyttä, kouraan istuvia ja kivoja hypisteltäviä. Fiksu värimaailmakin, sinistä yöksi ja valkoista päiväksi. Varsinkin yövoiteen tuoksu on tosi miellyttävä ja muistuttaa jostakin myönteisestä.
Heti ensimmäisen aamun havainto oli, että kyllä minun on syytä alkaa käyttää jotakin tällaista yövoidesysteemiä. Olen tainnut pitää normaalina sitä, että posket ovat aamulla kuivat. Nyt eivät olleet. Lupaavalta näyttää ja mielelläni jatkan lutraamista näiden purkkien kanssa.


Lisää tuloksia ja käyttökokemuksia on vielä luvassa, kunhan kasaan yhteen juuri äitiyslomaltaan työhön palanneen systerini kokemukset. Aivan erityisen kiinnostunut olen kuulemaan, että mitenkö kävi rypyille ja kaikenmaailman harmia tuottaville juonteille?

Lift&Luminate ihonhoitosarja muodostuu siis viidestä purnukasta, joitten yhteenlaskettu hinta on Sokoksen verkkokaupassa 102,60 euroa. Alla vielä mainoslinkit Sokoksen verkkokauppaan.

Päivävoide (klik)
Yövoide (klik)
Silmänympärysvoide (klik)
Päivä- ja yöseerumit (klik)

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Vau! Upea ilmestys tämä ystäväsi P.

  amy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä vaan! Kaunis ja vieläpä superfiksu!

   Poista
 2. Sen mitä hänestä tiedän niin voin sanoa kyllä , kyllä on ja kaikinpuolin.

  Tämän viestin kirjoittaja ei ole BW.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tiedän, että upea leidi on kyseessä! En olisi muuten häntä tähän edes pyytänyt:) Tiesin myös, että hänen ilmaisukykynsä asiasta kuin asiasta on ensiluokkaista.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.