Tekoturkki

30.12.2013

Oulun reissu on onnellisesti ohi ja kotimatka eli puolikas Suomea taittui eilen. Kiitos vaan systerille mukavasta jutusta, jonka hän tänne blogiin teille tekaisi. Mukavaa saada vierailijoitten ääntä ja kuvia kuuluviin, koska se tuo aina vähän uutta väriä ja piristää kummasti!

Kävin Oulun reissulla myös Stockmannilla, koska alennusmyynnit oli juuri startanneet. Ja löysin mielestäni aika kivan takin ja nytpä minullakin on turkki! Hengarissa roikkui tasan tämä yksi kappale ja se sattui olemaan vieläpä oikeassa koossa. Alennusprosenttikin oli mukavan suuruinen (40).

Olen katsellut syksyn ja talven aikana tekoturkkeja, mutta sellaista laadukkaan näköistä ei ole tätä ennen kävellyt vastaan. Stockmannilla oli Michael Kors´n mallistossa yksi ihan kiva, mutta se ei joulun alla ollut vielä alennuksessa, eli minun puolestani se sai jäädä odottelemaan vähän maltillisempaa hintaa. Siinä oli muuten kultaiset isot napit edessä, kuten Michael Korsin vaatteissa usein on, jos joku on siitä vaikka kiinnostunut. Stokkan nettikaupasta en sitä löytänyt..

Eli tämä omani on Ted Bakerin mallistosta ja malliltaan tämä on vähän sellainen 60 -luvun Jackie Kennedy -henkinen. Hihan mitta on pikkuisen vajaa, eli takki vaatii kaverikseen pitkät hansikkaat. Nappilista on kivasti piilossa ja kiinnitys tapahtuu pienten hakasten avulla. Ja jos joku väittäisi kivenkovaa, että turkki on aito, niin karvan perusteella sen varmaan uskoisin. Tosin aitoa turkkia en muista syistä johtuen ostaisi. Mutta siis, karvan laatu on kyllä ihan huippuhyvää ja tämän aidomman näköistä en uskoisi löytäväni. Takin puolesta toivotaan siis leutoa talven jatkoa:)

Sää oli tänään päivällä täällä Helsingissä uskomattoman kirkas ja aurinkokin pilkahti taivaan kannen takaa hetken aikaa! Ihana tekoturkki -keli, jess!

Mitä tykkäätte uudesta takista? Oletteko jo käyneet alennusmyynneissä ja mitä löytöjä olette tehneet! Vinkkejä otetaan tietysti mielenkiinnolla vastaan!
15 kommenttia:

 1. Kaunis tekoturkki! Malli, joka ei vanhene - ja kuten sanoit, näyttää laadukkaalta. Itselläni on 2 tekoturkkia - toinen on täyspitkä ja käytössä oikeastaan nykyisin vain isompiin juhliin lähdettäessä ja toinen on vintage-tekoturkki, jota kukaan ei vielä ole uskonut tekoturkiksi;)
  Oikein hyvää loppuvuotta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, kuulostaa aika ihailtavalta tekoturkkikokoelmalta:)

   Poista
 2. Tosi kaunis! Joskus tekee huippulöytöjä kun on oikeassa paikassa oikeaan aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mulla oli ihana tekoturkki joskus 90-luvun alussa, mutta laitoin sen pois, koska se oli vähän liian suuri. Harmin paikka, miksen pienennyttänyt sitä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä noita oikein arvaa alkaa säilömäänkään.. Minulla on ainakin mieletön vimma aina heittää kaikki sopimaton kiertoon.. Ja todellakin montaa asiaa oon hiukka jäänyt minäkin kaipaamaan..

   Poista
 4. Kaunis tekoturkki! Minulla on vuosia vanha (sain sen joululahjaksi 1998 silloin tarkoitettuna vanhojen tansseihin päälitakiksi), hyvin pidettynä se on kestänyt tänne saakka erinomaisessa kunnossa. Omistan myös aidon turkin, äidinäidin vanhan kelsiturkin jonka mummi oli ostanut 1960-luvulla. Se on sitten niihin super pakkasiin. En koe ongelmana pitää olemassa olevaa turkkia ylläni, säästynpähän paksujen takkien ostolta aarteen ansiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau mikä kokoelma turkkeja sinulla Dahlia onkaan!! Olenkohan nähnyt niitä blogissasi.. Erityisen kiinnostava on tietysti tuo aito 60-luvun versio!!

   Poista
 5. Onpa tyylikäs! Näittekö Oulussa meidän yhteisiä ystäviämme?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan M-K! Ei nähty ketään muita tuttuja tai sukulaisia.. Oltiin taas muka niin älyttömän kiireisiä, mutta kun työt osalla jo kutsui..

   Poista
 6. Ai, ai, kädet pois taskusta, mrs Kennedy! :)

  _Kaia

  VastaaPoista
 7. Kaunis asu ja ihana tuo tekoturkki. Hyvää uutta vuotta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju sitä samaa Sinulle! Lets keep going on:)

   Poista
 8. Todella ihana tuo takki! <3
  Kelpaisi tuollainen kaunotar hankkia omaankin kaappiin. :)
  Mukavaa uutta vuotta sinulle! :)

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.