PJS in action ja kokemuksia No7 uudesta ihonhoitosarjasta

28.12.2013

Tervehdys täältä Oulun perukoilta! Kun kerrankin sain viettää aikaa siskon ja hänen perheensä kanssa, niin tehdään se sitten meidän ehdoilla. Tähdennettäköön, että täällä päässä taiteellisen johtajan puikkoja heiluttaa virtuaalikynän varressa Business Womanin sisko. 


Vietimme Tapaninpäivän kunniaksi pientä perhejuhlaa. Mukana oli noin 30 henkilöä. Kahvipöydän tarjottavien suunnitteluun lisävaikeutta aiheutti joulun pyhät, mikä tarkoitti kauppojen kiinnioloa.  Edellä olevan toteamuksen perusteella voisi päätellä, etten kovinkaan intensiivisesti suunnittele juhlapöydän kattausta, vaan elän enemmän intuitiivisesti - turhia murehtimatta. Valitettavan usein olen huomannut, että tällä strategialla ei kovin isoja juhlia järjestetä. Onni onnettomuudessa, sillä mukana oli hiukan tuuria (ja taustatukea) ja kaikki leivonnaiset onnistuivat ja aikataulukin piti suhteellisen hyvin.  Kiitos mukana olleille! Teitte päivästä ikimuistoisen!
Valitettavasti siskoni kanssa olemme molemmat lievästi ilmaistuna ''sokerihiiriä'', joten makea tarjottava ei pöydästä kesken loppunut. Tämäkin aamu alkoi kakku-kahveilla. Nam!

Morkkishan se tästä ylensyönnistä tietysti kehkeytyi ja kampesin siskoni mukaan lempiharrastukseni pariin eli ryhmäliikuntatunneille. Kävimme sopivasti CXWorks:ssä eli keskivartalojumpassa ja siirryimme siitä joustavasti bailaamaan ShaBamiin. Oli tosi hienoa jakaa lempiharrastus oman "bestiksen" kanssa. Valitettavan harvoin pääsemme yhdessä oikeastaan yhtään minnekään. Eli bailaukset bailattiin 90-luvulla. Tällä vuosituhannella olen todennut olevani enemmän aamu- kuin ilta-ihmisiä. Olemmekin yhdessä siskon kanssa todenneet, että seuraavat ''90-luvun hirmubailaamiset'' taitavat tapahtua päivätanssien muodossa. Liikuntakeskus Hukan tilat ShaBamille loivat tunnelman kunnon diskosta valoineen ja Bonnie Tyloreineen. Hauskasti tunnin vetäjä kysyi meiltä tuntilaisilta, kuinka moni ei tunnista kyseistä muusikkoa. Olin hiukan yllättynyt, kun useampi nuori käsi nousi ylös. Voitte vain kuvitella, kuinka ikälopuksi tunsin itseni. What! Eikö joku tiedä Bonnie Tyler:iä ja I need a Hero -kulttibiisiä! 


Suihkun (lue: kolmansien kakkukahvitteluiden) jälkeen hyppäsimme lasten kera luistimiin ja jatkoimme sporttista iltapäivää luistinradalla. Meren jää ei täälläkään päin Suomea vielä kestä. Kotimme vieressä on onneksi yleinen luistinrata, joka oli suhteellisen hyvässä kunnossa. Tarkkasilmäisimmät voivat nähdä kuvista, kuinka jään päällä oli kerros vettä. Hauskaa riitti tasapuolisesti kaikille läsnäolleille. 
Takaisin kotiin ja isolla joukolla tekemään illallista ja juomaan talon viiniä. Voiko elämä  muuttua tämän paremmaksi - hyvää ruokaa, arkipyhien rentoa oleilua ja parasta mahdollista seuraa!
Olette varmaankin huomanneet, että olemme siskon kanssa ihastuneet Parajumpersin takkeihin, jotka sopivat Suomen ja erityisesti pohjoisen talveen. Ei haittaa, vaikka olisi "hiukan" kylmempää, sillä tällä takilla tarkenee. Takki on miellyttävä jopa näin muutamassa lämpöasteessakin.

Minä ja siskoni olemme ikuisuuden ajan tavanneet jakaa ajatuksia ja kokemuksia monista asioista, niin materiasta kuin muistakin, joten ei ihme, että perin usein päädymme samoihin suosikkeihin. Hauskasti huomasimme kulkevamme saman valmistajan takeissa. Sattumaako, heh!?!


Lupauduin kommentoimaan myös kokemuksiani No7 -ihonhoitotuotteista, jotka sain testattavakseni syksyllä. Aikaisemmat kyseiseen ihonhoitosarjaan liittyvät jutut voit käydä lukemassa tämän linkin takaa

Ottaen huomioon ihonhoitosarjan hinnan kaupan hyllyillä (noin 25 euroa), eivät ne kuitenkaan häviä kalliimmille kempparirasvoille. Iholle tulee varsin ihana tunne,  kun päivä- tai yövoiteen alle laittaa oikean primerin. Luksusta! Voin lämpimästi suositella näitä tuotteita! Ja tätä en kommentoi mainosmielessä. Uskon, että edullisemmillakin tuotteilla voi ihoa hoitaa samoin lopputuloksin. 


Näin illan tullen voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että olen aika tyytyväinen päiväämme. Paikat on sopivasti kipeänä jumpasta ja luistelusta, vatsa on täynnä hyvää ruokaa ja mielikin (lue: pää, no ei nyt sentään) alkaa olla sopivasti täynnä illan juoma-antimia. 


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin toivotan kaikille tasapuolisesti Hyvää Uutta Vuotta 2014! Oli hauska käydä tällä puolella kommentoimassa ; ) Toivottavasti tavataan uudestaan!4 kommenttia:

 1. Mietin jo että eikö Suomessa vanhemmat enää käy ulkourheilemassa lasten kanssa kun blogeissa ei ikinä näy kuvia tai juttuja mutta ihanaa että täältä löytyi!

  Teidän takitkin ovat kivan näköiset ja siskosi nätti niinkuin sinäkin:) Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä havainto Sissi! Harvoin tulee tehtyä juttua niistä aiheista, vaikka uskon, että aika monet vanhemmat sitä harrastaa. Tai ainakin luulen/toivon niin. Olen itse usein tohinassa niin mukana, että kamera ei käy edes mielessä. Nyt olin mukana pelkästään kameran kanssa, koska omat luistimeni "pöllittiin" jäälle päälle:)

   Oulu on sporttinen kaupunki eli tervetuloa vaan sinne aktiivien joukkoon kohtapuoliin, kun sinne muutatte! Tanssi on aika suosittu, samoin tämä liikuntakeskus Hukka taitaa olla listoilla aika korkealla, jos en aivan väärin ole asiaa ymmärtänyt.

   Poista
 2. Lumikuningatar29.12.2013 13.24

  Hei molemmille siskoille! Hauska postaus. Urheilullisia loppuvuoden "biletys"päiviä & mukavaa yhdessäoloa. Voi kun täällä etelässäkin pääsisi jo kohta luistelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lumikuningatar ja kiitos tervehdyksestä:) Oulun reissu on jo ohi ja pitkä kotimatkakin takana.

   Älä muuta sano, kunpa täälläkin tulisi jollain tapaa kunnolliset säät! Sitä odotellessa. Mukavaa loppuvuotta ja ollaan taas kuulolla:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.