Pääasiassa hattujuttuja

3.12.2013

Olen ihan mahdottoman huono käyttämään päässä mitään päähinettä. Siis työmatkalla. Syy on varmastikin se tavallisin, eli aamulla väköstetty tukkahan menee ihan lyttyyn, kun siihen päälle laittaa sähkögeneraattorin lailla sähköä tuottavan pipon tai hatun. Kätkeydyn kylmillä keleillä mieluiten takin hupun suojiin ja sen tähden vaadin talvitakilta yleensä vaan ison ja lämpimän hupun. Vapaalla ei tietenkään ole mitään ongelmia, koska silloin ei tarvi näyttää siistiltä tai siis laittaa hiuksia.

Jos jostain syystä tulee kuitenkin käytettyä päänsuojusta, on se yleensä joko baskeri tai sitten sitä muistuttava. Hattuja on ollut niin mielettömän vaikeaa löytää, eikä meikäläisestä vaan ole lierihattujen käyttäjäksi, ei sitten millään.

I Love Me -messuilla tutustuin kotimaisen KN Collection´n supersuloisiin hattuihin ja niissä oli todellakin sitä jotain, mitä minä hatuilta kaipaan! Mallistossa olisi ollut vaikka kuinka monta ja vaikka kuinka monen väristä vaihtoehtoa, että valinta oli kuulkaas vaikea. Päädyin monen kompromissin seurauksena tähän okran (?) -väriseen Julia -hattuun, joka on ihanan naisellinen ja sopivasti 20-luvun charleston -twistillä tehty hattu.

Katsotaan, millainen generaattori tästä villaisesta hatusta kehkeytyy.   

Raksallakin muuten alkaa näyttää jo ihan asunnolta! Kylppärissä on jo laattoja paikallaan, saunan panelointi on alkanut, hanat odottaa asennusta, teknisen tilan ja varaston lattiat on laatoitettu jne. Huh hirvittää - kohta täytyy alkaa pakkailla taas kamoja kasaan.. Ja luopua tästä superihanasta keskustakodista.. No, valinnat on aina luopumista.

Oikein mukavaa viikonjatkoa teille kaikille! Helsingissäkin nähtiin eilen ensimmäiset lumihiutaleet, jotka sateisena ja lämpimänä alkanut aamu kuitenkin hävitti mennessään. Ehkä jouluna saamme nauttia tulppaanien loistosta, mene ja tiedä:)

Hattu: KN Collection
Huivi: Mulberry
Takki: Parajumpers

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Kaunis hattu, naisellinen. Pidän itsekin tuollaisista kellohatun tyyppisistä. Näin noita messuilla ja mietinkin ostamista. Mukavaa työviikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Romantic Lady! Hatut oli tosiaan messuilla näyttävästi esillä. Minä vaan en malttanut kävellä ohi tekemättä hieman ostoksia:)

   Poista
 2. Hauska ja kaunis hattu, sopii hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipot ei oikein tahdo passata meikäläiselle ja sopivaa hattua on vähän vaikea löytää. Tämä on varsin mainio päähine ja väri on hyvä myös tuon Mulberryn huivin kanssa.

   Poista
 3. Hauska, kaunis hattu. Minullakin on kolme etilaista KN collectionen hattua. Ovat ihanan naisellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, taidat tietää mistä puhut:) Mallistossa oli vaikka kuinka monta hattua, jotka olisin halunnut itselleni!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.