Kulissien takana

12.12.2013

Arki on tuhtia mutta lopulta aika mukavaa aikaa. Näin loppuvuoteen kai tulee ladattua sekä omasta aloitteesta että kyllä myös muiden paineesta kaiken maailman juttuja, niin töissä kuin siviilissäkin. Harrastusten ja koulujen taholta järjestetään konsertteja, joulujuhlia, pikkujouluja, joulumyyjäisiä ja vaikka mitä. Kaikki tuntuu olevan superaktiivisia näin vuoden lopun lähestyessä. Joulurauhasta ei ole vielä pienintäkään merkkiä ilmoilla. 

Kaikki se jouluun ja loppuvuoteen liittyvä ekstra on vienyt illat ja viikonloput ja sama tahti tulee jatkumaan vielä ensi viikon ajan. (Jos siis ihmettelette kohtuullisen rauhaisaa bloggailutahtia..) Sen jälkeen alkaakin kauan ja hartaasti odotettu sekä ansaittu joulun loma, jonka ajattelin ottaa todella rennosti. Tai siis niin rennosti kuin loppuvaiheen rakentaja vaan voi sen ottaa. Tuskin maltan odottaa! Ensi viikolla tosin pääsen piipahtamaan myös Köpiksessä eli rankka mutta mukava viikko on vielä edessä ennen lomaa. Olisipa jännää päästä käymään Kööpenhaminan jouluisilla kaduilla, mutta se taitaa jäädä tälläkin kertaa haaveeksi. Onneksi lentokenttä on sen verran inspiroiva paikka, että eiköhän se riitä. Ainakin Victorias Secretin tuoksuja tulee löytymään minun valitsemistani joulun paketeista ja niitä ajattelin hankkia juurikin Köpiksen lentokentältä.

Pimeän tähden ei oikein ole tullut otettua kuvia ja kuvaussessiot ajoittuukin pitkälti viikonloppuihin. Sen tähden kaivelin arkistojen aarteita ja löysin nämä "back office" -otokset, jotka kuvittakoon tätä postausta. Ne on otettu hetkeä ennen näitä, hyytävän kylmällä kelillä otettuja kuvia:)

Parajumpersin kevytuntuvatakki on kyllä osoittautunut tämmöisten vaihtelevien kelien pelastajaksi. Niin kylmää ei ole vielä ollut, etteikö tämä takki olisi lämmittänyt! Eikä sellainen tuuli ole puhaltanut, etteikö tämä olisi sitäkin pitänyt. Kosteillakin keleillä olen säilynyt yllättävän kuivana, koska onpa tämä takki ajanut sadetakinkin roolia. Ja Hunterin kumisaappaatkin kuuluu ihan vakiolookkiin, kun kurakelit yllättää vallitsee.

Huomenna perjantaina on luvassa ajastettu mainospostaus (hyviä tarjouksia nimittäin luvassa enkä malta olla niistä teille vinkkaamatta). Toivottavasti viimeistään viikonloppuna nähdään ja kuullaan! Voikaa hyvin!

4 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus ja kuulostaa kovin tutulta tuo kiire ja paineiden kasautuminen loppuvuodelle. Onneksi jouluna voi rentoutua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asu on vähän sellainen lämppäri -asu.. tyylikkyydestä en sanoisi..
   Ihanaa joulun odotusta:)

   Poista
 2. Tykkään paljon noista kumppareista :) Mulle olisi nyt hyvin ajankohtaista hankkia sellaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumisaappaat on khan must -juttu ainakin täällä pääkaupunkiseudulla! Täällä ei pärjäisi ilman niitä!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.