Joulukirkko

24.12.2013

Jouluinen tervehdys täältä lumettomasta, mutta silti kovin jouluisesta Itä-Suomesta! 

Meillä jouluaaton perinteisiin kuuluu joulukirkossa käynti, joulupukin vierailu ja tietysti mahdoton ylensyönti. Karjalaiseen tapaan joulupöytä todellakin notkuu herkkuja, namskis ja huh:) No, mietitään niitä kinkunsulatus -juttuja sitten joulun jälkeen, eikö vaan..

Minäkin muuten sain muutaman paketin, vaikka en todellakaan olisi a) halunnut enkä b) tarvinnut mitään! Uggin kynsikkäät oli ehkä mielenkiintoisin tuttavuus, mutta ehdottomasti kyseenalaisin tarpeellisin lahja oli stressihieronta Kämp Day Spahan. Kiitos vaan Pukki, viesti meni perille, heh. 
^Appiukkelin jouluperinteisiin on jo muutaman vuosikymmenen ajan kuulunut seistä sankarihautausmaalla vartiossa ja kunnioittaa näin talvisodassa vuoksemme taistelleita ja siellä menehtyneitä sankarivainajia. Aika vaikuttava näky joulukirkon pihalla!

Näihin joulukirkosta tänään ottamiini kuviin haluan toivottaa teille kaikille oikein rauhaisaa ja tunnelmallista joulun aikaa! Älkää te syökö itseänne ylen, mutta jos näin kuitenkin tapahtuu, niin sitten niin vaan tapahtuu. Minkäs sille voi, things happens:)

4 kommenttia:

 1. Hyvää joulua Sinullekin! Ja kiitos bloggailusta, se on tuonut pientä piristystä arkeen :)

  _Kaia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaia Ihanasta viestistäsi:) Ja oikein hyvää joulun aikaa Sinulle, blogiystäväni:)

   Poista
 2. Satuinpa huomaamaan tuon jonkun itä-suomalaisen kirkon tuossa. En näitä täkäläisiä kirkkoja juurikaan tunne ja kiinnnostaisi tietää mistä tuo on? Lieksan keskustan kirkko ei ainakaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Metsäntyttö:) Kirkko on Ruokolahden kirkko.

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.