Blogivuosi 2013

31.12.2013

Vuosi on aina mukava päättää jonkinlaiseen yhteenvetoon menneestä. Se mielestäni auttaa vetämään jonkinlaisia suuntaviivoja seuraavaa kautta silmälläpitäen ja kuka kieltää, etteikö sitä olisi hauska vähän fiilistellä!?


Blogivuosi 2013 oli monella tapaa minulle vaikea, mutta se myös antoi hurjasti uutta potkua niin tänne blogiin kuin muutenkin elämään. Vuoden teki vaikeaksi ennenkaikkea aikataulut eli työn, rakentamisen ja bloggauksen yhteensovittaminen, tietysti kaiken muun elämisen ohessa. Kaikki edellä mainitut ovat jo yksinään melkoisia aikavarkaita ja niillä voisi jokaisella täyttää helposti vaikka kaiket päivänsä.


Tammi-, helmi- ja maaliskuun sukkuloin vielä pitkiä työmatkoja, enkä kaipaa niitä junassa vietettyjä lukemattomia ja lukemattomia tunteja kyllä tippaakaan. Junamatkailu oli tosin siitä mukavaa aikaa, että kotona ei tarvinnut miettiä työjuttuja laisinkaan, koska ne oli helppo jättää junamatkojen iloksi ja aikaa bloggailullekin tuntui riittävän muutaman jutun verran kuukausittain.  Maaliskuun tähtihetkiä blogissa oli ehdottomasti lukijailta Nectarinessa. Se jäi mahtavana kokemuksena mieleen ja sellaiset tapahtumat ovat niitä blogin pitämisen upeuksia, joihin olen mukisematta aina valmis.


Elämä helpottui huhtikuussa, jolloin muutimme viehättävään, mutta meille auttamattomasti liian pieneen asuntoon Helsingin keskustaan. Suurin osa tavaroista on varastossa odottelemassa uuden kodin valmistumista ja tietysti kirpputoreja.. Alkukesän ehdottomasti jännimpiä, oman elämän ehkä niitä unohtumattomimpia ihetkiä, oli olla mukana suorassa lähetyksessä aamuteeveessä. Olen kyllä esiintynyt televisiossa joitakin kertoja, mutta suoran lähetyksen etukäteisjännitys oli kyllä vertaansa vailla.


Kesä Helsingin keskustassa oli myös mielenkiintoinen elämys, jollaista ei välttämättä toista enää tule. Onpahan ainakin koettu. Kesällä hyvissä ajoin alkoi myös valmistautuminen superjännään blogisyksyyn, johon mahtuikin yhtä ja toista mukavaa.


Sain kutsun osallistua syyskuussa Jumbon Fashion Day -tapahtumaan bloggaajan ominaisuudessa ja stailaamaan kolme mallia muotinäytöstä varten. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt vastaavaa ja voinkin väittää olleeni aikalailla oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Tapahtuma oli lopulta ihan huikea suksee ja tunsin itsekin onnistuneeni omien stailauksieni kanssa. Oli myös mahtavaa päästä taas näkemään teitä lukijoita ja kirjoittelinpa ensimmäistä kertaa elämässäni myös nimikirjoituksia. Enpä olisi uskonut kokevani moista:)


Syksyn aikana osallistuin myös valokuvauskurssille, jonka koin olevan tärkeä asia bloggaajana kehittymisen kannalta. Tottahan sitä toivoo kehittyvänsä itse ja kehittävänsä tätä blogia aina pienin askelin eteenpäin, vaikka isoja askeleita en blogin kehityskaaressa ottanutkaan vuoden 2013 aikana.


Lokakuussa olikin vuorossa I Love Me -muotimessut uudistuneessa Messukeskuksessa. Kuten ehkä muistatte, en ollut tilaisuudessa ensikertalaisena, vaan konkarin ominaisuudessa pääsin jälleen edustamaan aikuisbloggaajien yhä kasvavaa joukkoa. Huikea kokemus jälleen ja ehdottomasti blogivuoden 2013 tähtihetkiä!


Loppuvuoteen toi uutta särmää työhön liittyvä kansainvälinen koulutusohjelma, johon sain yllätyksekseni kutsun osallistua. Se tulee sävyttämään myös ensi vuotta, niin työssä kuin myös täällä blogin puolella.  Tulette nimittäin pääsemään mukaan ihan mielenkiintoisille reissuille tässä kevään aikana:) Welcome to join!


Koko vuoden olemme tietysti kuljettaneet kaiken rinnalla aikamoista oman kodin rakennusurakkaa, joka on sekä mielenkiintoinen mutta lopulta myös kokonaisvaltaisuudessaan hurjan kuluttava projekti, kaikkine mahdollisine puolineen. Loppu kuitenkin häämöttää ja sekin urakka alkaa olla loppusilausta vaille valmis. Projekti on vaikuttanut ja tulee tietysti jatkossakin vaikuttamaan tänne blogiinkin. Tänä vuonna se on lähinnä syönyt blogin elämää, ensi vuonna toivottavasti se tuo tänne runsaasti sitä lisää. Aika näyttää.


Vuodelta 2014 toivon tietysti tasapainoisempaa elämää niin omaan kuin tänne bloginkin puolelle. Uusi koti valmistuu alkuvuoden aikana ja se tuo toivottavasti uutta jännitystä myös ruudun sille puolelle.  Ainakin se helpottaa meikäläisen elämää! Vuonna 2014 aloitan myös blogikirjoitusten kääntämisen englannin kielelle - se on nimittäin hyvää harjoitusta opintojakin silmällä pitäen. Sen lisäksi avaan blogille Instagram -tilin ja laajennan blogin sosiaalisuutta sillä tavoin. Olen muuten jo salaa harjoitellut Instagramia, lähinnä seuraajan roolissa ja ihan random -nimimerkillä:)

I wish that next year I could live a bit more balanced life than I did this year. Our new home will be completed during the first quarter and hopefully it will bring new excitement also to your site of the screen. At least my life will be a huge more easier. Next year I will also try to translate my postings in english - among other good reasons it will be a good exercise for my studies. I also decided to establish Instagram -account for my blog and expand my sociability that way.  


Haluan erityisen suurella lämmöllä lähettää kiitokseni kaikille teille ihanille lukijoille siellä ruudun takana! Olette kärsivällisesti olleet tässäkin vuodessa mukana ja onpa teitä tullut sinne lisääkin! Te ymmärrätte, te tuette, te kannustatte ja tsempaatte, te annatte palautetta ja ennenkaikkea palaatte aina ja aina uudelleen tänne minun maailmaani! Iso kiitos siitä teille kaikille <3 Olisi ollut niin paljon helponpaa vaan sulkea blogi ja keskittyä edellä mainittuihin muihin juttuihin, mutta se olisi vienyt niin ison palan omastakin hyvinvoinnistani pois, että en ole sitä sen tähden tehnyt. Tämä juttu on kahdensuuntaista ja sehän tässä on tietysti se paras juttu!

Nyt on kuitenkin Uuden Vuoden aika saapua kaikkine mahdollisine sille asetettuine toiveineen ja unelmineen. Antaa sen tulla vaan:)
Tuokoon se rutkasti hyvää teille ja meille kaikille! 


I would love to send my thanks for all my lovely followers - for being so patient during my hard blogging year 2013! Thank you for understanding, supporting, encouraging and giving me feedback! And above all - thank you for coming back again and again to my own blog world. This blog has turned to be a big part of my wellbeing and that´s because of You! Blogging is based on two-way interaction and that´s the salt and pepper of it:)

But now it´s time to let the new year arrive! 
I wish you all the best!

14 kommenttia:

 1. Kiitos siitä, että olet kaiken hyörinän keskellä vielä jaksanut ilahduttaa meitä blogillasi!
  Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa Sinulle Lady:) Olkoon tämä vuosi paras kaikista:)

   Poista
 2. Kiitos kivasta blogista , täällä on ilo vierailla ! Hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki ja sitä samaa - oikein onnekasta tätä vuotta myös Sinulle:)

   Poista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta ja kiitos kivastq blogistasi :) Tsemppiä kaikkiin tuleviin projekteihin, muista jättää aikaa lepäämiseenkin nimimerkki Been there done that

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauska tsemppauksistasi:) Ja oikein hyvää uutta vuotta, parasta mahdollista:)

   Poista
 4. Voi kun tuo sun keltainen mekko näyttää aina vaan yhtä hyvältä. Oli kyllä mahtava tapahtuma tuo I love me -messut. Yksi vuoden kohokohtia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan ollutkin mahtava tapahtuma:) Saapa nähdä, tuleeko seuraaviin kutsua ja mikäköhän mahtaa olla konsepti tänä vuonna:)

   Poista
 5. Kiitos ihanasta blogista ja ennen kaikkea myös siitä, että olemme voineet kohdata tämän maailman ulkopuolellakin!

  Oikein hyvä alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ja kuin myös - on ollut mukava tutustua:) Oikein onnekasta uutta vuotta myös Sinulle, ystäväiseni:)

   Poista
 6. Hyvää uutta vuotta! Kiitos kuluneesta vuodesta! Odottelen innolla muuttopostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin M-K! Menestyksekästä uutta vuotta Sinulle ja myös yrityksellesi:) Muuttopostauksia minäkin kuule odottelen..

   Poista
 7. Hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Kuin myös - oikein onnekasta uutta vuotta myös Sinulle:) Homma jatkuu..

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.