Vinkki hampaidenvalkaisuun

28.11.2013

Valkoiset hampaat on minun mielestäni kolmen kärjessä, jos ja kun meikäläiseltä kysytään vinkkejä kauneudenhoitoon. Kannattaa ehdottomasti testata asiaa. 

Asia tuli mieleeni, kun bongasin hyvän blogiystäväni M-K.n blogista sen verran huikean hampaiden valkaisu -tarjouksen, että sen tiedoksianto teillekin ansaitsee mielestäni ihan oman postauksensa.

Mainittakoon, että M-K on itse hammaslääkäri ja pitää omaa hammaslääkäriasemaa Oulun Koulukadun Hammaslääkärit. Jos joku valittaa pitkää työmatkaa, niin ei valita sen jälkeen kun kuulee M-K:n työmatkan. Hän nimittäin tulee Dallasista, Texasin osavaltiosta tänne Suomeen hoitaakseen meidän suomalaisten hampaita kaikin mahdollisin tavoin. Kansainvälinen paikka ja kansainvälistä osaamista on  siis tarjolla!

Google Analytics tietää kertoa, että tällä blogilla on huikean paljon oululaisia lukijoita. Ja satunpa tietämään, että erään isohkon työnantajan palveluksessa olevat naiset ovat omalta osaltaan noiden tilastojen takana. Että terveiset vaan sinne Ouluun! Teette uskomattoman tärkeää työtä suomalaisten hyvinvoinnin eteen ja lienette siinä maailman parhaimmistoa!

Teillä, kuten muillakin oululaisilla (ja mikä ettei muillakin) on nyt mainio tilaisuus päästä ammattilaisen käsittelyyn ja saada valkeat hampaat huikean edulliseen hintaan!

Tässä vielä linkki Oulun Koulukadun Hammaslääkäreiden hampaiden valkaisu -pakettitarjoukseen. Paketti sisältää valkaisun lisäksi hampaiden tarkastuksen, hammaskivenpoiston, puhdistuksen ja fluorauksen!

Mainittakoon vielä loppuun, että tämä ei ole mainospostaus, siis siinä mielessä että itse tästä hyötyisin.

Mukavaa viikonjatkoa! Huomennahan on taas jo perjantai, se päivistä kaikkein parhain:)

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.