Vihreä mekko

27.11.2013

Kerroin aikaisemmassa jutussa (klik) Tukholman ostoksista ja että sieltä tarttui mukaan yllättävän paljon metsänvihreitä juttuja. Kerroin myös taannoin, värianalyysiä koskevassa jutussa (klik) syksyihmihmisen väreistä ja että siellähän se metsänvihreä myös pitää sijaa. Värin pitäisi kartan mukaan sopia meikäläisen ihonväriin ja kyllä vaan, olen viihtynyt siinä vallan mainiosti. 

Totta puhuakseni, ei minun metsänvihreä innostus ole värikartalta peräisin, vaan siitä, että sitä on ollut yllättävän paljon tarjolla. Bongasinpa Ruotsin prinsessankin samaisen värin käyttäjien joukosta, joten ihan metsään ei metsänvihreä mekkovalinta siis mennyt, heh.
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

10 kommenttia:

 1. Kaunis asu. Tuo musta rajaa tuon hyvin ja vihreä korostuu. Koru on kiva, tuohon kävisi myös sellainen isompikin, joka rajautuu tuon pääntien mukaan eli korun yläreuna on siinä, missä pääntie alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei RL! Sellainen iso statement -koru kävisi kieltämättä aika hyvin:) Olen vaan jotenkin arka käyttämään niitä.. Ne näyttää muiden yllä niin paljon paremmilta kuin itselläni!

   Poista
 2. Onpa kaunis vihreä -sanoisinko jopa että kuninkaallinen väri ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko joka sopii nahkatakin kanssa vallan mainiosti yhteen. Kaikkineen kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia:) Musta biker on mahdottoman monikäyttöinen!

   Poista
 4. Väri on kaunis ja kokonaisuus hieno! Omaan silmääni puku on kuitenkin liian lyhyt, vaikka upeat säärethän sinulla on. Prinsessan hame on pituudeltaan tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin innoissani tämän löydettyäni, että kerrankin sellainen pituus, ettei se jää liian lyhyeksi.. Niitä liian lyhyitä on tarjolla yllin kyllin ja tämä on niiden rinnalla ihan mahdottoman pitkä:)

   Poista
 5. Onpa kaunis mekko! Ja se on kyllä kuin tehty sinulle.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.