Vielä kerran - harmaa jumpsuit ja mustaa nahkaa

11.11.2013

Olen niin ihastunut omaan uuteen, rohkeaankin jumpsuit -pukuuni, että saatte vielä uudemman kerran katsella sitä asukuvien muodossa. Toisaalta, eipä näitä asuja niin loputtomasti ole, etteikö ne väkisinkin esiintyisi tällä foorumilla useamman kerran.

Tässä versiossa olen jättänyt korkkarit naulaan ja laittanut tilalle rouheammat bikerbootsit. Myös vyö on pois eli keskivartaloa korostaa puvun oma nauhakuja tylsine nyöreineen.

Koko syksyn olen muuten lämmittänyt käsiäni näiden ihanien hansikkaiden avulla. Hankin ne viime vuonna Liisa Sauson mallistosta hänen ihanasta ja inspiroivasta Hämeenlinnan myymälästään. Jos muuten kaipaatte kivoja hansikkaita, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Liisa Sausoon vaikkapa hänen bloginsa kautta, klik.

Mukavaa ja energistä uutta viikkoa!

Jumpsuit: Sparkz
Kaulahuivi: Pieces
Kengät: Mjus
Bikertakki: Zara
Käsineet: Liisa Sauso

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

17 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen asu!

  Olet jotenkin tosi freshin näköinen, mikä on salaisuutesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvä kamera ja siinä paras mahdollinen objektiivi:) Ja sopivan pimeä sää:) Hyvä kuvaaja:)

   Poista
  2. Vaatimattomuus näköjään kaunistaa ;-)

   Poista
 2. Kyllä se vaan on kaunis kokonaisuus ja ihanat nuo hanskat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanskat on kyllä tosi kivat! Ja miten hauska pieni yksityiskohta piristämään vaikka minkälaista asua!

   Poista
 3. Kaunis olet! :) Pstin viime viikolla Mangosta mustan haalarin ja ensi lauantaina on tarkotuksena laittaa päälle. Tuo sun on tosi tyylikäs! Haalarit tuo kyllä kivaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaankohan me tulossa samaan tilaisuuteen?:) Voi olla..
   Tätä meikäläisen versiota ei voi kyllä juhliin laittaa, mutta tiedän, että tarjolla on ihan huikean hienoja mustia superjuhlavia versioita ja voin arvata, että omasi on aika upea!

   Poista
 4. Viihtyisän oloinen asu ja ihanalla tavalla kauniskin.

  Omistin joskus kauniin ruskean version tuosta sinun haalaristasi. Jossain mielessä epäkäytännöllinen mutta aah, se oli HIENO!

  Tuollainen vaate oli yhdeksänkymmentäluvulla Suomessa haalari myös siinä tapauksessa kun tarkoitettiin ns. hienompaa versiota.
  Tänään se sanana kuulostaa hieman rahvaanomaiselta, mutta asiat ja tavat muuttuvat.
  Nyt käytämme sujuvasti vierasperäisiä ilmaisuja monen monessa asiassa valitettavan usein.
  Noinkohan kielemme köyhtyy ja
  lapsemme eivät ymmärrä meitä vanhempia jos keskustelemme keskenämme suomenkielellä.

  Hyvää alkanutta viikkoa!
  t.katielena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka katielena! Totta totisesti, muistan hyvin, kuinka todellakin jumsuitit oli "ennenvanhaan" haalareita! Kirpparivaatekin on kääntynyt hienosti vintage -nimikkeen puolelle, kun uusi sukupolvi on saanut vapaasti uusia termistön:) Aika muuttuu ja kai se vaan täytyy hyväksyä, että moni vieras asia tulee olemaan ja on jo "uutta normaalia".
   Käyttääköhän muuten meidän raksamiehet omasta haalaristaan nimitystä jumpsuit? Pitääkin tiedustella asiaa heiltä itseltää, heh:)
   Vai olisiko niin, että suomen kieli on saanut vaan hieman rikastetta ja vivahteita lisää? Ennen kaikki haalarit oli haalareita mutta nykyään ne erotellaan omiin pieniin alaryhmiin? Ihan kuten kirppisjututkin..

   Poista
 5. Taas tuo ihana haalari =D Näyttää upealta myös bikereiden kanssa. Kävin vierailemassa Sauson hansikastehtaalla joskus 80-luvulla Järvenpäässä, silloin Suomessakin vielä oli vaatetus- ja asusteteollisuutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisin on nykyään.. Paitsi että nämä Liisa Sauson käsineet muuten tehdään ihan käsityönä täällä Suomessa!

   Poista
 6. Hei, kaunis kampaus! Lyhyemmät hiukset ovat kauniita.
  _Kaia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaia:) Ne onkin lyhentyneet tässä kesän ja syksyn aikana aika paljon. Vaikka yllätyksekseni olen todennut, että ne myös kasvaa ihan mahdotonta vauhtia..

   Poista
 7. Tämä on kyllä mielettömän toimiva asu (samoin kuin se edellinen haalariasu); vähän jotain erilaista, mutta silti eheä ja harmoninen kokonaisuus. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna-Maria:) Tykkään itsekin tästä harmaan värimaailmasta!

   Poista
 8. Lumikuningatar15.11.2013 12.28

  Tyttäreni päällä jumpsuit näyttää ihan hauskalle, mutta enpä olisi uskonut että äiti-ihmisenkin päällä voi olla mahdollista tehdä siitä noin hauska rockhenkinen versio ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Lumikuningatar! Heh, en olisi minäkään uskonut! Ainakin minulle tulee sanasta Jumpsuit mieleen se aikuisten potkupuku, jotka todellakin pysytelkööt vaan lasten ja varhaisteinien yllä.. Potkaskaa mua kintuille, jos sorrun ikinä sellaiseen!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.