Villakangastakki ja mustat nilkkurit

7.10.2013

En edes muista, milloin olisin viimeksi tehnyt juttua omista takeista tai muistakaan ulkovaatteista. Syynä lienee ollut se, ettei niissä ole ollut paljoa kuvattavaa. 

Olen etsinyt uutta Cocoon -mallista villakangastakkia ja löysinkin aivan ihastuttavan sinapinkeltaisen Samujin -takin, pitkän etsimisen jälkeen. Siis siinä mielessä löysin, että se oli kovasti mieluinen. En kuitenkaan raaskinut sitä hankkia, vaikka kyseisessä takissa olisi kaikki ollut kohdallaan. Värikin oli ihan täydellinen meille syksyn ihmisille. Tässä vielä linkki aikaisemmin tekemääni haaveilujuttuun siitä.

No, se haave jäi, koska löysin tilalle varsin hyvän korvikkeen. Tällä Lindexin kelpovaihtoehdolla mennään tämä syksy. Värikin on juuri sopiva Celinen laukkuun, jossa on ollut yllättävän haasteellinen väri ulkovaatteisiin yhdistettäväksi. Nyt tuntuu siltä, että kannatti odottaa. 

Ja sopivat mustat nilkkuritkin löytyi, yllätys yllätys Zarasta. Kultainen kanta on vaan niin kiva yksityiskohta muuten hyvin simppeleihin kenkiin. Tykästyin niiden sirouteen ja siihen, että varsi ei ole ylisuuri tämmöiselle kapeanilkkaiselle tapaukselle. Eiköhän niillä mennä vielä jokunen hetki kohti syvempää syksyä. Talveksi niistä ei taida olla kaveriksi. 

Ai niin. Seuraavaksi luvassa mielenkiintoinen kosmetiikka -testausjuttusarja. Se on mielenkiintoinen monestakin syystä, eikä vähiten siksi, että saan sen myötä pari vierailijaa tänne blogiin. Pysykää siis kuulolla!Takki: Lindex
Huivi: Kudibal (tanskalaista designia ja 100% villaa)
Kengät: Zara
Laukku: Celine

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Hei! Tyylikäs kokonaisuus jälleen kerran. Vaalea Celine raikastaa hienosti muuten tummaa kokonaisuutta.
  Kovasti himottaisi uudet nilkkurit minuakin, vaikka tarvetta niille ei tällä hetkellä olekaan.:)
  Kosmetiikkapostaukset kiinnostavat aina. Mielenkiintoista nähdä, mikä merkki sulla on kokeilussa. Tilasin itsellenikin viikonloppuna tuotteita eräästä erittäin kehutusta sarjasta. Huomenna pääsen jo niitä testaamaan.
  Mukavaa viikkoa! :)
  T. Minnie

  VastaaPoista
 2. Takki on aivan ihana ja muutenkin todella tyylikas asu. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana, tyylikäs takki. Olen yrittänyt löytää samantyyppistä takkia mutta ei ole osunut silmiin. Melkoinen löytö Lindexistä ja tuo laukku<3

  VastaaPoista
 4. Upeat nilkkurit ja ihana takki! kertakaikkisen upea kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Takki näyttää todella hyvälle! Onkohan tuo sama takki mitä näyttää nettikaupassa vielä ainakin olevan? Tosin Sinulla se näyttää paljon paremmalta :)
  Ellen

  VastaaPoista
 6. Niinpä. miksi ostaa 500 euron takkia jos halvemmallakin saa. Etenkin jos on jo sijoittanut kalliiseen laukkuun.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.