Viikon offisiaalit

31.10.2013

Tulinpa aikaa uhmaten tervehtimään teitäkin ennen Ruotsiin lähtöä. En tykkää ollenkaan näistä tämänhetkisistä kerrostalohuoneiston kuvausolosuhteista, eikä ulkonakaan ole ollut kovin inspiroivat kuvaussäät. Ainakin täällä pääkaupungin seudulla on sataa tihuuttanut koko viikon. 

Saatte siis viikon offisiaalit kuvattuna hankalaa, vaikkakin oikein kivaa taustaa vasten. Mehän olemme eläneet Marlene Dietrichin tähdittämän elokuvan julisteesta teetetyn seinän kanssa jo reilut puoli vuotta ja tykkään kovasti sen tuomastaan kivasta pirteyslisästä tähän asuntoon. 

Nyt kuitenkin pakkaushommiin. Ollaan taas kuulolla ja oikein mukavaa loppuviikkoa!

Jakku: Lindex (Holly&Whyte)
Paita ja kengät: Zara
Housut: H&M
Vyö: Banana Republic

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Kiva asukokonaisuus; nuo kaksi erisävyistä sinistä näyttää mukavalta, valkoinen paita raikastaa vielä tuon asun. Samaa valon puutetta itsekin tuossa tuskailin, kun yritin ottaa kuvia sekä sisällä että rappukäytävässä. Ja ulkonahan jo kolmen maissa alkaa olla sen verran hämärää, että kuvan otto ei oikein onnistu - tai sitten vihmoo räntää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Pitäisiköhän asettaa kuvauskielto näin syksyn tai ainakin sadekelien ajaksi.. Paitsi että meidän taloyhtiön kattoterassin remontti on vihdoin valmistunut ja voisinkin sinne mennä joku päivä kameran kanssa!

   Poista
 2. Ihana asu. Upeita värejä. Nyt todellakin alkaa vähän haasteelliset ajat näiden asukuvausten kanssa. Eiköhän me jotenkin tämä homma hoideta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan vaan ei sataisi jatkuvasti! Mutta teillähän on Maiju mielettömän kivat kuvausolosuhteet siellä työpaikalla, jossa tapaat ottaa omat kuvasi!! Isot ikkunat, paljon valoa ja ennenkaikkea aika huikeat työkaverit!! On tietty minullakin vaikka blogia ylläpidänkin vain kotioloissa.

   Poista
 3. "...tykkään kovasti sen tuomastaan kivasta pirteyslisästä..." Siis mikä "tuomastaan"?
  Ei kun sen tuomasta kivasta jne.

  Miksi suomen kielioppia ei enää osata??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Dääm! "Nöyrimmät" anteeksipyyntöni sinne suuntaan:) Hyvä, että kielioppipoliisit ratsaa ja sakottaa! Totta puhuakseni, tämä oli kyllä ihan puhdas kirjoitusvirhe. En minä ihan noin alkeellisia virheitä tuppaa tekemään.. Meneenköhän läpi:)

   Poista
 4. Onpa aivan mahtava jakku! Onko tuore ostos, onko mahdollisuutta löytää vielä kaupasta..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti:) Jakku on jo viime vuotista mallistoa, mutta hei, Holly&Whyten -mallistossa oli tänäkin vuonna lähestulkoon samantyyppinen sininen jakku! Ja pari muutakin ihan mielettömän kivaa jakkua!!

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.