No7 Lift&Luminate -ihonhoitosarjan testausjengi esittelyssä

16.10.2013

Tosi mukavaa, kun pääsen blogin kautta testaamaan tuotteita, mitä en taatusti olisi tullut kokeilleeksi noin muuten. Ja tietysti silloin tällöin tuon niitä täällä blogissakin esiin.

Sain aivan erityisen kiinnostavan yhteydenoton No7 -meikkisarjan edustajien taholta, jossa he tarjosivat vaihtoehtoa testata aivan uutta, tänä syksynä lanseerattavaa  ihonhoitosarjaa, ei yksin, vaan yhdessä muutaman, saman ikäluokan ystävän kanssa.

En miettinyt kovinkaan kauaa, ketä nämä pari kaveria voisivat olla.

Ehdotin testausta systerilleni T:lle, jolle en oikeastaan antanut edes vaihtoehtoa - isosysterin määräysvallalla siis määräsin hänelle tämän mielenkiintoisen tehtävän. Ei hän kylläkään olisi tästä tehtävästä kieltäytynyt, tietenkään. Hän on muuten täällä blogissakin vierailleen Siirin äiti.

Seuraavaksi ehdotin asiaa hyvälle ystävälleni P:lle, joka myös otti `vaativan´ tehtävän ilolla vastaan. Olemme muuten hänen kanssaan hämmentävän paljon samankaltaisia, meillä on jopa tismalleen samat etunimet. Jostain syystä samankaltaiset ihmiset löytävät aina toisensa, tavalla tai toisella.

Mutta hei, pidemmittä puheitta, annetaan heidän itsensä kertoa, ketä he oikein ovat eli ketä tähän pieneen ihanaiseen testausryhmään minun lisäkseni kuuluu.

1. Ketä te oikein olette eli kertokaa jotain itsestänne? 
Ensin ystäväni P (joka on muuten luonnossa livenäkin varsinainen katseiden kääntäjä): 
Olen BW:n ikäinen, töissä terveydenhuoltoalalla, tosin toimistotyyppisesti ja virka-ajalla. Käyn töissä kaupungissa ja asun maalla. Pidän mukavista vaatteista ja kurkin BW:n sivuilta asiallisen pukeutumisen vinkkejä, vaikka oma shoppailuni tapahtuu lähinnä kirpputoreilla. Inhoan kertakäyttöisyyttä, huonoa laatua ja liian lyhyitä ja valuvia sukkahousuja - 179-senttinen törmää niihin usein.  
Pidän kirjoista, Nanson mekoista ja 1970-luvun kankaista. Haaveilen siitä, että vaatehuoneeni olisi joskus hienossa järjestyksessä.
^P:n mekot ovat molemmat Nansolta. Koirista isompi eli irlanninsusikoira on P:n oma ja pienempi lapinkoira on naapurista hänen kanssaan leikkimään tullut kaveri.

Ja sitten systerini T: 
Olen kohderyhmään (eli piakkoin nelikymppisten kerhoon) kuuluva neljän lapsen äiti. Vauvaperheen arkeen on tulossa pikapuoliin muutos, kun palaan takaisin "sorvin" ääreen eli sairaala- ja tutkimusmaailmaan. Eli, arjessa ei paljoakaan ole aikaa ylimääräisiin kauneudenhoitokikkoihin, kun perhe sekä liikunta vie kaiken mahdollisen vapaa-aikani. Olen tähän saakka ollut suhteellisen impulsiivinen kosteusvoiteiden tai kasvojenhoitotuotteiden oston ja käytön suhteen. Vähän sellainen "kalliimpi on parempi" - -fiilispohjalta kosmetiikan ostaja, koska en tunne asiasta niin paljoa, että osaisin tehdä valintoja oikeastaan millään muulla perusteella. Varsin usein käteeni on tarttunut Hullujen päivien -tarjous jostain tunnetummasta merkistä. Kosmetologilla olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti teinistä saakka. Toivottavasti tämä uusi intensiivijakso avaa silmäni ja motivoi hoitamaan kasvojani kuten 40-vuotiaan kuuluukin tehdä. Hyvillä ja odottavilla fiiliksillä siis mennnään!  ^T:n mekko on hänen mekkomaailmansa silmäterä eli Milanosta peräisin oleva Valentinon kaunokainen.

2. Satun tietämään, että olette molemmat sekä kauniita että näyttäviä naisia, niin kertokaas muillekin, miten olette tottuneet pitämään itsestänne huolta?
Ensin taas P:  
Terveellinen ruoka, aikaisin nukkumaan, joka talviaamu avantoon. Toivon, että voisin sanoa, että liikunta on minulle henkireikä ja suuri rakkaus, mutta kyllä se on pakotettu juttu. Nyt olen löytänyt norsupallon - naisporukalla futista suurella jumppapallolla. Todella hauskaa ja kohottaaa paitsi kuntoa myös liikkuvuutta. Jalka nousee nykyään paljon ketterämmin.
Sitten systerini T:
Huolehdin itsestäni yrittämällä nukkua mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon. Valitettavasti kyseinen kauneudenhoito on tällä hetkellä kortilla, sillä pienet pojat (ja hiukan isommat) valvottavat välillä suhteettoman paljon, kuten varmasti kaikki vauva-arkea elävät tietävät. Yritän juoda vettä mahdollisimman paljon (välillä sekin tosin unohtuu, vaikka systerini BW siitä minulle huomauttelee), harrastaa liikuntaa sekä tietysti syödä terveellisesti. Käytössäni on tällä hetkellä Lancomen ihonpuhdistustuotteita ja päivävoiteena olen käyttänyt Helena Rubinsteinin sekä Lumenen tuotteita. Näiden avulla yritän pitää pintapuolisesti huolta ihostani. Paras kauneusvinkki kuitenkin taitaa löytyä jääkaapista sekä korvien välistä. Eli hyvä ruoka ja mieli kyllä näkyy ihossa. 

3. Minkälaiset on päivittäiset kauneudenhoitorutiininne?
Ensin taas P: 
Apteekin perusvoiteet, Lumenen pesuaineet. Meikkaan tosi nopeasti, ja tukka on mallia pese ja pidä. Arvostan vaivattomuutta ja helppoutta, mutta näin iän myötä täytynee lisätä panoksia tavalla tai toisella. Oikein mielelläni lähden kokeilemaan tällaista vähän tanakampaa voidepakettia.
Ja sitten T:
Liikunta ja normaali pesu sekä rasvaus. Voisiko kauneudenhoitorutiinit tiivistää leikkisästi vaikkapa niin, että taitavat kasvot saada samanlaisen kohtelun kuin jalkapohjat..
Tässä siis minun pieni, tehokas ja tietysti upea testausryhmäni on. Olemme kaikki käyttäneet jo noin parin viikon ajan kyseistä No7 -meikkisarjan  Lift&Luminate ihonhoitosarjaa ja seuraavassa aiheeseen liittyvässä jutussa pääsemme kuulemaan testausryhmäni kokemuksista. Minäkään en niitä vielä tiedä.

Eli olkaahan kuulolla!
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

2 kommenttia:

  1. P , älä loukkaannu mutta tuossa kuvassa siskosi kanssa käsivartesi viittaavat siihen, että muutama lisäkilo tulisi tarpeeseen.

    VastaaPoista
  2. Ekassa kuvassa siskosi näyttää niin nuorelta, että pakko oli vähän miettiä kumpi kuvan "tytöistä" on nuorempi.

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.