Mustaakin mustempaa

23.10.2013

Ja synkkääkin synkempää.. Alkaa nimittäin olla se aika vuodesta, jolloin valoa ei juurikaan näy niinä illan hetkinä, joita saan viettää töitten jälkeen kotosalla. Puistoistakin on siivottu puista pudonneet lehdet, eikä nekään heijasta enää omaa pienen pientä valoaan. Koko pimeyden kruunaa tihkusade, joka imee viimeisetkin valonpisarat.

Säähän sopien minäkin pukeuduin (kuin luonnon käskystä) täysin mustaan asuun, jossa ainoa piriste lienee kenkien kullaväriset kannat. No, hyvä että edes ne.

Odotan muuten tulevaa muuttoa uuteen kotiin vaikka vain sen tähden, että saan paremmat sisä-kuvausolosuhteet, ehkä noin potenssiin sata.

Valoa syksyn pimeyteen toivoen, mukavaa viikon jatkoa!
Hame on muuten parin vuoden takainen Lontoon hankinta ja se oli nyt vihdoinkin päällä ihka ensimmäistä kertaa.. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan.
Bikertakki: Zara
Poolo: Benetton
Hame: Banana Republic
Kengät: Zara

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Tyylikäs olet, kuten aina! Pienet yksityiskohdat kuten juuri nuo kenkien korot on se piste iin päälle. No senhän sinä osaat :)

  VastaaPoista
 2. Upea, kaunis ja klassinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Mustuudesta huolimatta tai juuri siksi, käytössä kun on eri materiaalit - varsin sähäkkä asu <3 !

  VastaaPoista
 4. Kylläpä näytät hyvältä! Musta ruusuhame on aivan upea ja nuo nahkatakin kullanväriset yksityiskohdat on jamia! Multa puuttuu edelleen tuollainen bikertakki ja se on kyllä major-puute! En vain ole löytänyt sitä oikeaa..ja sen kun täytyy olla ihan nappi! Mutta jotain löysin tänään, nimittäin pikkujoulumekon, jee!

  VastaaPoista
 5. Vau, mikä leidi! :) Nahkatakkisi on ihana ja himoitsen noita samoja nilkkureita Zarasta! Niin ihanan klassiset, mutta tuo metallinen korko tuo sopivasti särmää. Kaunis asu! :)

  VastaaPoista
 6. Kokonaan musta asu on vaan niin tyylikas ja hyvin olet saanut omasi kuvattua :) Ihana tuo bikertakki!

  VastaaPoista
 7. Kiva asu - ja kivasti yhdistelty. Ja kyllä sinulle pelkkä mustakin sopii!

  VastaaPoista
 8. Nuo kengät ovat kyllä piste iin päälle tuossa mustassa asussa ;-D. Tyylikästä kuin mikä!

  VastaaPoista
 9. Tuo hame on ihana, eikös nuo ole ruusuja tuossa hameessa?Minusta ainakin näyttää siltä. Kuule, puolen vuoden päästä ollaan menossa jo valoa kohti. Äkkiä tuo pimeys ohi menee.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.