Messuvinkki: Ril´s suosikkitakki -kilpailu

12.10.2013

Ajattelin vinkata teille Rill´s -messuosastolla olevasta mielenkiintoisesta kisasta. Ihan sen tähden, että mielestäni Rill´s mallisto on ollut tänä syksynä poikkeuksellisen mielenkiintoinen. Poikkesin nimittäin jokunen aika sitten heidän brändimyymälässään Espalla ja olin hyvinkin vaikuttunut. Myymälä oli pullollaan ihan minun tyylisiä työvaatteita, ne olivat esillä hyvin ylellisesti ja kahdessa kerroksessa. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa!

Niin, se takkiarvonta. Rill´s osasto on mukavasti ihan Bloggers Loungen vieressä eli huomenna sunnuntaina messuilijat - käykäähän äänestämässä takkisuosikkianne, niin saatatte voittaa 200 euroa shoppailurahaa Rill´s Espan myymälään.

Ainakin minulle kelpaisi:)
^Ehdokas nro 1 eli ruututakki on malliltaan hyvin ajaton ja kuosikin on kyllä sitä. Vai muistatteko ajan, jolloin mustavalkoista ruutua ei olisi ollut takeissa esillä? 
^Ehdokas nro 2 on aivan ihastuttavan värinen näyttävä kokonaisuus. Kauluskin on ihana! Kyseinen takki oli myös muotinäytöksessä esillä Teri Niitin stailaamana ja olihan se kuin karamelli. 
^Ehdokas nro 3 eli siistissä citytoppatakissa tykkään tietysti tuosta karvakauluksesta ja yleensäkin sen hienostuneesta rentoudesta. 
^Ja kaikki vielä yhdessä.

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

3 kommenttia:

  1. Katselin ihaillen noita takkeja messuilla, kauniita kaikki!

    VastaaPoista
  2. Upeita takkeja! Vierailin taannoin Kiinassa Luhdan tehtaamyymälässä, Ja mitä ihmettä. Siellä oli tangoilla myynnissä Rils'ä. Pitkä silkkinen hame irtosi viidellä eurolla ja mekko kympillä. Meni jotenkin maku Rils'iin. Nykyään sekin on siis "Made in China". Valitettavasti:(

    VastaaPoista
  3. Rilsillä on kyllä tosi kauniita vaatteita ja ne sopivat erinomaisesti omalle kropalleni!

    VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.