Messuilla nähdään sekä pikaiset kuulumiset

12.10.2013

Tervehdys pitkästä aikaa! Olen hiljalleen valmistautumassa messuja varten ja yllättäen kävi niin, että ilmaantuikin hiukan luppoaikaa. Jos joskus on sellainen tunne, että mitäköhän tekisi, niin silloin kannattaa sännätä tänne blogiin:) Aikaa on noin 15 minuuttia ja sen jälkeen alkaa operaatio "itsensä ihmisen näköiseen kuntoonsaattaminen". Takana on huikean rankka reissu, eli hiukan on bloggari nuupahtaneessa kunnossa. Olen tänään paikalla klo 14-18 ja sitä ennen käyn meikissä ja kynsien laitossa. Kynnet tehdään minulle messuilla Effect´n osastolla 6k88. Ne tehdään Effect Nail Design Kit -koristelakkaussetillä eli tulkaahan paikan päälle vaikka tarkistamaan lopputulos. 

Ai niin, hiuksetkin on hurjan paljon lyhyemmät kuin mitä ne olivat viimeksi nähdyissä kuvissa. 

Kotiuduin viime yönä työreissulta Köpiksestä, jossa sain hiukan lisäinfoa, mitä tuleva vuosi tulee pitämään sisällään. Huh, sanon minä! Tulen olemaan reissun päällä hurjan paljon, josta vähintään yhden kuukauden Sveitsissä. Tapasin viime viikolla jo osan tulevista toisen projektin kavereistani ja he ovat minua lukuun ottamatta kaikki tanskalaisia. Toisen projektin kaverit tulevat olemaan ympäri maailmaa. Koko setti tulee työllistämään huikean paljon, koska kaikki muu vapaahetkeksi kutsuttava aika, mitä en vietä koulutuksessa, tulee olemaan siihen valmistautumista. 

Jo pelkästään englannin kielen sujuvoittaminen tulee olemaan iso haaste. Mutta otan senkin haasteena ja mahdollisuutena oppia myös tämä osa-alue. Vuoden kuluttua tulen puhumaan ja kirjoittamaan sitä niin paljon sujuvammin. Ihan mieletön ajatus! 

Mutta, pidemmittä puheitta, messuilla nähdään! Kuvat on Tanskan reissulta meidän seminaaripaikasta eli noin puolen tunnin taksimatkan päässä lentokentältä. Ne on niin siistejä.. 

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

7 kommenttia:

 1. Kiitos vielä messulipuista! Kävinkin näköjään liian aikaisin Blogger's Loungessa, aikataulusi oli mennyt ohi silmien! Mukavat messut oli kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Ja hyvä että messuliput olivat ajoissa perillä!

   Poista
 2. Oih, näyttää ihan Schaeffergårdenilta tuo seminaarimesta. Köpiksestä en ole kade, mutta Sveitsistä kyllä :) Hyvää lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten ihan oikea havainto! Joo, Köpiksestä ei kannata olla kade, koska ne reissut on vaan yksinkertaisesti rankkoja! Mulla ei ole koskaan ollut juurikaan mahiksia poiketa kaupungilla hengailemassa tai tehdä mitään muuta kuin pakolliset työjutut siellä. Toivottavasti Sveitsissä olisi enemmän aikaa haistella myös ympäristöä:)

   Poista
 3. Nämä viime postaukset herättivät enemmän kysymyksiä kuin antoivat vastauksia. En ole tarpeeksi kauan seurannut blogiasi, jotta tietäisin, mitä nämä mainitsemasi työprojektit ovat. Entä mihin nämä messut liittyvät, työhönkö? En tarkoita, että olisin utelias, mutta jotenkin tuli sellainen fiilis, että oletat lukijan tietävän, mutta minä en tiedä....Kävin lukemassa esittelynkin, muttei selvinnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vähemmän aikaa blogiani seuranneet tietävät minusta aika vähän, se on totta. Mutta, let me be more specific. Tämä bloggaus on minulle pelkkä harrastus ja teen tätä aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Työ menee tietysti harrastusten edelle. Minun työ ei liity millään tapaa blogiin, vaan ne on toisilleen aika lailla vastakohtia. Pääsin (tai sain kutsun) työhön liittyvään, vuoden kestävään koulutusohjelmaan mukaan ja siitä kyseisestä koulutusohjelmasta kerroin tuossa tekstissäni. Edessä oleva vuosi tulee olemaan rankka, koska koulutus tulee tietysti työn oheen, ei tilalle. Se tarkoittaa väistämättä edelleen hiljenevää bloggaustahtia.
   Blogin puolestakin olen ollut tänä syksynä mukana poikkeuksellisen monessa projektissa joista nämä Muotimessut on yksi, merkittävä osa. Eli täällä harrastuksenkin puolella olisi tarjolla vaikka mitä kivoja juttuja, joihin tulevan vuoden aikana pääsen mukaan vain rajallisesti.
   Selkeyttiköhän tämä ollenkaan..
   Ja mukavaa viikonlopun jatkoa:)

   Poista
 4. Kuullostaapa tuleva vuosi hengästyttävän vauhdikkaalta, tsemppiä siihen! Varmasti mielenkiintoista. Ja olipa kiva taas nähdä messuilla!

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.