Viikonlopun kurssiasu

29.9.2013

Viikonloppu alkaa olla taas iltaa vaille valmis. Voi että kun ajan saisi pysäytettyä edes hetkeksi ja ehtisi tehdä edes se, mitä pitäisi. Tälläkin hetkellä minun pitäisi istua nenä kiinni kirjassa, vaan enpä istu.

Viikonloppu meni pääsääntöisesti valokuvauskurssilla. On kuulkaa tullut opittua yhtä ja toista ja kamerastakin on paljastunut nappuloita, joita en ole aikaisemmin edes noteerannut. Minä kun en manuaaleja viitsi lukea, koska tämmöiset hyödykkeet täytyy oppia kokeilemalla. Mikä taas johtaa siihen, että tekniset vempeleet tunnen vain pintapuolisesti. Ihan kuten puhelimenkin kanssa on käynyt. 

Valokuvauskurssilla on opiskeltu pääasiassa valotusta, kuvien sommittelua ja kuvien käsittelyä Lightroomin avulla. Ja oppi jatkuu taas ensi viikonloppuna. Ihan mielettömän hienoa oppia vaikkapa valotusaikaa säätämällä vangitsemaan liikkuvaa kuvaa, ja monia monia muita juttuja.

Ai niin. Aloitan parin viikon sisällä myös noin vuoden kestävän koulutuksen, joka on tarkoitettu varsin kokeneille esimiehille. Meitä koulutettavia on noin viisitoista ja minun lisäkseni mukana on vain yksi suomalainen. Me edustamme yhdeksää maata ja opiskelu tulee tapahtumaan pääasiassa itseopiskelun muodossa, paitsi lähipäivät on ulkomailla. Cool! Vaikka se tietysti tarkoittaa, että edessä on lisää kulmakerrointa tähän meikäläisen muutenkin haasteelliseen ajankäyttöön. Joku asia tulee siis väistämättä kärsimään - joko työ (ei mahdollista), rakentaminen (ei mahdollista) tai sitten tämä huikean tärkeä henkireikä eli bloggaaminen.

Tehdään se, mikä ehditään tehdä ja jätetään muut tekemättä.. Tänään on kuitenkin taas otettu kuvia päivän rennohkosta opiskeluasusta. Tukkakin on miten sattuu, mutta niin viikonloppuna voikin olla. En  juurikaan viitsi panostaa hiustenlaittoon viikonloppuisin, koska en tee sitä mielelläni edes arkena.

Tässäpä ne kuvat. Tykkään itse kovasti tämmöisestä löysä neule, tiukat housut ja bikerhenkiset bootsit -tyyppisestä asusta.

Ei muuta kuin uuden alkavan arjen kimppuun taas huomenna. Voimia ja iloa siihen kaikille teille ihanaisille ystävilleni!
Paita: Honkydory
Housut: Zara
Kengät: Mjus

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

14 kommenttia:

 1. Ihanan rento asu, pusero on tosi kivan mallinen ja värinen. Teknisistä välineistä ajattelen samoin, tekemällä oppii :D No kameraa osaan käyttää vähän paremmin kuin puhelinta, koska opin sen jo lukiossa. Kun hankin uuden puhelimen olivat lapset sitä mieltä etten missään tapauksessa tarvitse iphone 5, kun en kuitenkaan osaa sitä käyttää, siispä ostin sen ;)

  Kivaa sunnuntai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailen kyllä nuorisoa, joka osaa käyttää puhelimiaan ja kameroitaan ja kaikenmaailman härveleitä ihan niinkuin olisivat syntyneet ne käsissään. Silloin kun itse olin lukiossa, ei kameraharrastus ollut ollenkaan niin isoa kuin se on nykyään. Minä olen tosiaankin vaan räpsinyt kuvia ja joskus ne on sattumalta onnistuneet ja joskus taas ei. Ai sulla on ollut kuvausharrastus jo pitkään elämässä mukana, mahtavaa!!

   Poista
 2. Ihana asu, toi paita on ihan paras! Niinpä, tekee sen mitä ehtii, ja muu jää vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt, mihin aika riittää:) Tähtipaita on tosi kiva! Löysin sen Kluuvin kauppakeskuksen siitä multibränd -liikkeestä, jonka nimeä en koskaan muista.. Mutta se liike, joka myy Michael Korsia, Tiger of Swedeniä, Filippa K:ta ja mitä kaikkea:)

   Poista
 3. Hei! Pieni pyyntö meiltä yt-mankelin läpikäyneiltä uranaisilta: Olisi hienoa saada Sinulta esimerkkejä työpaikkahaastatteluun sopiviksi asuiksi. Vaikkapa muutaman eri tyyppisen firman/organisaation haastateltavaksi mentäessä. Laukkua ja korua myöten :D

  VastaaPoista
 4. Onpas kovin minunoloinen asu, viihtyisin varmasti!
  Oi, onnittelut kovaan opiskelukerhoon pääsystä! Hienoa että työnantaja satsaa porukkaan ja investoi koulutuksiin, se kun ei tänä päivänä ole ollenkaan itsestään selvää! Niin, joskus on aikoja kun bloggaus jää taka-alalle ja muut asiat ovat tärkeämpiä.ihan oikein!

  VastaaPoista
 5. Kiva, reipas viikonlopun asu! Sinulle sopii tuo vaaleansininenkin kauniisti! Ja nuo bootsit ottaisin heti!
  Tsemppiä tulevaan - niin se vaan on, että first things first - priorisoimisen jalo taito!

  VastaaPoista
 6. Vautsi, kaunis kokonaisuus! Juuri kurssisopiva :)

  VastaaPoista
 7. Vau, hienolta kuulostaa tuo koulutus eli tsemppiä kovasti siihen ja muutenkin arjen hulinoihin! Ja varmasti lukijasi ymmärtäivät, vaikka postauksia tulisikin satunnaisemmin. Itseäni ei haittaisi se ainakaan yhtään. :)

  VastaaPoista
 8. Olispa ihanaa päästä/mennä/ehtiä jonkinmoiselle valokuvauskurssille.:) Mikä kamera sinulla on muuten käytössä?
  Ihanat bootsit!

  VastaaPoista
 9. Tähän on pakko sanoa, että "tyttö sä olet tähti"... Se vain aina tulee mieleen noista tähtipuseroista ;)

  VastaaPoista
 10. Lumikuningatar1.10.2013 8.51

  Tietotekniikan ope vuodelta X jo opetti ja olen samoilla linjoilla edelleen: manuaali avataan vain äärimmäisessä hädässä, kun muuta vaihtoehtoa ei enää ole. Eli ei juuri koskaan ;) Tsemppiä syksyn ja arjen haasteisiin!

  VastaaPoista
 11. Olet kylla niin natti! Itsekin olen miettinyt valokuvauskurssia koska automaatilla sita taalla edelleenkin kuvataan.... Taalla jarjestetaan muutaman tunnin intensiiveja vaikka missa ja kenen opastuksella (Grouponista aina loytaa edullisella) joten ajattelin sellaisen joku paiva kayda.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.