Viikon "melkein offisiaalit"

13.9.2013

Kiirettä pitää. Kuten olette huomanneet, kommentteihin vastaaminenkin laahaa nyt pahasti jäljessä. En vaan ole yksinkertaisesti ehtinyt. Huominen Jumbon Fashion Day on pitänyt kiireisenä vapaalla eikä töissäkään ole helpotuksia ollut jaossa. Muutama ilta viikossa vielä harrastusten parissa siihen päälle, niin lopputuloksena on sieltä käsin katsottuna superlaiska bloggaaja. Muutama lisätunti vuorokauteen olisi nyt enemmän kuin tarpeen.

Mutta, minäpä en valita. Ihan mielettömän hienoa on ollut päästä mukaan huomiseen tapahtumaan ja kaikki työ sen eteen on nyt tehty. Huomenna voin keskittyä vaan fiilistelemään lopputulosta, jee!

No mutta. Tänään piti poiketa töitten jälkeen raksalla, enkä ehtinyt edes vaatteita vaihtaa siinä välissä. Voisiko sanoa vaikka niin, että olin työvaatteissa raksalla, kuten kunnon raksamies/nainen konsanaan:)

Töissä kylläkin mekon päällä oli jakku, joka jäi työpäivän jälkeen kotiin kesäisen illan kunniaksi. 

Mekko on muuten syksyn Massimo Duttin mallistosta. Se on tummansininen väriltään ja sifonginkevyt luonnoltaan, vaikka näistä kuvista se ei käykään ilmi. Unohdimpa ottaa lähikuvaa, kun tuli kiire lähteä kuvauspaikalta pois, heh. 

Oikein ihanaa viikonloppua itse kullekin! Täällä pääkaupunkiseudulla kesä senkuin vaan jatkuu. Jos kaikesta huolimatta ette keksi huomiselle mitään muutakaan tekemistä, niin poiketkaahan Jumbossa! Uskaltaisinkohan vinkata jo teille, että Jumbon Timanttisilla on vielä huomenna kaikki -15%! Itse ajattelin käydä ostamassa sieltä Kenneth Colen iki-ihanan rannekellon eli älkää pliis kertoko vielä kenellekään:)  
Mekko: Massimo Dutti
Kengät: Pretty Ballerinas

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

9 kommenttia:

 1. Upea mekko! Ja taidan tulla ihan sinua tapaamaan huomenna Jumboon. Siitä onkin aikaa, kun olen siellä käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi tosi mukava tavata:) Toivottavasti löysitte Jumbosta kaikkea kivaa, ihanat naiset:)

   Poista
 2. Tsemppiä huomiseen ja mukavaa päivää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennuseni:) Päivä on nyt kunnialla paketissa ja täytyypä sanoa, että yhtä kokemusta taas rikkaampana jatketaan tätä elon kulkua!

   Poista
 3. Kyllähän se niin on, että työssäkäyvälle bloggarille useinkin kelpaisi muutama lisätunti vuorokauteen! :)

  Aivan ihania kuvia tässä postauksessa! Ihan kuin olisivat otettu jossain Italiassa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minttu! Niin, melkein "espanjalaisilla portailla, kadun valoisalla puolella", hih:)

   Poista
 4. Upea mekko ja aivan ihania kauniita aurinkoisia valokuvia!

  Itsellä jää Jumbo välistä, tämä blogien ulkopuolinen elämä pisti kampoihin Kotinörtin joutuessa ylitöihin viikonlopuksi (ja mies otti tietysti siis auton). Yli tunti suuntaansa busseissa ei houkuta, mutta hengessä mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia hengessä mukanaolosta:) Mietinkin päivän aikana, että koskakohan tulet paikalle:) Me tavataan sitten jossain muussa yhteydessä!

   Poista
 5. hieno kuva, suoraan Italiasta :)
  _Kaia

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.