Vapaan asu ja Vierumäen syksyinen luonto

26.9.2013

Viikonloppu sujui Vierumäellä vallan mainiosti. Syksyiset säät suosivat ja urheilupuitteet oli tietysti taas jälleen kerran vähintäänkin inspiroivat.

Viikonlopun tavoitteena oli saada heräteltyä kadoksissa ollutta urheiluintoa ja palata kotiin siinä kunnossa, että ruho tietäisi tehneensä töitä. Sunnuntaina kotiin paluun aikana alkoi tuntua siltä, että maanantaina saattaa aamulla ylösnousun yhteydessä sattua. Ja niinhän siinä sitten kävi ja pari päivää meni jäykistellessä. Ihan mahtava tunne!

Muutama kuvakin tuli otettua viikonlopun aikana. Mukana oli lähinnä urheiluasuja ja sitten tämä syksyn monikäyttöisin hankinta eli Repeatin ponchomainen neule. Sen lisäksi, että kyseinen paita näyttää minusta kivalle, se on myös merinovillan ansiosta mielettömän lämmin.

Tämäkin viikko vaan katosi jonnekin ja perjantai on jo nurkan takana. Ja tiedättekö mitä! Minä pääsin kuin pääsinkin viikonlopun valokuvauskurssille, jee! Kuten kuvista huomaatte, kurssi tulee vähintäänkin tarpeeseen. En osaa kuvata pimeässä ja luontokuvauskin on vaikea laji. Mutta siis, huomenna illalla se vihdoinkin alkaa, jippiajei. 

Terveisin innokas koululainen. 

Niin ja hyvää viikonloppua teillekin!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Ihania syksyisiä kuvia. Kivoja tunnelmia. Syksyssä on tuo parasta, että saa upeita asukuvia otettua metsässä.

  VastaaPoista
 2. Onnea koululaiselle! Minakin haluasin opiskella valokuvausta. Huivisi on todella ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia syksyisestä luonnosta! Ja on kyllä rouvastakin :) Tuo neule on ihana!
  Mulla on urheiluinto kadoksissa... odottelen sen palautumista :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja tuo neule on todella ihana!:)

  VastaaPoista
 5. Lumikuningatar27.9.2013 19.50

  Harmi ettei törmätty Vierumäellä ;) mekin olimme siellä. Kivaa oli! Ja alkuviikon tiesi urheilleensa :) Tuota kuvaamaasi kohtaa ihastelin lenkillä, sielläpäin kuului aivan ihana veden solina! Minäkin pääsin valokuvausryhmän ylimääräiselle kurssille, tosin eri kaupungissa ja vähän myöhemmin, mutta yhtä innoissaan odotan tulevaa. Hyvää mieltä syksyyn!

  VastaaPoista
 6. Kauniita syksyisiä kuvia.

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.