Stailatut mallit ja Fashion Dayn fiilistelyä

14.9.2013

Ei liene jäänyt kenellekään epäselväksi, mikä tapahtuma on hallinnut meikäläisen blogiviikkoa.. Jep jep. Ennenkuin siirretään Jumbon Fashion Day kokonaan muistojen albumiin, niin tässä pieni läpileikkaus teillekin päivän kohokohdista.

Yksi kohokohdista oli tietysti tavata teitä lukijoita ihan livenä! Kiitos kaikille mukanaolleille ja juttelemaankin rohjenneille! Ja hei, oli kieltämättä hiukan outoa kirjoittaa nimikirjoituksia! Tähän saakka olen kuitannut nimikirjoituksellani lähinnä matkalaskuja..

Toinen kohokohta oli tutustua superihaniin Refashion bloggaajiin eli MouMou:n ja Polka Dots blogien takana vaikuttaviin supernaisiin. Jännää todeta kerta toisensa jälkeen, että meillä saman harrastuksen parissa olevilla täytyy olla jokin yhtenäinen solumuunnos.

Kameran kanssa ei tänään eletty symbioottisessa suhteessa, joten kuvasaldo jäi kovin laihaksi. Ei anneta  sen häiritä, vaan mennään niihin muutamaan. EDIT: Lisää kuvia tapahtumasta löytyy Jumbon facebook -sivuilta eli täältä, klik.

^Polka Dots, minä ja MouMou
 ^Mallien stailaus alkoi aamuvarhaisella eli meikkaaja työn touhussa.
^Taustaorganisaattoreillakaan ei ollut tekemisen puutetta.
^MouMoun stailaama Siiri
 ^Siirin upeat kengät (DinSko)
 ^Tapahtuman juonsi ammattilaisen ottein Nina Backman.
^Polka Dots´n stailausnäyte
^Polka Dots´n Business Man -luukkia
^Mukana oli myös lapsimalleja ja tässäpä heistä toinen, hänkin Polka Dots´n stailaamana.
^Siiri lavalla Chihuahua Huldan kanssa. Siirin stylen takana oli siis MouMou
^MouMoun mallipoika
^..ja koululainen
^Minun stailaama MajLen oli lavalla aika huikaiseva näky -  superkorkeissa koroissaan.
^Minun stailaama Ullamari oli lavalla myös koiran kanssa, joka myös oli stailattu vimpan päälle koiramaiseen muotiin.
^Minun miespuolinen mallini oli kreikkalainen Dimitrios ja hänen aika näyttävä asunsa.
 ^Huldan koiramaisen stylen takaa löytyi Faunatar
^Vogue tanssiryhmän meno oli kadehdittavan notkeaa, upeaa, mieletöntä.. Ei ymmärrä, miten voi ihminen saada niin notkeat kädet kuin heillä! Vaatii kuulemma aika pitkään jatkuvaa venyttelyä..

Semmoinen päivä ja projekti tällä kertaa. Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä antoisa lauantai!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

16 kommenttia:

 1. En muistanut sulle sanoa, että upeasti olut käyttänyt värejä mallien vaatteissa. Oli kiva nähdä taas. Kuvia saat huomenna illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju jo etukäteen! Oli supermukavaa nähdä Sinua taas pitkästä aikaa:) Piristät aina!!

   Poista
 2. Hauska tapahtuma - harmi, että en ehtinyt mukaan. Olisi ollut hauska piipahtaa siellä. Hyvältä näyttää stailaukset - MajLen rocks! Ja kiva kun koiratkin ovat päässeet mukaan, joskus olen saanut Maddystä sanomista tuolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MajLen oli niin super lady!! Hänestä huokui sellainen luontainen glamour. Olisinpa itsekin hänen laisensa sitten kun ehdin hänen ikäänsä..
   Koiruudet oli Faunattaren henkilökunnan omaisuutta ja ne oli kyllä piste iin päällä näytöksessä:) Ne oikeasti vei kyllä katsojien sydämet!

   Poista
  2. Hienon hyviä businesia jatkossakin. Se iinaa fanittanut ige. :)

   Poista
 3. Oli kiva tavata :) Hienot stailaukset, ja voi kuinka upeat MajLen kengät olivatkaan, ihan superihanat! Kaiken kaikkiaan oli kiva tapahtuma, ja viihdyimme Jumbossa sulkemisaikaan saakka, ja silti loppui aika kesken :) Harmi, ettei kahden näytöksessä ollut noita ihania hauvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukava tavata! Ai te ette siis nähneetkään näitä koiria? Se kahden näytös taisi olla kaikkein suosituin ja sinne tosiaan koiruudet eivät tulleet mukaan. Heidän ehdoillaan näytökset vedettiin läpi ja varmasti omistajat tiesivät mitä tekivät jättäessään heidät lepotauolle kahden näytöksestä.
   Toivottavasti teitte hyviä löytöjä:)

   Poista
 4. Kiitos kivasta päivästä! Varastan tuon yhteiskuvan sinulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä, Saat käyttää:) Toivottavasti ilta päättyi yhtä mukavasti kuin päiväkin:)

   Poista
 5. Hei! Tuolla olisi taatusti ollut ihana käydä. Upeita stailauksia ja kuvista huokuu iloinen tekemisen meininki. Mielettömät katseenvangitsijat nuo Maj Lenin kengät.
  T. Minnie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minnie:)
   Päivä oli tosi mukava ja mielettömän onnistunut! Taustatyö tuli tehtyä kunnolla eli tilaisuudessä pystyi vaan fiilisteleen.
   Terveiset sinne Lahteen:)

   Poista
 6. Kiitokset onnistuneesta päivästä ja kivasta blogipäivityksestä (jonka linkkasin facebookiin)!

  Terkuin koululaisen eli Augustin äiti Inga :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, August oli varsinainen suloisuuden huipentuma!! Muillekin tiedoksi, että August on tosiaan kuvassa oleva MouMoun stailaama koululainen. Vihreät kengät oli piste iin päälle!! Mietittiin kuule Ingå moneen otteeseen ääneen sitä, että härregyydelis kunhan August vielä kasvaa, niin siinä on tytöt ihmeissään!

   Poista
  2. Kiitos ystävällisistä sanoistasi. :) August oli aika lailla paniikissa - kaikki meni siihen nähden kuitenkin oikein hyvin. :) Kuvauskokemusta pojalta jo löytyykin, on itse asiassa tänäänkin kuvauksissa (ja opettaja on mielissään). Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 7. Hei BW, tuliko sellainen fiilis, että voisit tehdä tätä useamminkin? Välillä on niin hyvä hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä jottei! Nuo stailauksetkin syntyi lopulta aika helpolla. Ja tykkäsin ainakin itse kovasti lopputuloksesta. Eli voisin hyvinkin stailata toistekin:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.