Perjantai -takkihaaveilua

6.9.2013

Syksyn takkivalikoimat alkavat olla kaupoissa täydellisimmillään. Ja tottahan minäkin haaveilen uudesta (tai tarkemmin sanottuna kahdesta) syystakista. Niiden täytyy kylläkin olla sellaisia, että niillä pärjäisi koko talvenkin yli.

Olen täydellisen jumissa näiden kahden takin kanssa. Haluaisin nimittäin toisen sellaisen, joka olisi hiukan rennompi ja toinen olisi vähän fiinimpi. Sellainen työkäyttöön soveltuva.

Löysin Bubbleroomin verkkokaupasta Ihan Täydellisen parkaversion (klik), jossa on kaikki se, mitä minä rennolta takilta kaipaan - tarpeeksi mittaa eli hanurin peittävä, supernaisellinen tekoturkiskaulus ja sopivasti nyt niin supermuodikasta army -henkeä. Ihan bueno! Huom. edelliset kaksi linkkiä ovat sitten mainoslinkkejä.


No sitten se fiinimpi versio. Tänä vuonna haluan hankkia vihdoinkin sen cocoon -tyyppisen villakangastakin, jota jo viime syksynä hamusin. Sopivaa ei vaan löytynyt.

Yksi kaunis päivä käväisin Stockmannilla ja silmäni jäivät jumiin tähän alla näkyvään sinapinkeltaiseen Samujin -takkiin (ei mainoslinkki). Sovitin ja ihastuin ikihyviksi. Kyseisessä takissa on vaan kaikki, mitä minä kaipaan työkäyttöön sopivalta villakangastakilta. Se on minun mielestäni päällä paljon paremman näköinen kuin kuvassa.
Mites teillä? Onko teillä jokin takki, joka on ylitse muiden?
Mitäpä tykkäätte näistä minun valinnoista?

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

6 kommenttia:

 1. Ajatar kaupassa on ollut pitkään remonttiale, vielä ehdit ! 8.9 saakka, Itse löysin aivan ihanan ovh 598€ villakangastakin 50€:lla !
  http://www.ajatar.fi/campaigns

  VastaaPoista
 2. Tuo oranssi varmaan kaunis ylläsi. En ehkä lämpenisi tuolle parkalle, kaulus ei oikein nappaa:)
  Olisihan sitä takki haave, mutta taidan jättää väliin. Köyhä opiskelijan rooli vaatii elämään säästöliekillä:)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tuo "supernaisellinen tekoturkiskaulus" on ihan kamala, anteeksi vain, mutta makuasioitahan nämä ovat. En vain itse voisi käyttää mitään takkia jossa on turkiskalus, tekoa tai aitoa. Parkatakkiin ei varsinkaan sovi ollenkaan. Villakangastakki on nätti ja voisin hyvin kuvitella sen yllesi.

  VastaaPoista
 4. Samujin takki olisi hieno väriläiskä ja osaan kyllä kuvitella sen yllesi. Tuosta vihreästä parkasta en voi sanoa mitään, sillä vihreän värin inho tekee minut ihan puolueelliseksi. :-p

  Minä olen kuolannut verkkokaupassa tätä Hugo Bossin takkia mustana tai viininpunaisena:
  http://store-de.hugoboss.com/Mantel-%C2%B4Cesilana%60-aus-Schurwoll-Mix-mit-Kaschmir/hbeu50251319,de_DE,pd.html

  Mutta tarkenen niin vähän aikaa villakangastakissa talven mittaan, että en taida raskia investoida siihen.

  VastaaPoista
 5. Moi BW, miksi et ostaisi molempia? Takithan ovat eri käyttötarkoituksiin ja molemmista on iloa pitkäksi aikaa.

  Minä haaveilen vaaleasta, laadukkaasta villakangastakista, esim. kamelinkarvatakki (vaaleana, ylellisenä) kashmirtakki olisivat mieleeni. Sopisivat hyvin iltamenoihin, jos en käytä turkkia.

  VastaaPoista
 6. No minusta tuo parkatakki olisi huomattavasti parempi ilman tuota ylisuurta turkiskaulusta
  Tuo oranssi villakangastakki edustaa jotain ei minun makuuni olevaa.Itselläni on irroitettavalla turkiskauluksella oleva naisellinen villakangastakki

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.