Kampauksen tekoa Mariela Sarkiman tuomaroidessa

17.9.2013

Olin tänään töiden jälkeen Remingtonin järjestämässä tilaisuudessa, jossa Remington esitteli omia uusia kihartimiaan. Samassa tilaisuudessa Remingtonin kanssa symbioosissa elävä, kaikkien tuntema Mariela Sarkima esitteli muotiviikoilta bongaamiaan hiustrendejä.

Hiusmuoti on hänen mukaansa kovin luonnollista, se jäi mieleen. Samoin muodikasta on olla rennolla tavalla chic, eikä kampaus saa näyttää "kampaajan" tekemältä "kampaukselta". Liukuvärjäykset jatkavat hiusmuodin aallonharjalla, samoin rennot, ilmavat kiharat. Hiukan ylikasvanut, aavistuksen rikottu polkkatukkakin on kovasti muodikas ja nimenomaan otsatukan kanssa.

Okei. Mariela Sarkiman alustuksen ja laite-esittelyjen jälkeen saimme pöytäseurueittain käyttöömme kasan hiuskoristeita ja pari Remingtonin laitetta sekä "tukkapään". Tehtävänä oli luoda omannäköinen kampaus eli sellainen, joka meidän mielestämme näyttää hyvältä. 

Minun pöytäseurueessani istuivat minulle jo entuudestaan kovinkin tuttu kaunokainen eli Korundi, sekä uutena tuttavuutena Refashion tiimiin kuuluva Tunnetila -blogin herttainen Nina. Ei muuta kuin hommiin, turhia suunnittelematta - niinhän ne parhaat kampaukset yleensä syntyvät.

Ja arvaatteko mitä! Meidän pöytäseurueemme voitti elegantilla, ripauksella 20-luvun charleston -twistillä aikaansaatu lopputulos. Huoleton nuttura, joka oli tehty polkkatukkamaiseksi ja kohtuullisen isoilla kiharoilla. Muutama elegantti sulkakoriste joukkoon niin avot. Ei mitään liikaa, ei mitään turhaa - ne olivat arvovaltaisen raadinkin mieleen. Ja raadissa istui sentään itse Mariela Sarkima sekä Remingtonin johtaja!

Voitto oli ehkä kuitenkin enemmän sattuman sanelemaa kuin raudanlujan ammattitaidon.. Mutta ennenkaikkea se oli osoitus hyvästä tiimityöstä!

Palkintona voittoisa triomme sai kukin lahjakortin luontokampaamo Hiusgalleriaan, jossa pääsemme kokeilemaan hiuspohjan hoitoa. 

Tässäpä meidän voittoisa kampauksemme teidänkin nähtäväksemme ja tietysti arvosteltavaksenne. Harmillista, että otin kuvia vain tästä omasta päästämme.. Kurkkikaa siis Korundin ja Ninankin blogeja lisäkuvien toivossa!
Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

18 kommenttia:

 1. Kuulostaapa tosi hauskalta, ! Olisi tosi hauska päästä myös kokeilemaan kampauksen tekoa tai meikkausta! Tai no, saahan sitä kampauksen tekoa kokeilla kahden teinitytön kanssa!

  Niin ja onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi:) Unohdinpa kertoa, että aikaa oli annettuna 30 min. Meillä meni ehkä 25. Oli kyllä jännä kokemus, en minäkään ole koskaan aikaisemmin päässyt harjoittelemaan elottomalla päällä:)
   Voi kunpa pääsisikin tyttöjen hiuksiin.. Vaan kun ei..

   Poista
 2. Hei BW, me toimittajat olimme aamulla kuuntelemassa Remington-uutuuksista. Mariela teki minulle kampauksen uudella Silk-kihartimella. Postaan siitä, kunhan olen kokeillut väkertää sillä kampauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kaisa! Juu, kuulinkin että tämmöinen tilaisuus oli järjestetty aikaisemmin päivällä:) Mitenköhän Marielan käsittelyyn pääsisi ihan normielämässä? Täytyykin alkaa googlettaa.

   Me siis jäämme odottelemaan kokeilun tuloksia:) Ainakn siinä on lämpöä riittävästi, muistaakseni 230 asteeseen saakka. Pitäisi taipua itsepäisinkin tukka!

   Poista
  2. Hei BW, nyt olen testannut sitä uuta Ultimatea. Muodikkaat sotkukiharat syntyivät helposti. Postaus nähtävänä blogissani kauneustoimittajanarkea.blogspot.fi.

   Poista
 3. Nätti kampaus, saat minunkin pää koska vaan siis kammata, selvää ainesta sussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en kuitenkaan ihan täysin luottaisi:) Paitsi että kunnon laitteilla on ihan mukava värkkäillä tukkajuttuja:) Tämä Remingtonin uusi laite tuntui ihanan silkkiseltä eli se liukui tosi helposti hiuksissa! Minulla on nimittäin joskus ollut sellainenkin väköstin, joka ei liukunut mihinkään!! Heitin sen muuton yhteydessä roskiin.

   Poista
 4. Kivat ja luonnollisen näköiset kiharat saitte päälle aikaan :) Taidatte olla piileviä kykyjä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taito on kyllä niin niin piilossa, että en ole koskaan aikaisemmin bongannut itsestäni tämmöistä taitoa:) Enemmän kyse oli kuitenkin loistavasta tiimityöstä ja hyvistä laitteista!

   Poista
 5. Charleston tyylinä on upea!
  Jos ois jotkin naamiaiset, tietäisin miksi7 mihin tyyliin pukeutuisin. Harmi, kun en ole syntynyt 20 luvulla, teema ois oiva omille 50 kymppisille:)
  Hienon kampauksen olette saaneet aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea ottaa inspistä 20-luvulta! Minä näin jo mielessäni myös sellaisen ihanan laskeutuvan hihattoman yksinkertaisen pitkän mekonkin pitkine kaulakoruineen, aah! Ja käteen hienosti pitkät hanskat, mutta ei sitä imuketta, vaikka sekin näyttäisi hyvälle. Vastustakaamme tupakointia ihan periaatteessa ja ihailkaamme 20-lukua ilman sitä:)

   Poista
  2. Mielikuvasi on täydellinen:)
   Ja ilman tupakkaa!
   Taidan ottaa asian hautumaan...

   Poista
 6. Voitto tuli kyllä huikeana yllätyksenä ja oli ihana jälleen tavata! Kävin kuikuilemassa kaunista puseroasi Kampin Mangosta, muttei näyttänyt siellä olevan (tosin löysinkin sitten kaikkea muuta, joten kassan kautta täytyi silti lähteä). Sen verran paljon siihen kuitenkin tykästyin, että pakko poiketa vielä joku päivä tällä viikolla Stockalla ja toivoa, että olisi siellä vielä saatavilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi mukava nähdä ja hönkäsinkin heti samaan pöytään, kun bongasin Sinut vieraiden joukosta:) Ja kyllä totta totisesti kannatti:) Juu, käyppä katsomassa vielä Stokkalta! Paita on muuten hihaton eli varsin mainio paita jakkujen ja neuleiden alle!

   Poista
 7. Kiva kampaus, ansaittu voitto tuli oikeaan osoitteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voitto tuli meille kaikille kolmelle "hieman" yllätyksenä:) Taas tuli osoitettua se, että ylimääräinen kikkailu ei kannata, vaan mitä yksinkertaisempi sen parempi.

   Poista
 8. Teillä oli kyllä todella upea kampaus, hieno tarina ja esimerkillistä tiimityötä! :) Voitto meni oikeaan osoitteeseen!!! :)

  Oikein ihanaa syksyä, toivottavasti nähdään taas pian jossain tilaisuudessa, tai viimeistään I Love Me -messuilla ensi kuussa.

  Mariela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mariela tästä palautteesta! Oli kyllä mahtava tarttua tämmöiseen haasteeseen ja kokea huikeita onnistumisen hetkiä! Tulen ehdottomasti poikkeamaan Remingtonin osastolla lokakuisilla I Love Me -messuilla eli nähdään siellä:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.