Jumbo Fashion Day -jännitystä, Must Have -listaa ja mallien kanssa aikataulujen yhteensovittamista

11.9.2013

Jumbon Fashion Day lähestyy kovaa vauhtia. Tapahtuma on siis nyt tulevana lauantaina 14.9. klo 11-17 ja minäkin olen mukana bloggaajan roolissa yhdessä MouMoun ja Polka Dots´n kanssa. 

Päivän aikana riittää monenmoista nähtävää ja koettavaa. Nina Backman juontaa, Vogue -tanssiesityksiä on ympäri tavarataloa pitkin päivää ja paljon muuta. Itse odotan (lue: jännitän) tietysti kaikkein eniten muotinäytöksiä, joita järjestetään klo 12, 14 ja 16. Olemme nimittäin saaneet MouMoun ja Polka Dots´n kanssa kukin kolme mallia stailattavaksemme kyseisiin näytöksiin. Vaikka itse en ole tavannut omista malleistani henkilökohtaisesti vielä ketään, niin luottamus näytöksen onnistumiseen on järisyttävän suuri! Aikatauluhaasteet on, kuten arvata saattaa, melkoiset.. Onnekseni mallit on sekä superihania että innoissaan ja lisäksi vielä Jumbossa on niin ammattitaitoista ja tapahtumaan sitoutunutta väkeä, että oksat pois. 

Fashion Dayn muotinäytösten malleina esiintyy siis ihan tavallisia ihmisiä. Heistä vain muutamalla on  mallitaustaa. Mallihakuhan oli käynnissä Tavaratalo Jumbon Facebook -sivuilla ja hakijoita oli huikea määrä - noin 350! Kaikki halukkaat eivät valitettavasti päässeet mukaan, ja vasta paikan päällä näette, ketkä lopulta pääsivät. Tulkaa siis ihmeessä paikalle, jos vain suinkin kykenette! 

Fashion Day -tapahtuman kotitehtävänä sain haasteen kerätä Jumbon liikkeistä oma Must Have -listani. Ja tältähän se näyttää. Ainakin yksi kollaasin jutuista on mukana muotinäytöksissä. Arvaatko mikä?

Kotiläksyt on siis tehty ja nyt vaan jännittämään itse tapahtumaa! Toivottavasti nähdään siellä!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, vähän kiva idea että malleina on ihan tavallisia ihmisiä :)

  VastaaPoista
 2. Nuo Modan kengät ovat ihanat! Kotinörtti lupasi lähteä vierailemaan kanssani Jumbossa, ehkä törmäämme siellä siis :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti ehdin lauantaina edes iltapäivällä tulla piipahtamaan. Sattuu kädentaitomessut samalle päivälle ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu, harmi, etten ehdi tapahtumaan. Meillä on urheilupv töissä...

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.