Black

5.9.2013

En oikeastaan edes muista, milloin viimeksi olisin pukeutunut mustaan, siis niin ettei päällä ole mitään piristämässä sitä. No, tänään se päivä vihdoin koitti. 

Musta ei kuulu meikäläisen lempiväreihin, eikä se kuulu myöskään minuntyyppisen syksyihmisen värikarttaan. Eikä se kieltämättä pue minua.

Näistä syistä huolimatta tänään teki mieli pistää päälle mustaa. Olla osa tapettia, päästä piiloon.

Joskus vaan on sellaisiakin päiviä.
Mekko: H&M
Koru: Seppälä
Kengät: Unisa
Arskat: Hugo Boss

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

25 kommenttia:

 1. Tää älähtää nyt: ei siun näköinen nainen ole osa tapettia vaikka olis säkki päällä!

  VastaaPoista
 2. Samaa juuri ajattelin kuin anonyymi kommentoija: sinä et hukkuisi tapettiin missään vaatteessa!
  Kyllä musta mun mielestä sulle hyvin sopii! Kiva koru muuten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh sullekin:) Musta vaate vaatii meikiltä aika paljon.. Eli kyllä sen sillä tavalla saa varmaankin feikattua sopimaan:)

   Poista
 3. Samaa meinasin just sanoa :) Että tapettiin sua ei kyllä saa hukkumaan - saati että pääsisit piiloon tuollaisessa asussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sua:) Mulla oli vaan niin blue -fiilis, sattui yhtä ja toista. Ehkä se tapetti -fiilis on pään sisällä oleva juttu ja kun itse päättää olla down, niin ei oikein voi viestiä ympäristöllekään muuta.

   Poista
 4. Musta sopii oikein hyvin sinulle! :) Ja ihana mekko.Löytyykö vielä H&M:n mallistosta?

  -Henna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Henna! Kyllä löytyy! Vaikka parhaat olikin jo harmillisesti loppuneet.. Kiirettä kannattaa siis pitää:)

   Poista
 5. Kaunis kokonaisuus eikä tuossa kyllä mihinkään tapettiin huku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Dahlia:) Kuvissa fiilis on ihan muuta kuin mitä kuvaushetkellä pään sisällä:) Eli tavallaan en saanut vangittua todellista fiilistä sittenkään näihin kuviin..

   Poista
 6. Jatkan samaa mantraa, tuon näköistä naista tuossa mekossa ei todellakaan saa mitenkään hukkumaan tapettiin. Että sorry vaan. ;)
  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan höh:) Kiitos Päivi kauniista viestistäsi:)

   Poista
 7. Ihana. Olet kyllä niin upean näköinen ;) Huomaan aina yrittäväni tunnistaa katuja taustalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hoksasinpa muuten syyn, mistä päättelit mun asuvan Sörnäisissä:) Eräät kuvat nimittäin otettiin siellä.
   Hoksasin myös sen, miksi ajattelit minun olevan opiskelija edelleen:) Kun valmistuin aikoinaan (sata vuotta sitten), tutkinto oli kandidaatti. Nykyäänhän valmistuneista käytetään maisterin nimikettä ja kandidaatit ovat edelleen opiskelijoita:)

   Poista
 8. Näytät tosi kauniilta, tapetiksi et muutu kyllä mitenkään! Oli kiva jutella, ihana kun soitit!! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, oli tosi kiva jutella:) Maailma parantuu aina kummasti:)

   Poista
 9. Ei noin lyhyessä hameessa voi olla piilossa.... Päinvastoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kauniista sanoistasi:) Piilossa oleminen on varmastikin enemmän pään sisältä lähtevää ja kun itse päättää olla piilossa, niin kyllä sitä vaan kummasti siellä on!

   Poista
 10. Kaunis mekko ja kaunis nainen! Oletko muuten miten uskalias käyttämään lyhyttä helmaa työympyröissä? Itse olen myös nautiskellut alkusyksyn mekkosäistä, ja töihin tuli tänään valittua tuota mekkoasi pari senttiä pidempi mekko ja kovasti arvoin, onko se liian lyhyt työpaikalle? Olen pitänyt omina "sääntöinäni", että työasu saa sisältää tasan yhden "uskaliaan" elementin, eli esim jos helma on lyhyt, kaulus on korkea, talvella jopa poolo ja kengissä maltillinen korko. Tai jos on ne huikeat seksymmät korkkarit, hame on vähintään polvipituinen tai päällä on pitkät housut jne.

  Olet ehkä kirjoittanut tästä aiheesta, mutta olisi mukava lukea postaus millaista työpukeutumista pidät sopivana omassa työssäsi tai työpaikalla yleensä. (Puhun nyt ns siisteistä sisätöistä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Madjaarienmailla! Olen varmaankin kirjoittanut tästä, ainakin kommenttien muodossa useinkin. Minulla pukeutuminen lähtee aina siitä, että katson, mitä kalenteriin on merkattuna. Jos päivä vaatii tiukkaa pukukoodia, ei silloin voi pukeutua näin "rentoon" ja töihin ehkä snadisti liian lyhyeen mekkoon. Minusta Sinun kirjoittamasi periaatteet vaikuttavat erittäin hyviltä! Jos helma on lyhyt, niin kengät ovat matalat ja kaulus tosiaan ummessa, jne.

   Poista
 11. Vakituinen blogisi lukija sattui kulkemaan herraseurassa kameran ja sinun välistä kun näitä kuvia otettiin, taisi tuon kakkoskuvan otto olla menossa :). Asun itse samoilla nurkilla. Seuralaisteni vuoksi en pysähtynyt vaihtamaan sanoja, mutta sen voin sanoa, että tapettiin et huku kuvissa, mutta et kyllä luonnossakaan :), hyvältä näyttää!
  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho:) Samana päivänä sattui myös sellainen jännä juttu, että junasta tullessani joku vieras henkilö kaivoi kameran esiin ja alkoi kuvata minua.. Mihinköhän ne oikein päätyivät.. Vaikutti hieman siltä, että kyseessä olisi ollut joku ulkomaalainen streetstyle -kuvaaja. Puhuin muuten juurikin silloin Marjukan kanssa puhelimessa.
   Mutta siis - seuraavalla kerralla sitten:)

   Poista
 12. Heh, samaa sanon kuin muutkin että tapetiksi ei pääse tuossa asussa :) Valitettavasti ;)
  Musta on mun lempiväri, usein siihen päädyn.. liiankin usein..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marre! Juu, ei se musta ole paha väri, mutta vaatii tosiaan meikiltä paljon! Ihan au naturel -ei oikein voi valita päälleen kyseistä väriä..

   Poista
 13. Upea asu, eikä tuolla tosiaan tapettiin huku ;)

  Place for Dreams

  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.