Once more - teenage shopping

2.8.2013Kun näitä kuvia nyt sattuu olemaan, niin laitetaan niitä teillekin jakoon. Siskontyttö Siiri on nimittäin ollut kyläilemässä täällä Helsingissä ja shoppaillut alen viimeisiä löytöjä sekä tietysti koulujuttuja syksyksi. Tietysti syksy häämöttää jo hänenkin mielessään, mutta ei todellakaan niin vahvasti kuin vaikkapa minulla. Nuoriso elää ainakin hankinnoissaan jonkin sortin ikuista kesää.. No, täytyypä sanoa, että syksyä ei kaupoissa juurikaan vielä esitellä, joten aika vaikea niitä hankintoja on lopulta tehdä..
No mutta. Pieni kurkistus teini-ikäisen hankintoihin siis. Farkkutakki tuntui olevan ihan sieltä ehdottomimpien hankintojen kärkisijoilta ja sitä metsästettiin ympäri kaupunkia. Sopiva yksilö löytyi lopulta Mangosta, jossa tämä takki oli muuten uutuuksien hyllyköissä, yhdessä ihanien syksyn palmikkoneuleiden ja neuletakkien joukossa. 
Pinkki neulepaita löytyi muistaakseni henkkamaukasta, joissa myymälöissä vietimmekin sitten hetken jos toisenkin (lue: mitenihmeessäsiellävoiollaniinmielenkiintoista). Neulepaitahan natsasi ihan täydellisesti minun uusien Minna Parikoitteni kanssa, enkä tietystikään malttanut olla tarjoilematta niitä näihinkin kuviin. 
Loppuun viikonloppukevennyskuvia vähän heilahtaneista otoksista, olkaatte hyvät!
Farkkutakki: Mango
Neulepaita: H&M
Housut: Zara
Kengät: Minna Parikka
Rannekorut: H&M ja Accessories

Mukavaa perjantai-iltaa teillekin!


Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

8 kommenttia:

 1. Upeita nuo teidän suvun tytöt ja naiset :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M-K:) Upeuksia myös mantereen siellä puolen:)

   Poista
 2. Onpas upean kaunis asukokonaisuus ja ihastuttava malli. Farkkutakki on hyvän näköinen ostos, eittämättä käyttökelpoinen vielä pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kyllä mitä ihastuttavin. Eikä pelkästään ulkoisesti, vaan sisältä hän on vielä kauniimpi! Se kuitenkin lopulta määrittelee kauneuden.
   Farkkutakkia voisin harkita vaikka itsellenikin, juuri sellaista täydellisesti istuvaa..
   Mukavaa lomaa Sinulle Dahlia!

   Poista
 3. Siiri on kaunis. Kuten myös tätinsä :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja suloinen tyttö ja tyylikkäät vaatevalinnat! Tosin mielestäni asun kanssa olisivat sopineet paremmin Converset, Lacostet tai purjehduskenkien tyyppiset, ehkä Vansit olisivat myös olleet kivat:) Millaisia kenkiä Siiri normaalisti käyttää? Teissä kahdessa on muuten paljon samaa näköä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, just niitä kenkiä hän käyttää:) Minäkin olen tuonut hänelle ulkomailta monet converset, mutta niitäpä löytyy rivi kotoa muutenkin. Vansseja hän myös katseli sillä silmällä. Ne totta totisesti sopii hänen tyyliinsä ja niin kuuluukin sopia. Minusta 16-vuotias korkkareissa arkipäivänä on vähän ehkä liikaa.. Sporttisuutta niiden sijaan:)

   Poista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.