Minna Parikka meets army -dress - Modelling by my niece

1.8.2013

Aina kun näemme 16-vuotiaan siskontyttöni Siirin kanssa, hän himoaa päästä penkomaan minun vaatekaappia. Niin tälläkin kertaa. Vienkin usein hänelle ison kasan kirpparikamaa ja hän sitten poimii päältä mieluisimmat ja loput laitetaan kiertoon. Näin meillä noudatetaan kierrätyksen ideologiaa.

Tällä kertaa teimmekin niin, että annoin hänen valita yhdessä 13-vuotiaan tyttäreni kanssa minun vaatteistani mieluisimmat ja annoin myös kameran heille lainaan. Siiri ihastui erityisesti tähän hänelle esiteltyyn metsänvihreään Zaran army -henkiseen mekkoon ja yllättäen myös Minna Parikan uusiin kenkiin (mainoslinkki). Hänen mielestään nämä kaksi sopii yhteen mainiosti. Kenkien pinkki kanta yhdistyi mukavasti puhelimen kuoriin, koska puhelinhan on hänen ikäluokassaan miltei kasvanut kiinni ruumiseen. Ei ole elämää ilman puhelinta ja niin edelleen.

Siiri on pitkänhuiskea tyttö, joka huomataan jo pituutensakin tähden. Viimeksi, kun olimme reissussa yhdessä Miamissa, niin kylläpä joku mallitoimistoagentti bongasi hänet ostarista ja kosiskeli listoille. No, eihän se tietysti tullut kyseeseen. Tulipahan todistettua, että ei ne ostarimallitoimistobongaukset ole ihan tuulesta temmattuja juttuja, niinkuin itse kuvittelin.

Jos muuten olette kiinnostuneita seuraamaan Siirin Instagram -elämää, niin löydätte hänet tunnuksella @siirisofiaa.

Kuvat on tosiaan 13-vuotiaan tyttäreni käsialaa, olkaatte hyvät!
Muistuttelenpa teille vielä 10% alennuskoodista Spartoon nettikauppaan. Se toimii nimittäin vain 5.8 saakka. Jos siis olet tilailemassa Spartoon -nettiliikkeestä (mainoslinkki) jotain syksyn uutuuksia tai ylipäänsä jotain normaalihintaista yli 80 euron edestä, niin kannattaa käyttää koodia SPTFIBUSINESSWOMAN. 

Se on kuulkaas jo elokuu! Mukavaa kesäistä viikon jatkoa siitä huolimatta!

Seuraa blogiani:
Google+

Blogin etusivulle pääset tästä linkistä, klik.

16 kommenttia:

 1. Nätti tyttö! Tuli jotenkin Elin Kling mieleen :)
  Miten nuo nuoret osaakin olla niin luontevia kuvissa?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He ottivat kasan kuvia, joista jokainen olisi ollut julkaisukelpoinen! Kameran takana oleva on oikeasti todella taitava saamaan kuviin kivaa fiilistä. Minunkin kaikki "parhaat" otokset ovat hänen käsialaansa:)

   Poista
 2. Kauniita kuvia, kauniista tytöstä. :)
  Hauskat nuo Parikan kengät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri ei ole ihan aloittelija kameran edessä ja on kieltämättä hyvinkin näyttävä. Jos itse haluaa tuntea olonsa tapetiksi, niin ei muuta kuin kaupungille Siirin kanssa, niin kukaan ei huomaa vierellä olevaa. Ja se on kuule niin itse koettua:)
   Parikat on yhdellä sanalla sanottuna I-H-A-N-A-T!

   Poista
 3. Ihan selvästi malliainesta. Toinen malliksi ja toinen valokuvaajaksi. Tämän päivän nuorilta käy tuo kuvaaminenkin, kun saavat niin helposti harjoitella. Oli se toista minun nuoruudessani, koneet oli mitä oli ja joka kuva maksoi hirveesti. Vaan katkera en ole silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ennen digikamera-aikaa ei totta totisesti juurikaan "räpsitty" kuvia, vaan ne olivat tarkkaan harkittuja otoksia, juurikin hinnan tähden:)
   Nykyajan nuoriso on kyllä niin nokkelia tekniikan edessä, ettei juurikaan mitään rajaa osaamisella. Kun oikein haluaa, niin kyllähän sitä oppisi itsekin:)

   Poista
 4. Olipas kiva postaus! Tosi kaunis Siiri, selvää malliainesta. Ja aivan mahtava asuyhdistelmä, kengät sopii muuten hauskasti tuohon tiiliseinään yhdessä kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin ihastuin siihen tiiliseinäkenkäkuvaan:) Kuten myös kuvaan, jossa kenkiä on kuvattu lehtiä vasten. Ne yhdistyy mukavasti nauhoissa olevaan lehti-ideaan. Näin he sen minulle perustelivat.
   Nämä kyseiset Parikat vaatii todellakin yksinkertaisen asun. Itse ajattelin yhdistää tuon pinkin kannan samanvärisen pienenpienen käsikorun kautta. Voi että, miten odotankaan että pääsen käyttämään näitä oikein kunnolla kaikkien mahdollisten asujen kanssa:)

   Poista
 5. Kaunis mekko, kengät ja nuori neito! Eipä mikään ihme, jos malliksi houkutellaan - ihan selvää ainesta. Taitava on kuvaajakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuoret vaan taitaa ja totta sekin, että "pojasta polvi paranee", vaikka itsellä ei kyseisen sukupuolen edustajia olekaan jälkipolvessa:) Miksiköhän muuten tuokin ko sanonta puhuu pojista!? Tuli vaan mieleen..

   Poista
 6. Kaunis nuori nainen!
  Ja kengät ovat super ihanat:) Sain muuten omat Parikkani tänään ja hyvin passasivat jalkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla Lennu, että Sinunkin Parikat oli lopulta sopivat! Me saatiin näköjään tilauksemme melkein tismalleen samaan aikaan eli minä tilasin omat ensimmäiset (liian pienet) Parikkani 27.6 eli noin kuukauden kesti saada sitten oikea koko lopulta kotiutettua.
   Minun koko oli 38 ja se sopi mulle just eikä melkein:)

   Poista
  2. Voi ne sopivat niin hyvin! Minunkin piti ottaa se 38, hiukka jännäsin sopiiko vai ovatko sittenkin suuret...
   Joo tosiaan sen verran sen kesti.Mutta nyt on hyvä!
   Ja launantaina kenkulit pääsevätkin in action, synttärijuhlat tiedossa!

   Poista
 7. Siiri on ihan äitinsä näköinen: ) Eikö ole kivaa olla "cool täti"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri on oikovedos äidistään! Pituus on isän puolelta perittyä.
   Ja kyllä vaan, on superkivaa olla "cool täti":) Varsinkin nyt, kun Siiri alkaa olla jo aikuisuuden esiporteilla. Meillä on aina ollut hyvin läheiset välit ja olen ollut aina aika isossa roolissa hänen elämässään. Siiri on kuin oma tytär:)

   Poista
 8. Nätti tyttö!

  Nuoria ja nättejä näkee kaupungilla paljon, vaan löytääpä persoonallinen kuvattava.
  Se on kokonaan toinen juttu.
  Pikkasen olen halukas uskomaan että hänessä piilee luontevuutta olla kameran edessä.
  Kuvaajallakin on tietysti merkittävä osuus lopputulokseen.

  Ihania ja taitavia nykynuoret, positiivista rohkeutta kokeilla erilaisia asioita.

  Että tällainen arvailu tällä kertaa.
  VastaaPoista

© Business Woman. All rights reserved. Designed with Happy days.